Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
ArchElf #5226 üzenetére
Én nem próbáltam, de nem tartom valószínűnek. A JQ9-nem is kies rom, szerintem csak valami kiszivárgott Lengyel lokalizáció...ahogy xda-n néztem, ott sincs valami nagy nyüzsgés körülötte. (a check fus sem dobja fel, valami 2011.09.-havi romot ír a legfrissebbnek lengyelbe)
Egyébként időrendben a legfrissebb, a svéd xwjq8 (február) [link]
-
lajozs
aktív tag
válasz
ArchElf #4972 üzenetére
Furamód nálam fordítva történik: már sokadszorra zúzta meg a Blade-em az SD-t (egyszer végérvényesen), ami után többkörös próbálkozásokkal sikerült - jó esetben - újraformázással használhatóvá tenni. Szlovák utamon más hirtelen nem lévén, a Tabbal formáztam meg. Elsőre sikerült (azóta még 2x megtettem), róla rögtön pár fontosabb progit megkaphatott a telkó, bódottág.
Talán egy ötlet: a Blade MINDIG olyankor szadizott, ha hagytam végképp lemerülni. Ha ráadásul töltőn bootoltam újra, az SD-halál kötelező volt.sbalu1: próbáld a naptár-kérdésedet a Blade-topikon feltenni. Ott volt már szó visszavarázsolásokról.
-
sgery
őstag
válasz
ArchElf #4873 üzenetére
Nem
Egyik vége PDMI másik végén egy jack és töltő.
Amúgy ezt találtam hosszas keresés után: [link] Ez az amire gondoltam, csak ezen még av kimenet is van.
Ez gondolom akkor megfelel a keresésem elvárásainak!? Végül is amúgy a jack kimenet nem is kell rá, ha ott az av kimenet 2 rca kimenete, az is folyamatosan küldi a hangot tovább, nem? -
-
-
Luissimo
veterán
válasz
ArchElf #4394 üzenetére
akkor töltsünk ki egy lottót, biztosan ketten nyerjük meg a tutit !!
nem a zenei minőség miatt kell felvenni valamit, hanem, ha véletlenül nem tudod meghallgatni az adott időben, mert ott kell hagynod pl.
multkor én pl. éjszaka vettem fel vele egy műsor ismétlését.1 óra 45 percet vett fel egy 96 megás fájlba. aztán ha már nemkell, letörli az ember szépen.
-
mycso
veterán
válasz
ArchElf #3996 üzenetére
Nekem wifi-vel olyat szokott csinálni, hogy itthon rácsatlakozok, majd reggel nézem és a 3G/H megy, pedig be van kapcsolva a wifi....wifi ki-bekapcs, majd ismét felcsatlakozik...tehát itt van valami gubanc tényleg.
GPS, nekem is ugyan ez a tünet. Így működik: bekapcsolom a GPS-t, majd ki aztán megint vissza, másodszorra már megjelenik az ikon és meg is találja egyből a holdakat, utána iszonyat gyors.
Elvileg ezeket a modem fájl vezérli, ami érdekes, hogy neked a JPZ van fent gondolom, nekem meg a JQ3 és mégis hasonló hibáink vannak...
-
sgery
őstag
válasz
ArchElf #3975 üzenetére
Földhöz vágom és lesz több is
A budaörsi szerviz azt mondta, hogy garanciális ezen hiba és orvosolják. Legalábbis pár hónapja így álltak hozzá. Remélem most is így lesz. Ha más nem azért, mert a lakásban mindenem samsung. Ma regisztráltam be a cuccokat (2db tv, monitor, hűtő, klíma, telefon, tab) szóval ennyi jár
-
mycso
veterán
válasz
ArchElf #3935 üzenetére
Igen én így raktam fel.
A leírás amit linkeltem annyiban különbözik, hogy ugyan pit nem kell, de írja a repartot. És ő először felrakta az overcome kernelt (nem a romot!) és utána rootolta ezzel a harmadik féle módszerrel.
Én meg repart nélkül toltam a jq8-at, cf-root-al sikeresen tudtam rootolni és utána raktam fel az overcome kernelt.
-
mycso
veterán
válasz
ArchElf #3931 üzenetére
Mármint az enyém és az előre rootolt változatban más a pit??? Mert a nevük különbözik ugyan, de a méretük teljesen azonos...
Egyébként már most végképp nem értem, ez a root csak teljesen random működik????
Nekem a cf-roottal jó lett.És eddig mindenki aki megkeresett, hogy nem működik neki a root (egyik módszer sem), mind reparttal tették fel a jq8-at. Én repart nélkül és ugye nálam tökéletes, kivéve azt a billentyű bugot, de az is gyorsan orvosolható.
-
mycso
veterán
válasz
ArchElf #3927 üzenetére
No, a JQ8-at is reparttal, pit-el kell felrakni, mint a logoutos írásomban van.
Ott rootoláshoz említem a cf-root kernelt (nekem ezzel működik), és egy másik megoldást, ami superoneclick+doomlord akkor ezek szerint neked egyik sem megy?
A 3. pontodban nem értem milyen jq1 patch-ről írsz...Nekem nem kellett semmit törölgettem, még a módosított apk-im is befértek a system mappába és így is maradt még közel 1mb helyem.
Illetve az előző oldalon linkeltem egy előre rootolt JQ8-at, esetleg azt nézd meg és akkor nincsen szenvedés.
-
-
danih
veterán
válasz
ArchElf #3117 üzenetére
Akkor lehet hogy valami kondi, nem tudom a módját, de megoldják valahogy.
(#3118) mycso: autós töltőre rádug - nem megy. Konvertert beiktat - megy. Parasztvakítás
És tudom, mit mondasz, én UGYANEZT gondoltam, de hát bakker, megy.(#3120) ArchElf: sajnos nem rendelkezem megfelelő műszerrel
-
mycso
veterán
válasz
ArchElf #3117 üzenetére
Nagyjából így tudom én is, hogy nincs ott semmilyen kiosztás...hiszen az USB egy szabvány is egyben, tehát nem lehetnek össze-vissza lábkiosztások...ez a konverter vagy mi meg csak parasztvakítás... [link]
A második részéhez az irományodnak, ez valóban ilyesmi elven működhet, mert ha pl. a tabot kisebb töltőre dugom ~1A akkor csippan, mintha töltődne, aztán 1-2 mp és mégsem tölt, a tabon piros "X" -el át van húzva az akku. Hogy micsoda és hogyan nézi a bemeneti áramerősséget az passz, lehet csak valami egyszerű kondi/ellenállás...
danih Leírom még egyszer: az USB egy szabvány is egyben, tehát nagyon egyszerű, amihez ilyen "konverter" kell, az nem szabvány USB csatlakozású töltő --> tehát IGEN parasztvakítás.
-
ArchElf
addikt
válasz
ArchElf #2539 üzenetére
Lejárt az időm: van hálózati nyomtatás
AE
-
tl-x
addikt
válasz
ArchElf #1854 üzenetére
Szia. Szerintem ö a Brandóra gondolt az kerül annyiba a gyorsboltban. A fedlap belseje illetve a műanyag tartók a sarkoknál nem karcolják meg a készülékházat illetve a fedlap a kijelzőt? Miből van műanyagból? Maga a tok nem kopik? Én gyáru bőrt vettem hozzá szintén mappa szerű de a bő kicsit megkopott a sarkainál egy hónap után a kijelző kivágásnál a bőr belelóg a kezelő gombokba és a kijelzőbe ami nagyon zavaró és még az első kamerába is belelóg.
-
gcsikos
tag
válasz
ArchElf #1703 üzenetére
Köszi és @Darellus92-nek is de ezt a módszert használom általában. Ezúttal a Readers-ben olvasott digit magazin oldalakból kopiznék ki, de ahogy írtam: "A normál kijelző fotóhoz a Screen Capture-t használom, de amikor egy magazint olvasok zinio progival és a vissza majd bekapcs gombokat nyomom az egy magazin oldalt teljes kijelzőn mutató reader szépen visszamegy a könyvespolcos kezdőképre." Ha a kikapcsot nyomom, akkor meg alapból elhomályosul a screen. Szóval ezt már próbáltam. Tehát továbbra is úgy néz ki, hogy nem létezik megoldás a teljes képernyős kijelzőfotóra. A rootolt gépekre nem tudom van-e, az enyém még nem az.
Köszi az üzeneteket. -
danih
veterán
válasz
ArchElf #1729 üzenetére
Én csak a dokkolóról tudok, ami a 10e ft-os eredeti kieg, utángyártott cuccot nem láttam.
HDMI-kimenettel az a bajom, hogy nem tudom, min keresztül megy a hang, mert bár tudom, hogy a dokkolón van line out jack, arról nincs infóm, hogy videólejátszás közben arra megy-e a hang, vagy a hdmi viszi (mivel nincs erősítőm és projektorra menne, ami viszont nem fogad hangot). -
ibookg4
tag
válasz
ArchElf #1646 üzenetére
Hát nem tudom mit cináljak, elvileg monitoroknál cseréli a samsung (vegyük pixelhibának). Nem tudom mi tévö legyek, mivel túl van a 3 napon, de monitoroknal irtak valami 30 napot is, egyébként a T-nél garis. Az akksira tudsz vmit mondani? Miután jelzi, hogy akksi felöltve, lehuzom a toltőről és 100% helyett, azonnal 99% mutat.
-
Alukard
senior tag
válasz
ArchElf #1523 üzenetére
Az MKV-nak semmi köze nincs ehhez.
Lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, ezért elnézést kérek. Nem konkrétan erre az esetre értettem, hanem általánosságban... sok évet kellet várni arra, hogy legyen pl egy video konvertáló megoldás mkv-hoz ami megbírkózik a több hangsávval és a felirattal egyszerre, miközben a lejátszók már simán váltogatták maguk közt a dolgot... persze volt rá lehetőség, hogy elemeire szedjük az mkv-t aztán a kíván formában újra összerakjuk, de ez is csak fél megoldás... alapvetően az mkv támogatás van elmaradva az avi-hoz képest az egyszerű lejátszáshoz képest (majdnem) minden téren...
-
MrTwister
őstag
Hozzászólásokat is néztem, na meg ez adja magát nem? Hiszen ha nincs forráskód akkor miből reszelik rá nekünk a modderek a 3.0-át a Tabunkra? Samsung mivel nem duplamagos,bla bla hivatalosan tuti a büdös életben nem adja ki rá!
eos30d: Persze semmi gond a mostanival, de a 3.0 milyen királyul néz már ki! Nagyobb a felhasználói élmény is! No meg ha tudod, hogy neked is lehetne mivel táblagéped van, de nem adják ki rá mert "csak" akkor jön a valamiből kimaradtam érzés és az sz*r!
-
EmThor
addikt
Szia,
időhiány miatt is pontosan ezt szeretném elérni, hogy nagyítás nélkül (nem úgy mint most a 3.5"-os mobilon) végig lehessen menni a napon, max még oldalra fordítva 1-1 hozzászólást, emailt is intézni (egyébként a galaxy ace teló, tehát hasonlóan felépített szövegbeviteli rendszerrel nagyon(!) meg vagyok elégedve, hiába tapis, alig ütök félre)...
Őszintén megmondom, ha lemegy a 7" ára, akkor és annyit fogok tudni rá kiadni (100e) körül. 8.9 + 10.1 sok pénzben, ezért is kutatok utána ennyi. Köszönöm szépen a válaszodat!
-
icezozo
addikt
egy pár dolgot gyorsan megnéztem de nálam nem volt tapasztalható!
1,NFS Shift nekem tökéletesen kilép nem kellett egyszer se resetelnem a gépet.
2,a videó lejátszásnál sem jelentkezett az amit te leírtál.
ellenben a WIFI DHCP hiba az igenamint több időm lesz megnézem a többit is
-
Luser2000
addikt
Örülök, hogy a Barcelonában bemutatott új TAB, végül nem a "kettes", hanem a "tíz pont egyes" nevet kapta. Ez engem arra enged következtetni, hogy lesz majd TAB v2, ami vélhetően megtartja a jelenlegi méreteket (pl. 7" kijelző), ugyanis nekem (gondolom sokaknak is) túl nagy egy 10"-os gép, pont az eddigi "előnyét" veszítené el. Így viszont ott a reális esély egy felépítésben erősebb (divatosabb) gépre.
-
Luser2000
addikt
ArchElf!
Nagyon hasznos linkeket írtál, köszönöm!
Az a helyzet, hogy anno én itthon sehogy sem találtam 2A-es autóstöltőt.
Biztos bénán keretem.A kis átalakítónak adok egy esélyt.
Rögvest 3db-ot rendeltem, hogy a szállítási költség fajlagosan ne legyen olyan drága.Ha esetleg valakit érdekel a portéka, akkor jelezzen PÜ-ben.
beszámolok majd, ha megérkezett, hogy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged