Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz eddie17 #10704 üzenetére
Na megoldás:
Nem kapcsoltam sohára, de felraktam a wifilock programot és láss csodát nem kapcsolja kiMibe hogy ki fogja kapcsolni? Hagyd az asztalon 10 percre, vacsorázz meg, mire visszamész lekapcsolva fogod találni. Én próbáltam már mindent, Wifilock, Fix my wifi, de semmi nem segít, ha tétlen a gép ledob a netről. Biztos hogy nem szervizes probléma mert amig 1.5 volt csak akkor dobott le ha egy fél napot hagytam tétlenül, a gond a JD1-el kezdődött, azóta az összes firmmel ezt csinálja. A router is kapott új firmware-t de nem lett jobb.
-
MartOOn
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz eddie17 #10681 üzenetére
Többen "sírtok", hogy megszakad a WiFi, ha kikapcsoljátok a képernyőt. Gondoltam megnézem én is. 30+ perce állítottam be, hogy ne bontsa a kapcsolatot, majd kikapcsoltam. Pár perce küldtem levelet a gmail-es címemre és pár perccel később már pittyegett is hogy új levelem érkezett vagyis úgy tűnik nekem is működik. Ez nagy meglepetésként nem ért, mert korábban is úgy volt beállítva, hogy ne bontsa a kapcsolatot, ha kanócon van és az is működött.
Legyen szép napod!
-
MartOOn
addikt
válasz eddie17 #10681 üzenetére
nekem jól müxik.
i570EXXJC1
2.6.29
root@SE-S610#2
Eclair.XXJCE / LkMod 2.5.1próbáld ki ezt. ezen nekem eddig nem volt bug-om (kivéve a kamera app után 800-on marad az órajel de azt már át tudjuk írni)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
-
devast
addikt
válasz eddie17 #10401 üzenetére
Nálam a JD1 pont fordítva működik. Akárhogy állítom be, sehogyse akarja bontani a wifit mikor lezárom a képernyőt. Általában úgy állítom be, hogy ha nincs töltésen akkor bontsa a wifit képernyőzáráskor. Na nálam ha nincs töltőn akkor sem bontja
Más: mikor boot-ol a telefon, egy valag alkalmazást autiomatikus elindít a háttérben. Nem az összeset, de majdnem az összeset. És ez nekem nem tetszik, mert így rohadt lassan kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz eddie17 #8956 üzenetére
Sosem tapasztaltam vagy hallottam ilyen wifi gondokról. Simán szoktad feltenni az új romokat, vagy valamilyen lkmod-ot is használsz? Gondolom, hogy az ops fájl a megfelelő volt, hisz különben nem engedte volna frissíteni a telót az odin...
Mindenesetre próbáld ki az y5 battery saver nevű alkalmazást (y5 néven találod a marketben). Ennek a lényege, hogy megjegyzi a wifi kapcsolatot, és ha a hatósugarában vagy, akkor bekapcsolja, ha pedig nem, akkor kikapcsolja a wifit (mintha fizikailag ráböktél volna a wifi melletti négyzetre a menüben).
Azt nem tudom, hogy megtartja-e, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Kakumix
senior tag
válasz eddie17 #3615 üzenetére
eddie17: Igen, de a te konstrukciód más, mint amit hudyfiu írt.
DeadMeat: Lehet, hogy 15 nap a szokásos, de nekem max. 1 hetet mondtak és egyébként is hiányzik a drágaságom Sikerült nagyon hozzászoknom az állandó piszkálgatásához.
Skynet258: milyen jó, amit feltételezel róla. Nem is az jut eszedbe, hogy azért hajt a rangra, hogy utána az apróhirdetéseknél próbáljon meg valakit átverni. Nagyon sötétek a gondolataim, ezek biztos elvonási tünetek
Legyen szép napod!
-
Jabby
őstag
-
piny
tag
válasz eddie17 #3432 üzenetére
Ilyen nekem is volt párszor. De csak 1.5 FW alatt.
Egyszer tuti hogy én lőttem ki taskkillerrel, de átunna még 2x előfordult amikor tuti nem.
Amióta 2.x-es FW-eket használok (kb. 2 naponta másikat), azóta nem fordult elő. (kopp-kopp)
A pontos okát azóta sikerült lokalizálni, bár segíteni nem lehet rajta. Az átokverte szálkezelésben van a bibi, egyes alkalmazások teljesen el tudják venni a prociidőt 'alvás' közben. Működik ilyenkor az ébresztő, csak pár órát késik... Ki is tudod próbálni, mielőtt ébresztene kiszeded a telefont 'alvás'-ból, ébreszteni fog.
Én ezt annak idején úgy oldottam meg, hogy beállítottam hogy USB kapcsolat alatt ne menjen aludni, és éjszaka töltöm volt mindig a telefon.
De ismétlem, ez 2.1 alatt már nem fordult elő, egyébként is javasolt a friss FW-eket használni.Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
_Balou_
csendes tag
Mint ahogy Skynet is írta, nézz rá a taskkillerre. A kezdet kezdetén engem is beszivatott.Azóta ha FW frissítést csinálok,taskkiller telepítés után átrohanok egy ignore listtel azokon, amiket ne lőjön ki (ha advanced task killert használsz, nyomj hosszan arra a tételre,amit nem akarsz kilőni soha, és vedd fel ignore list-re.)
-
Skynet258
veterán
Nem lövöd ki a folyamatot valamilyen taskkillerrel? Mert volt akinél ez okozta a gondot...
littlerock: az általad tapogatotton 1.5 volt ez biztos, mert hivatalosan még nincs 2.1.
Elvileg jövő hónapban lesz. Erről a rendszerről bővebb leírást és képeket találsz a blogomon, aláírásban a link.
Mentem én is hunyni srácok![ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz eddie17 #2612 üzenetére
Szerintem a Beautiful Widgets-re gondolsz, a Marketen nem fogod megtalálni, mert fizetős. Máshol igen
A flac-hoz annyit, hogy lehet jobban jársz, ha átkonvertálod mp3-ba - a telefonon úgysem jön ki a flac pozitívuma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest