- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firehand
tag
-
mycso
veterán
Jó lett, annó én is gondolkodtam ilyesmin, csak én a gyári fej helyére akartam berakni. Valahol neten találtam is róla pár képet, ahol asszem egy alfába volt beépítve.
Aztán elvetettem az ötletet.De most megint elgondolkodtam rajta, viszont nekem olyan tab kellene, amiben van fm rádió, mert néha azt is hallgatok és a gyári fejet kidobnám.
Mondjuk a hangzás miatt a p1000 mindenképp nyerő lenne.... -
Tim82
félisten
-
Indiant
addikt
Szép megoldás, remélem jobb minőségben is vannak képeid a teljes folyamatról és majd megosztod.
A bölcső fix vagy lenyomható?
Én mondjuk egy olcsóbb tabot áldoznék fel erre a célra, de ha nem sajnálod.A HumberOS cm-9-20120528-UNOFFICIAL-p1 -t ajánlanám, mindennapi használatra, az hibamentes.
-
Indiant
addikt
Igen, de igazából átverésnek kell benne lenni. Mint a windows-oknál. A gépek sokszor olyan gyorsak, mint régen, de mégis "megeszik" őket a programok. Ezt is gondoljuk el, egy linux-nak alig kell gép, most meg már többmagos telefonokon "elfut-e"-t játszunk. Abszolút elég lenne egy mag. A többi csak átverés.
-
mycso
veterán
No itt is az írja, hogy kell a restock+overcome kernel.
röviden és próbálom érthetően/konyhanyelven:
MTD --> ez más partíciós táblát használ, mint a samsung romok és ezért a leg egyszerűbb/ajánlott, ha ext4 fájlrendszerrel rendelkező tabra telepítjük, így nem lehet baj.Az EXT4 fájlrendszert a legtisztábban és legegyszerűbben úgy kapjuk, hogy felrakjuk a 2.3.3 restock romot (JQ1) + hozzá rakjuk az overcome kernelét --> ez szépen át is konvertálja a gyári RFS samsung fájlrendszert EXT4-re.
És akkor ezután jöhet is az új MTD 'alapú' rom --> felmásoljuk az SD-re, a GAPSS-al együtt.
Majd recovery, wipe-ok, és install rom + install gapps.
És így működni fog, mert EXT4 fájlrendszeren létre tudja hozni/át tudja konvertálni MTD-re magát a rom.
(#5315) madstunt: mondjuk nálam fagyogatás JQ1-el nem igazán volt, talán ez volt az egyik legstabilabb gyári rom. Overcome, szerintem gyorsabb, ilyen ICS portokat én meg még az elején használtam (azokban még volt jó pár hiba), viszont szerintem gyorsabb volt bármelyik GB romnál és igazából a stabilitással sem nagyon voltak már akkoriban sem problémák. Ez kb. 2 hónapja volt, azóta már sokat javítgattak az ics portokon, szerintem érdemes lehet kipróbálni.
-
mycso
veterán
Talán ez a legjobb/legújabb: [ROM][ICS 4.0.4] AOKP for P1000/L/N - BUILD #34 **MTD**
Felrakás, a leírtak szerint.
EXT4-es tab kell hozzá, tehát a ha gyári romod van akkor --> 2.3.3, majd rá a z overcome 7 kernele.
Azután SD-re a #34-es romot + a gapps-t.
Recovery --> full wipe
Install rom, install gapps, majd restart.Ha más romot akarsz utána, akkor először ODIN-al egy gyári romot kell feltenned!
-
Luissimo
veterán
Gyorsbolt -M5 ??
Neismond.
Multkor bementem, hogy szeretném megnézni a egyik TABLETET, (mint a "rendes" üzletükben)
Közölték velem, hogy nekik nincs próbapéldányuk, menjek el a Klapkába és ha ott megsímogattam, akkor utána náluk nyugodtan megvehetem.
Noooormááális ?így akarnak ezek, ezzel a filozófiával megélni ?
egyébként mitakarsz te egy P1000-es tabon microusb-s csatlakozóval machinálni ??
-
-
madstunt
addikt
Ugyanezt csinálja a GB-s, gyári, samsung féle k9 alapú kliens is.
(BTW FurTV-s LaPeno-t nem fogsz találni mivel az ilyeneket egyedileg készítik a műsorhoz, és amíg nem adnak ki merchandise cuccokat addig nem is fog senki se gyártani, és ahogy láttam nem csináltak a showhoz merchandise cuccokat)
-
mycso
veterán
Amiket marketről töltöttél le, azok új rom esetében visszatelepülnek, ha be volt kapcsolva a mentés a gugli fiókra. A többire lenne, meg a beállítások mentésére a titanium, csak mint mondtam, nem működik még tökéletesen ezen a béta ics-en.
A forgatással mi a probléma??? Bár én fix fekvő módban használom, de megnéztem, nekem forog, ahogy kell...
-
mycso
veterán
Milyen romod van???
A tabod fájlrendszerének is ext4-nek kell lennie!
Legegyszerűbb: 2.3.3-as JQ1 fel + rá az overcome 4 kernele. Ezután lesz cwm+ext4 fájlrendszer, és ezután mehet az ICS.
mod.: lehet már az újabb ICS kernelek tudják az ext4 konvertálást, de erről nem tudok nyilatkozni, amit leírtam úgy tuti működik
-
danih
veterán
Szerintem nagy újdonságot nem fog hozni, viszont szinte biztosra veszem, hogy lassabb lesz, mint a 2.3.
Kicsit olyan, mint amikor egy gépre, amely remekül futtatta az XP-t, most Win7-et akarnál rárakni... menni megy, de...
Ez az én szubjektív véleményem, igazi változás a tablet piacon csak win8-cal lesz majd. -
mycso
veterán
Hát ha lenne a közeledben samsung szervíz, én a helyedbe bevinném oda személyesen....na meg ugye, ha már másodszor, harmadszor nem tudnák javítani...háát. Nekem pl. így lett az lg o2x-em ből S2.
Egyébként ha meg nem zavaró, akkor használd, aztán majd a gari lejárta előtt valamikor visszaviszed.
Más, szó volt régebben autós tartóról, nos én így használom:
-
mycso
veterán
Leírásomban ott van a JQ8 romnál. Ott van 2 féle módszer is, azzal csinálod igazából ami szimpatikusabb.
-
mycso
veterán
Hát ugye azt lenne jó tudni, hogy magyar független tabra mi volt az utolsó KIES frissítés...na ezt nem tudom, hogy hol lehetne megtalálni. (így lenne a legegyszerűbb)
Egyébként amit felraktál, az egy januári 2.2-es rom, és ha gyárilag benne volt az XEH, akkor valószínűleg ez ki volt adva magyar független tabra is, tehát tökéletes.
Egyébként ha ráérnél még, megtudnád nézni, hogy a csc-ben ezek is elérhetőek-e:
Hungary.
PAN = HUNGARY
VDH = HUNGARY
WST = HUNGARY
TMO = HUNGARY
XEH = HUNGARY
TMH = HUNGARYA kernel az jó, nincs vele baj, a root szó nem a rootolást jelzi.
-
mycso
veterán
A romokat majd valamikor megnézem, most mobilnet elől vagyok.
Nem teljesen értem azt amit írsz...először azt írod, hogy felment a rom, utána meg azt, hogy nem ment fel, akkor most mi is van?
Illetve ezt az először repart majd rom dolgot sem értem--> a pit fájlt ha mellékelve van, akkor a rommal együtt kell betallózni, nem külön és egymás után kell felrakni.
-
mycso
veterán
Hali, ITV-Italy, tehát olasz. Egyébként a mostaninál nem számít, az a lényeg, hogy majd a gyári romnál be tudd állítani a magyar független XEH kódot. Tehát az, hogy most milyen rom van fent és mivel tetted fel, az nem számít.
Illetve, most miközben írok eszembe jutott, hogy nemrég valakivel itt dilemmáztunk, hogy vissza lehet-e rakni probléma nélkül a 2.2-t. Mert ugye a bootloader miatt lehetnek problémák...
-
mycso
veterán
Ingyenes, gyors regisztrálás után INNEN vagy INNEN tudsz romokat letölteni. Esetleg XDA fórumán is szétnézhetsz.
A jelenlegi product code-ot így tudod megnézni: *#272*imei# Itt, ugye neked azt kellene kiírnia majd, hogy XEH, valószínűleg nem ezt fogja, mivel nem KIES.el frissített gyári rom van rajta. (és elvileg itt lehetne változtatni is)
Elvileg ha multiCSC-vel volt felrakva a rom akkor, a kód megadása után ki lehet választani a megfelelőt. Ezután újra fog indulni és csinál egy full wipe-ot, mindent legyalul. -
-
mycso
veterán
Huhh, hát ugye fel kellene tenni valami régebbi 2.2-es romot. Az a baj, hogy én sem jegyeztem meg mi volt az a rom, amivel elhoztam....aztán a CSC-t átváltoztatni arra, amire kell...
Hungary.
PAN = HUNGARY (telenor)
VDH = HUNGARY (voda)
WST = HUNGARY
TMO = HUNGARY
XEH = HUNGARY (független)
TMH = HUNGARY (t-mobile)Marketen van valami csc cserélő S1-hez, elvileg működik ezzel is....
Most nézem, itt van a gépemen elmentve 2 rom is, de nemtom mik ezek: P1000XWJJ7 és meg egy JMK végű...
-
tybsen
addikt
Kijelzővédő fóliából én már próbáltam egy mattot és egy normált. A matt előnye, hogy nem gyűjti az ujjlenyomatokat - cserébe viszont nagyon rossz hozzáérni illetve korlátozza valamennyire a fényeket/színeket. A normált javaslom inkább, ami ugyan koszolódik (ujjlenyomatok) de legalább nem ront a láthatóságon. Speedshopnál fel is rakják neked ha megkérded őket, itt többeknek és nekem is ők rakták fel buborékmentesen :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged