- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locsi
senior tag
Régebben linkeltem be egyet, itt van ismét bluetooth billentyüzet. Az ára azért húzós.
-
Alukard
senior tag
Szerintem egyöntetű választ kapsz majd itt: Overcome 7
-
mycso
veterán
Nem, te gondolom a 10.1-es tabra gondolsz, azokon 3.x jelzésű Honeycomb kódnevű oprendszer van.
Ez amit linkeltem, a megszokott Gingerbread 2.3.3-ra épülő rom, a jól ismert Overcome csapat fejlesztésében.(és a 4.x jelzésű az Ice Cream Sandwich, ami valószínűleg a mi tabunkra soha nem lesz, sőt hivatalosan még a honeycomb sem)
-
rakal
senior tag
Én már kb. 50x rendeltem tőlük.
Teljesen korrekt cég,kb. mintha bemennél a lakásoddal szembeni boltba,sőt,még garanciális ügyekben,késői,vagy téves szállítás esetén is teljesen rugalmasak,tehát kb. olyan,mintha bemennél egy közeledeben levő ,barátok ,ismerősök által üzemeltetett boltba,csak 2-3 hét múlva kapnád meg az árut.Ez nem vicc.A postán múlik az egész sikeressége.. -
mycso
veterán
-
-
Alukard
senior tag
Definiáld mi a kikapcsolva... mert sok embernek csak a kikapcsolt kijelző és nem a teljesen kikapcsolt készülék...
Kikapcsolt kijelzővel, repülő üzemmódban egy éjszaka alatt max 1-2%-ot eszik, és ha estére töltőre rakod akkor mind1...
Viszont a lusta embereknek ajánlom a PhoneWeaver nevü programot, tapasztalataim alapján az egyik legjobb automatikus hangprofil állító program, nagyon sok lehetőséggel.
-
Darellus92
aktív tag
-
TTomax
félisten
Igen elvileg gorilla glas... na jó a vídiát nem bírja,de az ujjadtól nem lesz rojtos az biztos...
(#781) Alukard
Nem indul el az Odin nálam,a root rendben van,terminálon megnéztem a superuser értesít ... Az odin pedig valamiért nem látja rendesen a portot,és el sem indul a telepítés...nem tudom mi lehet a gond pedig sárgára vált ahogy feldugom... lehet a Win7 64-bit??? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged