- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz
babosmiki #3005 üzenetére
Délelőtt megpillantom akkor.
Lenne még 1 kérdésem. Csináltam egy backupot cwm recoverybe. Ha felteszem ezt a miui romot és vissza akarom ralni a mentést akkor factory reset és visszamásolom simán a clockwork mappát és restore? Ez a programoktól kezdve a beálításokig mindent vissza állít? -
sonye
senior tag
válasz
babosmiki #2930 üzenetére
Ó anyám! Annyira szép lett, de valahogy nekem kisebb kijelző érzésem van. Vagy csak az S II mellett...
Várható volt, hogy fejlesztenek, de én nem veszek megint ilyen méregdrága cuccot az tuti.
Imádom a TAB-om, de alig használom, mert azért a PC-n lehet csak videót vágni, ha meg már vágok, mellette a napi netezés is megvan. Persze azt az élményt nem lehet kihagyni mikor ágyban netezel... -
mycso
veterán
válasz
babosmiki #2381 üzenetére
Pedig nincs eltévedve, ha nem a kiesen vagy valamelyik "samsung csatornán" érkezô a tabodhoz való romot rakod fel (pl. az ôesetében valószínûleg ez a t-s rom lesz), akkor természetesen már el is vesztetted a garanciát.
Persze millió+1 dolog van, hogy ne derüljön ki, vagy csak utána sem néznek a szervizekben, de elvileg a gari ugrik. -
ArchElf
addikt
válasz
babosmiki #2377 üzenetére
Ehh... Romfrissítés garanciavesztéssel jár, három dolog miatt is:
- root garivesztléssel jár;
- kilockolás garivesztéssel jár;
- nem bolti FW frissítés garivesztéssel jár.
Ráadásul az első kettő BTK-s cselekmény (300/C. § - számítástechnikai védelmi rendszer megkerülése vagy kiiktatása), mind a három pedig a felhasználói szerződés megszegése.
Mivel T-s esetben T-s garid van (nem gyártói), így ugyan
- lehet, hogy vissza lehet rá tenni a gyári FW-t (probléma - elcseszett frissítés - esetén azért problémás);
- lehet, hogy akkor nem veszik észre (vagy akarják észrevenni), ha téglának viszed vissza valami miatt;
de erre igazán nem lehet építeni.AE
-
Luser2000
addikt
válasz
babosmiki #1735 üzenetére
Igazából nem jövök ár mi okozhatja a dolgot.
Először a böngészőre gyanakodtam (xScope), de mivel már hónapok óta használom, így ezt kizártam. (OC 2.0 Gold alatt a gyári böngészővel is melegedtem).
Próbáltam, hogy felteszem újra az egészet, elölről, de ez sem oldotta meg.Most a 2.2.1-es JMJ/JMI/JMA kombinációval próbálkozom, ez legalább teljesen magyar lokalizációs (menü és karakterkészlet, t9).
-
-
ArchElf
addikt
válasz
babosmiki #557 üzenetére
Stabilnak azért nem mondanám:
- a videolejátszással "folyamatos" problémáim vannak - néha nem jól zárja le a lejátszást és utána avi, mp4-es stream-ből nem jeleníti meg a képet, hanem az bufferből utolsó képet rakja ki a video helyett. Nekem ilyenkor csak az újraindítás segít.
- tegnap újraindításkor nem indult el (kb 3 perc múlva nyomtam egy reset, majd utána már elindult rendesen). Reset (szerviz üzemmódban) sem működik, kézzel kell kinyomnom a gépet és újraindítanom, "magától" nem indul el, csak a kis robotot mutatja a felkiáltójeles táblával (akár percekig)...
- NFS Shift nem kilép, hanem meghal kilépéskor.
- néha random lehal használat közben, csak a reset segít (kb hetente, főleg video, vagy netezés közben, vagy programból való kilépéskor)
- "24 órás" óra üzemmódban a digitális keret program meghal éjfélkor (23:59-ről "00:00"-ra váltáskor, de igazából a 0-órát nem is tudja kezelni), óra megjelenítés mellett. A "pontos idő" éjfél és hajnali egy óra között nem 00:xx perc, hanem 12:xx perc
- WIFI DHCP hiba (nálam még nem fordult elő, de sokan panaszkodnak rá)Marketes, Samsungos programokkal is van gondom:
- Radio companion nem tudja kilőni rendesen leállítani magát, kilépés után kb 10 perccel lő ki valami background process-t (ami amúgy nem látszik a task managerben)
- StarChartHD - ugyanez, kilépés után valamit nem állít le rendesen (bent ragad valami process) - mondjuk ez a progi konkrétan semmire nem jó - inkább csak techdemo, de legalább működhetne hibamentesen...
- esFileExplorer - nem lehet több 100 megás fájlokat hálózatról/-ra másolni, mert valahol félúton lehal a másolás, fájl keresés soha nem fejeződik be. Mind a két probléma után a művelet bent marad az értesítési területen. Le is cseréltem a héten FileExpert-re, meglátjuk az milyen (elsőre jobban is tetszik).Elsőre ennyi jut az eszembe. Azt persze várhatjuk, mikor lesz új T-s firmware
Persze nem azt jelentik ezek, hogy szar a cucc - de amellett, hogy király, meg minden, azért vannak idegesítő hibái.AE
-
válasz
babosmiki #547 üzenetére
Konkrétan a böngészőben és a menüben vettem észre először de aztán máshol is.
A menüben nem is olyan gáz, de a böngészőben eléggé nagy a különbség.
Nem is az, hogy megakad néha, hanem folyamatosan alacsony az fps.
Megnézem a videót. Köszi!Nem vagyok egyik tábor rajongója sem, sőt, nincs is okostelefonom, csak észrevettem a különbséget, és gondoltam rákérdezek, hogy okosodjak.
-
sonye
senior tag
válasz
babosmiki #512 üzenetére
A 3.0 mizéria oka nálam az, hogy sok tesztben írják, hogy a 2.2 nem tabletre van kitalálva.
A 3.0 az a verzió, amit már kifejezetten tabletekre csináltak meg...Elnézést, ha hülyeség, amit írok, de a napi olvasgatás során sok ilyen adat van a tabról.
Mindenesetre örülök neki, ha ez a 2.2 is totál használható és alakítható és aha van hozzá sok app.Egyébként tényleg volt olyan teszt, ahol közölték, hogy nem jó a töltője meg nem lehet csak micro simet beletettni. Szóval azért vannak jócskán félreírások, és remélem, hogy a 2.2-ről szóló lehúzások is csak buta kitalációk és évekig használható vele a kütyü.
-
Luser2000
addikt
válasz
babosmiki #322 üzenetére
Az a gond, hogy a teljes ROM tartalom ahogy nézem három részből áll, PDA / PHONE / CSC. Mind három szekciónak meg kell lennie ahhoz, hogy legyen egy komplett gyári verziónk. A PHONE (vagy máshol BaseBand) nem izgat, a CSC tartalmát még nem tudom, a PDA tartalmazza (szerintem) a telepített programokat, alaprendszert, stb.
Mint ahogyan azt saját bőrömön tapasztaltam egy "óvatlan" frissítéssel eltűnt a hosszú ő és ű a karaktertámogatásból (a készülék magyar nyelvű maradt).Emiatt lenne a legjobb, ha valaki ki tudná menteni a készülékről a gyári verzát, amit mondjuk Recovery-ből vissza lehetne állítani.
-
MrTwister
őstag
válasz
babosmiki #287 üzenetére
A Luser2000 által linkelt kűlföldi oldalon megtaláljátok az általam használt JM6-os firmwaret a Tabhoz, a legelső postban keressétek a fájlt és a lépéseket!
Magyarulpedig a lépések ebben a blogban: [link]nagyon jól ki vannak dolgozva! Igaz Galaxy S-hez készültek, de mivel mint tudjuk a Tabnek is 1:1-ben ugyanez a hardvere így ehhez is "kompatibilisek"! Persze a firm az nem ugyanaz csak a lépések!
Nos, hogy mi változott? Lehet placebo de nekem sokkal gördülékenyebbnek tűnik az egész gép(böngésző, menűrendszer,stb.), végre megy az Allshare a Synology NAS-ommal tökéletesen. Állítólag Bt fülesek kompatibilitásán is kalapáltak valamit.
Ha valaki bepróbálja mint én és elakadna akkor szívesen segítek! -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
babosmiki #275 üzenetére
Azt kell szarakodni,hogy a te szavaddal éljek,hogy az igo8 és a myway rohadtul nem ugyanaz.Olvass vissza ,egy user érdeklődött,hogy ő igo8-at használt eddig,erre én írtam,hogy androidra nincs igo8.Erre jössz te és bizonygatod,hogy de igen is van.
Mutasd meg nekem,hol van igo8 androidra! Várom a linket! -
MrTwister
őstag
válasz
babosmiki #224 üzenetére
50-ért és 10 hónapig havi 9ezerx Ft rabigáért+4 ezer/hó a 3GB-os mobilnetért 2 évig. Egyelőre minden ok csak a NAS-ommal nem akar megbarátkozni a hül*e AllShare, egyébként gyors meg szép meg okos:-) Lagolást meg szaggatást nem tapasztaltam és tényleg lehet 7 colon is élvezhetően netezni!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest