Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camper2006
tag
válasz
balazstimea
üzenetére
..eddig ilyenekre nem volt panasz, biztos szerviz

-
balazstimea
csendes tag

kb. egy hónapja vettem egy kártyafüggetlen Spicát. nagyon elégedett voltam vele... múlt hét kedden délelőtt egyszer csak eltűnt a hálózat...újraindítottam, sőt visszaállítottam a gyári beállításokat is, próbáltam másik sim-et (mert a sajátom a régi D600-ban rendesen működik...), de folyton adja a hibaüzenetet, miszerint nincs regisztrálva a hálózaton (ha mobilszolgáltatót választok, kiírja, hogy regisztrálva, de mégsem) Telenorral és T-Mobile-lal ezt csinálja, Vodafone-nal van térerő, de sem hívást kezdeményezni, sem fogadni nem tudok (üzenetrögzítő kapcsol)
ja, minden más funkció megy, természetesen sim nélkül is...nem tapasztalt valaki hasonlót??? esetleg ötlet???? már vittem vissza, de javasolták várjak pár napot, hátha hálózati gond van, de semmi....
azért ma szervízbe adom....

-
Kakumix
senior tag
válasz
üzenetére
Kicsit pontosítanom kell a korábbi kijelentésem, miszerint nálam működik. Egyszer működött, azóta nem sikerült még egyszer rávennem, pedig már minden kombinációban próbáltam, telefont és a PC-t is többször újraindítottam. Androlib-en egy hozzászólásba az van írva, hogy nem kell mount-olni az sd kártyát csak USB rádug és a widget-et tapicskolni, de ez sem működik. Azt is írja a szerző, hogy nem azonnal látszik mindkét eszközön, de nálam később sem pedig legalább 2 percet vártam minden widget tapicskolás után.

-
vadászcsiga
félisten
Nahát most jöttem rá hogy ha LauncherPro-ban egy ikont a kuka fölött tartok hosszan, akkor felajánlja az uninstalt. Más launchereknél tudtam erről de ennél nem.
-
Kakumix
senior tag
válasz
üzenetére
JD1+Samdroidmod 1.02. A sorrendet nem figyeltem, most indult el először pedig már hónapok óta próbálkozok vele.
Market enabler-t használ valaki? Van már pár program, amit megvennék. Hogyan működik? Egyáltalán mihez köti az android a megvásárolt licenszeket (telefonszám, IMEI, felhasználó név, google fiók)? Ha cserélem a készüléket megmaradnak a licenszek vagy vehetem meg őket újra?
-
Kakumix
senior tag
válasz
üzenetére
Igen! Nálam

Letöltöttem egy másik fájlt, a verziószáma ugyanaz, de ez települ és működik is
-
törölt tag
Dual SD Mountot használ valaki?
-
Jinxx
senior tag
Tudom, hogy nem illik itt hirdetgetni, de nem nagyon érdeklődik senki. Hátha itt többen olvassák, és valakinek szüksége van szilikon tokra Spicához.
-
futureboy
tag
Köszi, már sikerült! Csak engedélyezni kellett a másfajta billentyűzetet a beállítások mély bugyraiban...
Már tud magyarul. -
futureboy
tag
Sziasztok!
Tud valaki magyar billentyűzetet, ami megy 2.1 alatt? Az előző, ami nekem megvolt 1.5 alatt ment, de 2.1-re nem akar felkúszni! Nagyon béna lehetek, mert 2 napja nem találok másikat!

-
petipetya
nagyúr
A quick settings-ben a képernyő fényerejénél mi az az automatikus beállítás? Csak mert nem működik.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Találkoztatok már rendesen működő proxy beállítást lehetővétevő programmal?
Esetleg valamelyik böngészőben be lehet állítani?
Hiába próbálok bármit, kpcsolat létrejön, de nem tud megnyitni egy oldalt sem! -
duffbeer
őstag
válasz
germinator66
üzenetére
Nem
-
germinator66
aktív tag
Lehet már otthon (hivatalosan) frissíteni a T-s telókat 2.1-re?
-
Sir Riccio
addikt
Köszi, ezek szerint nem lesz egyszerű dolgom, mindegy úgysem szeretem az egyszerű telefonokat, nem véletlen volt anno MPx200-am.
Szerintem gyakori vendég leszek felétek.
Köszi még egyszer, ha lesznek kérdéseim akkor jövök ostromlani a népet, meg persze ahogy időm engedi olvasgatni. -
válasz
Sir Riccio
üzenetére
biztos van symbianra is olyan program, ami ismeri a vcard formátumot, ezt simán importálja a spica is, pl. ha bluetooth-on átküldöd
az sms már biztos nem lesz ilyen egyszerű, arra most nincs ötletem
jobban jársz ha kérdezel, túl sok információ forog itt ahhoz, hogy egyszerűen össze lehessen foglalni
-
BalanceR
addikt
Nincs meg valakinek véletlenül a teljes verziós SystemPanel app?
Sajnos nekem demóm volt, és az 11.én lejárt, és sehol sem találok teljeset...

Ha valakinek megvan legyen szíves priviben küldje át...
-
Dr. Oid
senior tag
válasz
annulus
üzenetére
samsung galaxy spican milyen user agent stringek vannak a bongeszoben? megtenne vki, hogy beirja a bongeszo cimsoraba: about:debug, bemegy a menu->more-ba, majd a megjeneno menu aljan az UAString beallitasban milyen opciokat lat?
koszi...szerk: bocs, nem igazan valaszolni akartam...
-
annulus
aktív tag
de gagyi..más is tapasztalja ezt?
ha levelet írsz google mail-ben, akkor ha a To mezőbe elkezdesz pötyögni, álló helyzetben a telefon feldobja a hasonlóakat a contact listből, fektetve nem..pfff -
sz.zs.
őstag
válasz
Norbi1984
üzenetére
Szia. Én a Setting Profiles nevű alkalmazást ajánlom. be lehet állítani időzitést is az előre beállított profilokhoz, de cellainformácio alapján is váltogatja a profilokat. és nem utolsó sorban minden beállítását le lehet menteni az sd kártyára, így rendszerujratelepités után sincs gond.
-
Sir Riccio
addikt
Üdv mindenkinek!
Tudom olvassak vissza, de sajnos mostanában nem lesz időm ilyesmire, viszont kedden megérkezik az én Spica-m is. Ha szépen kérem, és boci szemekkel mosolygok hozzá, akkor lenne olyan kedves valamelyik fórumtárs, hogy elküldi nekem privátban azt amit fontos tudnom a készülékkel kapcsolatban? Egy láma kérdésem kapásból van is. Tudok valahogy contactokat,SMS-eket, telefonszámokat backuppolni egy s60-as Nokiáról(5700)?A sprite migrate hibát jelez.
Előre is nagyon köszönöm! -
Norbi1984
csendes tag
sziasztok,
lassan két hete van meg a telefon és egyre jobban szeretem :-). Kezdem egyre jobban belakni köszönhetően az itt is olvasottaknak,szóval köszönöm mindenkinek a sok építő jellegű hozzászólást.Már "csak" két olyan dolog van amit meg szeretnék oldani a telefont illetően:
1) profilokat hogy tudok rá készíteni? (pl munkahelyen a beépített csendes mód nem jó, mert ekkor nem rezeg...). Melyik programot ajánljátok (legalább két profil kellene egy normál és egy munkahelyi)
2) navigáció... Hát a félreértések elkerülése végett kellene vmi 'okos' megoldás... ha valakinek lenne bármi ötlete akkor legyen szíves és írjon privit. köszönöm -
gps76
őstag
A fólia felrakásra tudok egy nálam bevált módszert:
fogsz egy pici vattapamacsot(pamutot),és meleg vízzel benedvesíted,utána a "nyomós" folyékony szappanból egy picit nyomsz rá,és úgy finoman kinyomkodod,hogy ne folyjon ki belőle az egész,de azért "nedves" maradjon még.
Ezzel "lemosod" a kijelzőt,mivel a zsírt is jól oldja,és egy olcsó bóvli teskóban kapható papír kéztörlővel EGY MOZDULATRA(először lehet nehézkes) letörlöd(elvileg papírzsepi is jó,de nem próbáltam még).Ez azért lényeges,hogy ne húzzon csíkokat. Szintén bevált módszer laptop,tft monitoron is.
Várom a tapasztalatokat! -
gps76
őstag
A je1 mellé az lkmod 2.0.6 mellé a nemrég belinkelt jit8.16 jó párosítás.
linpack szerint 7.6 mflops.A billentyűzetből én a Htc ime v25-öt használom,bár kipróbáltam Pulse-n,és sokat számít a 3.5" kijelző,nem ütök annyit mellé.
Ebböl szedtem ki a Touchpal billentyűzetét,és egész használható,tud magyarul is. Ha kell valakinek felteszem valahova.
Home screen-ből melyik "eszik" a legkevesebb memóriát? Mert a launcher 0.3 van fent,és érdemes-e mást felrakni? -
annulus
aktív tag
milyen alkalmazással tudok egyszerre több képet feltölteni facebook-ra?
a gallery/share jó volna, de az csak egyet tud egyszerre.
a pombook többet is, de az elég érdekesen működik.
+ van valami tool, ami automatikusan elforgatja a képeket, hogy ne az oldalukon álljanak?köszi
-
Domy
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
Odinnal rakod fel, mint ahogy az előzőknél is írta. Azaz csak a PDA és az OPS fájl kell az Odinnak
Minden beállításod marad, én azért töröltem egy cache-t és egy dalvik cache-t is, biztos ami biztos.Most épp 36-37M szabad a system panel szerint, bár nekem az előző verzióval sem voltak memória gondjaim, csak ha fent volt a JIT. Viszont ez megint a halkabb verzió, nem a Leshak által Voip moddolt. Mondjuk engem nem zavar

Zolexx:
Szerintem a JE1 már egy kiforrott 2.1, vannak ismert hibái, főként a camera bug, de mint már írtam, ez stabil !!! -
Domy
aktív tag
válasz
Zolexx
üzenetére
Nekem JE1 van már sok-sok hete, csak a kernelt, meg a DVM-et cserélgetem alatta, sz'al JE4-et nem éltem, állítólag nincs sok változás benne, ami bennünket érint, gyakorlatilag semmi.
Javaslom hogy ha nem odinoztál még sokat, olvasgass még a témában, Skynet fórumán van sok-sok infó ezzel kapcsolatban, illetve az általam linkelt fórumokat is érdemes tanulmányozni.
-
Domy
aktív tag
válasz
Zolexx
üzenetére
Szia
Első körben Odinban fel kell tenned a JE1 vagy JE4-re [innen] a PDA-t. Ha ez megvan, akkor már van root-od, meg recovery menüd. Ezek után jön a java

[Ebben] a kitchenben rakod össze magadnak a megfelelő package-t, amiben a 2.06os kernel van, meg minden amire szükséged van. Miután azt feltetted, kell még egy update, ami "without base package"-vel készül, semmi nincs benne, csak a "DVM ARM11 optimized (sdx) Linpack ~4,5MFlops" és kész is. Mindkettőt recovery módból telepíted, ott "apply zip from sd" menüben.
Trobi:
Most tettem fel, talán mintha picit finomabban mozogna a menü, változott picit a boot idő, de rendkívüli változást nem tapasztalok. Nálam nincs JIT csak DVM optimalizáció, nem tudom JIT-el hogyan viselkedik. -
Zolexx
aktív tag
Ha megkérhetlek leírnád, hogy pontosan melyik romot, és modokat raktál fel a telefonra hogy ebbe az 5Mflops-os állapotba kerüljön? köszönöm

Lehetséges hogy lefrissitem én magam aztán annyi. És nem westendbe, ha az úgyis normál, és ez is olyan, csak még gyorsabb akkor nem sok veszteni valóm van, csak a gari. Köszi
ez alapján nekiugorhatok , vagy van valami jobb leírásod esetleg?
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
bemész a névjegyekhez, menü gomb -> csop.megj. -> klikk a gmail fiókodra, és pipálj be mindent.
nálam megoldotta
emellé még ki is kapcsoltam a contactlista szinkronizációt, nehogy máskor is beüssön a szar
-
Dashes
őstag
LkKernel V4
-Switched back to a safer level of optimizations for stability
-Modified Androids low memory killer to keep 40 MB free all the time
-Reniced priority of some processes at boot time
-Compiled with rebuild Toolchain as some settings were wrong
link -
Dr. Oid
senior tag
válasz
Zolexx
üzenetére
Az apn elvileg jó, a műszaki támogató csoportos telefonos arrcal kétszer is leellenőriztettem. Az lesz a gond, hogy (ahogy írod is), a Legend nem T-s cucc, nincs rajta a web'n'walk browser, amin keresztül lehetne nyitni a tv- csatornákat.
_Dumber_: a 45 napon tuti belül vagyok, 1 hete sincs, hogy bekapcsoltattam, na meg egy Nokiába téve a kártyámat azonnal ment

Valaki tudna azzal segíteni, hogy leszedi a web'n'walk browsert a telefonjáról (ha lehet egyáltalán) és eljuttatja nekem egy sörért cserébe?
-
syler123
veterán
Lassan már senkinek sem lesz alap 2.1-e ahogy nézem, mindenki tuningolja
, lassan már csak nekem lesz alap 1.5-öm 
No de nem sokára én is belefogok a frissítésbe odinnal, csak az lenne a kérdésem hogy mit érdemes feltenni, ha azt akarom hogy gyors és stabil maradjon? Meg nem akarom hogy az ilyen optimalizációs cuccok kárt tegyenek a telóban, vagy ezek fizikailag nem tesznek kárt? Ha baja van csak firmware-t cserélek azt csók? Meg annyi a lényeg hogy magyar független szoftver legyen rajta.ui: Próbáltam regelni erre a Samsung firmware-s oldalra, de nekem nem küld e-mail-t(gmail).
-
gpeti11
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel JIT-et a telómra. Minden gyors,szép,csak az a baj,hogy amikor az otthoni wifire csatlakoznék,nem enged fel! Nincsen lekódolva(titkosítva). Valaki pls segítsen,már az őrületbe kerget! -
Dashes
őstag
-
sz.zs.
őstag
Kérdés: ha root-olom a telót és kitörlöm a számomra szükségtelen programokat a system/app-ból, akkor a programok telepítésére használható 147 mb nőni fog?
-
Ted-Mosby
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumban, de lenne egy kérdésem, remélem tud valaki segíteni."Samsung Galaxy Spica Android 2.1 flashing útmutató" alapján frissítettem a telefonomat, 2 x már tökéletesen sikerült.
De most gondban vagyok, minden rendben ment a telefon újra indult most is, de nem tölti be a rendszert, csak egy háromszöget rajzol ki , benne egy felkiáltójel és ennyi.
Próbálkoztam már akksi ki aztán be, de itt is csak annyi történik, hogy elkezdi betölteni a rendszert, de egy idő után megáll és kész.Ha valaki tud segítsen, vagy gallyra vágtam a telót ?
ű
Előre is köszi -
Zolexx
aktív tag
válasz
Dr. Oid
üzenetére
Üdv. Nekem megy a Mobil Tv (Spica), Ugyan úgy Média Mánia S-em van, amikór megrendeltem, kellett aktiválni a mobiltv alapcsomagot ugye 0ft-ért. Azota nekem tökéletesen megy, semmi gond nincsen vele. hogy miért lehet? T-mobile oldalán nem látom a támogatottak között a telefont, bár lehet nem is forggalamazza csak azért. Lehet csak nem támogatja a teló vagy passz, azt mondom probálkozni kell, lehet hogy apn-nél valami nem tökéletes.
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
ez fuggetlen
-
trobi28
addikt
A Dolphin Browser HD kapott egy jó kis frissítést,az egy dolog hogy szép lett,kerültek bele új funkciók,de gyors lett mint állat

-
csigacsa
tag
Most kipróbáltam balra dölő ékezettel sms-t küldeni. Most már jó.
-
csigacsa
tag
A smart keyboard pro -nál hol lehet beállítani, hogy balra döljenek az ékezetek?
-
Dr. Oid
senior tag
kedves T-s Spicasok! Nektek megy a T-s mobil tv stream?- Tudja valaki, hogy a Spica hogyan, miért játssza le a streamet? HTC Legendem van 2.1 gyári ROM-mal és semmi, csak sorry, this video cannot be played.
-
RasHaN
aktív tag
valaki talalkozott mar azzal a helyzettel, hogy a nevjegyek listaja teljesen eltunt, de peldaul a hivasnaploban mutatja a neveket. ergo megvan mind, csak a nevjegyekbol tunt el. sync nem segitett.
-
Petyu1
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Április óta van Spicám, és 2-3 napja kényszerbezárás üzenetet ír ki amikor a Marketről akarok letölteni, telepíteni. Csináltam gyári adatok visszaállítását de ez sem volt megoldás. Ha tud, valaki segítsen. Köszönöm -
sz.zs.
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Pedig ennek a biil.-nek pont a szótár a lényege. Én soha nem használtam egy mobilon sem szótárt, de ez a bill. csak avval használható gyorsan. Egyébként nagyon sok rövidítést ill. szlenget ismer. És ha be van kapcsolva a szótár és a símogatós módszerrel írsz, akkor nem is nagyon kellenek az ékezetes karakterek mert felismeri a szót amit be akarsz írni.
Nem kampányolni akartam a SlideIt mellett, csak ez a véleményem.
-
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BalanceR
üzenetére
Én kipróbáltam, de a szótárat alapból kikapcsolom, mert utálom, na meg mobilon gépelve sokszor rövidítek szavakat, azokat meg eleve nem tudja a szótár, legyen bármekkora szókincse is.
Ez a simogatós gépelés amúgy jópofa, én is hamar belejöttem, de az igazán idegesítő, hogy hiába rakod fel hozzá a magyar billentyűzetet, az ékezetes karakterekből csak a hosszú ékezetes változatok vannak rajta a billentyűzeten. Ha meg már ékezetek nélkül kell írnom, akkor arra meg jó az alap android billentyűzet is, ráadásul ha nagyon muszáj azon is elő lehet csalni az ékezeteket.
Egyébként egyben kérdeznék is ha már itt járunk: Létezik olyan QWERTY billentyűzet androidra, melyben van (vagy telepíthető mellé) magyar ékezetes gombkiosztás? Nem olyan kell amiben egy sarokba vannak dobva az ékezetes karakterek, vagy külön sorban... hanem pont olyan, mint a szabványos magyar billentyű kiosztás. Kipróbáltam már párat, de egyik sem felel meg... pedig adná magát, hogy ha már valaki ilyen billentyűzetet készít akkor ne azon trükközzön, hogy Neki mi a kényelmes, hanem legyen egy szabványos is... ennek ellenére egyet sem találtam...
Illetve volt egy ami még egészen jó volt, csak azon éppen az ABC/szám váltó gomb a szövegmező alá volt bezsúfolva egy miliméter vastag csíkba... vagy akkor nyomtam meg amikor nem akartam, vagy amikor meg akartam nyomni akkor nem sikerült... rémálom. -
BalanceR
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Tipp:
Valami nem szöszös cucc fel, amit előtte jól kirázol, be a fürdőszobába, (egy átlagos lakásban általában ott a legkevesebb a szösz, por ,és magasabb a páratartalom így a levegőben is kisebb mennyiségű a szöszbizbasz), kijelző por, zsírtalanít, akku, kivesz, mosógépre teló le ( ezzel földeled, és a statikus elektromos tér által magára szívott por is ki lesz csukva...) fólia felrak, örül...

-
-
duffbeer
őstag
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Halljàtok ez a beautiful widget tuti fogja ùjra mutatni a kis rajzot vagy àllìtani kell?
1 oldallal ezelõtt kèrdeztem, de ez nem akar helyre àlni ès ìgy nem jò.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem gyakori vendég leszek felétek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)