- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma111
aktív tag
custom romok közül szintén a Humberost preferáltam
a CM 10 romja valahogy nem tetszett sok bosszantó hiba volt benne
viszont találtam ezt ami szintén Humberos alapokon készült,de az automata fényerőn kivül minden tutin müxik
előtte CM 9 volt fenn - szintén Humberos- ennél pár hónap használat után azt hittem aksit kell cserélnem olyan gyorsan merült,amikor felraktam alroger romját visszatért az 5-6 órás akku idő aktív használat mellett -
lajozs
aktív tag
Köszönöm kimerítő válaszod!
Kicsit azonban félreértettél. A mézeskalácsos dolgot humorként próbáltam eladni; nem ment.
Root, ext4-eken túl vagyok. Mint írtam, CM9.1 stable van fenn. Békén is hagyom egy ideig, de alternatívaként Indiant ajánlotta a májusi HumberOS-t, és a jó tapasztalatok miatt azt próbáltam volna ki - ha megtalálom. Most elmentettem; az általad ajánlott, egy héttel fiatalabbról próbálom a brazil-portugál kommentelés google-fordításából kisütni, miben módosult. Arról ugyanis ez a fórum nem lelkendezett annyit. Nos, innen (a "műfordításból") a fenti csemege.Amit továbbra is kérdezek, az a passzens gapp ill. az esetleg ajánlott kernel-flashelés.
-
lajozs
aktív tag
-
Indiant
addikt
Olvashattad hogy én nem raktam fel, sőt egyik kiegészítővel sem rendelkezem azokból, amiket említesz. Azt meg végképp nem tudom mi az az "Androidos konzol".
De, egy próbát megér. Esetleg a CM9-et is kipróbálhatod.
A mostanit meg lemented. A szűz romot utána visszateszed és a mentést visszaállítod és nem vesztettél semmit, de megtudtad milyen lenne..... -
Luissimo
veterán
ez nagyon jó ez a dokkoló, még billentyűzetet is befogad, műköshetne mint egy p az asztalon és töltene is meg minden, DE
-Kérdezemén, mértnemlehet beledugni a aTAB-ot fekvő özemmmódban ?
akkor sokkal élvezhetőbb lenne a használati együtthatója . -
mycso
veterán
Hali, valószínűleg a T-s szervizben sem fogják tudni 2.3.3-ra flashelni. Ugyanis ha a T kiadja a "saját" 2.3.x romját, akkor az utána nemsokkal (pár nap vagy hét) elérhető kell, hogy legyen KIES-en keresztül is.
Tehát aki 2.3.3-at szeretne, annak ODIN a megoldás.
Nekem mondjuk a gyári 2.2-t nem sokáig volt szerencsém élvezni (amíg a boltból hazaértem...talán 5 perc), viszont nemrégiben volt nálam 2db 7-es tab is gyári rommal, konfigolni kellett őket, háát éppen el lehetne vele lenni, de szerintem a 2.3.3 sokkal gördülékenyebb, illetve a tapasztalatok alapján akku időben is sokkal jobb. (még esetleg 1-1 wifi probléma vagy nagyon ritkán fagyás is előfordult vele, ez a 2.3.3-nál nálam egyszer sem)
Illetve természetesen a felhasználás mikéntje határozza meg...pl. 2.3.3-ra sokkal több okosság van, custom romok, témák, stb. ..amiket én szeretek kihasználni, ezért is váltottam szinte azonnal 2.3.3-ra.
A custom romokat alapjában véve hanyagolom, csak akkor használom, ha nagyon muszáj. Pl. SGS2-mön, csak a kernel nem gyári, na meg saját ízlésem szerint át van témázva, de a romot nem bántottam, mert a gyári is tökéletes.
A tab esetében, viszont az overcome csapata egy eszméletlen romot dobott össze, amit érdemes kipróbálni. Egyébként lehet ütős lenne a gyári 2.3.3 rom + overcome kernel páros is esetleg aki nem akar custom romokkal szenvedni, első körben kipróbálhatja ezt a megoldást is...
-
Rick4
félisten
Mindenki a saját szempontjai miatt vásárol azt, amit, én is azért vettem 3g modem nélkülit, mert nem az kellett, én másképp látom a netkérdés megoldását. Miért venném ki a zsebwifit a kocsiból? Azért veszem, hogy a kocsiban legyen mobilnet, és ehhez akármelyik eszközbe elég elővennem, megnézem amit akarok, nem kell egyet még pluszban bekapcsolva tartani, és akkor arról mehet a car pc, webrádió lejátszó, stb.... Már van a notiban egy hsdpa modem, nem kell még egy. Se kikapcsolni nem kell se mást, egyszer bekapcsolom, és utána működik. Itthon van wifi, ahova megyek, ott is, egyedül a kocsiban nincsen.
Itthon is egy linuxos- usb-s router megy, ha a vezetékes nettel gond lenne, akkor usb sticket belenyomom, katt 3-at, és wifin a mobilnetet osztja. Rég túlvagyok én azon, hogy a megoldáson gondolkodjam, hidd el, nekem ez volt a legjobb.
-
Rick4
félisten
a zsebwifi a kocsiban van és minden eszköz kap netet ami ott van. ha a 3g-s tabot kiveszik és mondjuk bementek vele valahová borult is az elmélet hogy a beépített modem jó dolog. tudom, használom és látom a problémát vele. a notiban is van, amíg a notiban ott van van net ha kiveszett nincs net. de előtte már gondolkodtam 3g wifi routeren, központi eszköz kell a netre, tehát a modemet is el fogom adni.
-
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
Szerintem a wifis megosztás fényében a BT modem felesleges funkció lenne...
De örülök, hogy meg vagy vele elégedve
Könyv olvasáshoz ajánlom a moon+ reader-t... a könnyen cserélhető kontrasztokkal másodpercek alatt tudod igazítani a az adott fényviszonyokhoz... persze továbbra sem e-ink, de jobb mint a semmi
-
Tim82
félisten
Volt egy rövid szolgáltatáskiesésem, illetve router-újraindításom, amíg a Tab lógott a wifin, de gond nélkül újra csatlakozott utána.
Egyébként jó rajta e-book-okat olvasni (most olvastam ki rajta A Jég és Tűz Dala-ciklus eddig megjelent köteteit), de azért egy dedikált, e-ink kijelzős céleszközzel nem ér fel. Viszont a méret pont ideális, képregényeket tök jól jelenít meg az Android Comic Viewer-rel, böngészés közben gyors (Opera Mobile).
A wifi megosztás remekül megy rajta, bár sajnos BT-n keresztül eddig nem volt hajlandó modemként csatlakozni a notimhoz, csak BT-s hangszóróként és mikrofonként volt eddig hajlandó felismerni. Az üzemidő eddig nekem 14-15 óra körül alakult (gyári Froyo ROM-mal, csak levettem az alap fényerőt kb. 25%-osra), ebben javarészt e-book olvasás és wifi-s netezés van benne.
Kinéztem magamnak egy tokot is.
Szerintem pár nap múlva csinálok egy fotót az összehasonlítás kedvéért, egymás mellé téve a telefonomat (Samsung Galaxy S - SAMOLED, 4" kijelző), a Tab-ot (TN paneles LCD, 7" átmérő, üveg bevonattal) és a notimat (Thinkpad X41 tablet, 12", matt felületű IPS panel). Kíváncsi vagyok, hogy úgy milyen különbségek vannak kontrasztban, betekintési szögben. (Kontrasztban, élénkségben valószínűleg a Galaxy S vezet, betekintési szögben pedig talán az X41 tablet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- BestBuy topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest