Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
hát igen, agy az alap romot nem tudod cserélni, viszont szerintem nem az lehet a gond. főzz egy új romot és csak szimplán rakd fel recoveryből. először hagyd ki a témát is. próbáld ki anélkül. ha nincs gond, akkor rakd fel a témát és amit még akarsz. ha utána nem működik legalább tudod hol lehet a hiba.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
8zabi
őstag
nekem is cx300-am van, igy hát én sem voltam kibékülve az elején egyik playerrel sem, de már lassan két hónapja ezt használom
tudom, mobil, nem zenélésre való, de hát az 1 gigás iAudio5-ből már rég kinőttem, egy hasonló kategóriás zenelejátszóra meg nem telt a Spica mellett
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Így van, azt gondoltam tegnap, hogy át is pakolom a cuccokat, de aztán nem volt elég időm rá, többet kell szórakoznom vele mint szerettem volna... Viszont a héten, maximum a hétvégén szinte 100%, hogy megszűnik a blog és a fórum is, illetve új helyen lesz mindkettő.
Ezen kívül nem a Spica lesz a fő téma, a blog amúgy is inkább általános android helyszín, mert azok a programok és játékok mindenre jók, illetve a fórum az elejétől úgy van azért kialakítva, hogy legyen hely a többi készüléknek is.
Szóval lesz még vele melóm, de szerintem jó lesz -
PGee
tag
Nah, hívás gombra jött névjegy, így le tudom húzni a felső sávot, ahol csücsül az advanced taszk killer, fut egy sima task manager is...
Innen valahogy el tudok jutni a beállíátsokhoz, vagy tudok indítani egy home switchert, vagy egy marketet, h levakarjam a zeam-et?
[ Szerkesztve ]
-
-
pdaghost
tag
Ja kérem aki éjjel is olvasgat. Tény, hogy fáradtan már könnyű átsiklani az infók felett.
Örülök hogy segíthettem.Annyit még a GPS-hez ( bár ez inkább csak megfigyelésből adódó infó ), hogy az első indításnál ha nem vagy nyílt terepen ( én lakáson belül szoktam nekiindítani ), akkor jó pár percet kell várni, hogy műholdat találjon, de utána minden oké vele.
[ Szerkesztve ]
-
pdaghost
tag
A kereső ilyenkor ám sokat segíthet: nézd a 10 hozzászólást
A navigációra meg nekem eddig nem volt panaszom ( de igazából ezt is kérdezték már itt párszor )
-
gps76
őstag
Én Htc Dream-et használtam 8 hónapig,és hiába volt mindenféle moddolt rom,meg rootolás,lassú volt,főleg a RAM miatt.Boot után taskiller-rel kilőttem mindent és 35-40 MB maradt szabadon.
Viszont azt nem értem,hogy abban 192 MB volt papír szerint,ebben a 70-80 MB boot után ami szabad,akkor a Spica-ban szerintem 256 MB van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest