- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
...de a Froyo a legstabilabb. Legalábbis Ő ezt mondta...
Hát ezzel nem feltétlenül értenék egyet, sőt.A legjobb (stabil, gyors, stb.) gyári rom az XXJQ1 2.3.3
Ennél valamivel jobb, gyorsabb (viszont van 1-2 bugja, ami patch-el orvosolható): XWJQ8 2.3.6A legfrissebb gyári pedig: XWJQ9 2.3.6 - ez az előző JQ8-hoz hasonló
Custom:
a legjobb/legstabilabb, az XXJQ1-re épülő Overcome 7 v4.0.0
Ebből a legújabb az XWJQ8-ra épülő Overcome 7 v4.1.0Illetve lehet még az a kombináció, hogy valamelyik gyári romot rakod rá és mellé felrakod az overcome 7 kernelét.
ICS portokat, nem javaslom.
-
mycso
veterán
????
Ezt most nem vágom...most szervizbe akarod vinni, hogy frissítsék, vagy akár custom rom is megfelel???Magyar hivatalos legfrissebb rom, valamelyik 2.2.x, samsung szervizben ezt tudják rárakni.
Otthon ODIN segítségével 2.3.3 vagy 2.3.6 stock GB romot tudsz felrakni, vagy ezeknek az Overcome rommerei által készített custom változatát.
Illetve lehetőség van a stock GB rom mellé, az overcome kernelét felrakni, ami ext4-é konvertálja a fájlrendszert, és még nagyon sok minden apróságot módosít, amitől jobb, gyorsabb lesz a tabod.
Röviden ezek a lehetőségek, illetve ott vannak még a béta portolt ICS romok, amik bár nagyon szépek és gyorsak, egyelőre még nem 100%-osak.
-
gyurma111
aktív tag
abszolut alkalmas a napi használatra
játékok érezhetően gyorsabban futnak
kamera / ez megoldható / és automata fényerő állításon kivül úgy tűnik minden müxik
az már más dolog,hogy teljesen új kezelői felület ezért szokni kell
aki idegenkedik tőle annak is megér egy próbát
mycso mester útmutatásai alapján gyerekjáték felrakni
és bármikor visszarakható a régi -
Luissimo
veterán
stét a kocsmából (nemalszik a wifi:-))
a tabletes topicban belémkötöttek, mikor megörültem a Tab2-nek.
aszondták, hogy csak egy lebutitott Tab Plus, semmi más.
Énmeg állítottam, hogy egy felokosított Tab inkább.
de levarjuzott a szagértő :-)
és nemvoltatok sehol, hogy megvédjetek :-) :-)tessékcsak ott aktivizálódni egy kicsit :-)
-
sbalu1
senior tag
Hát akkor olvasdd el az ide vonatkozó szabályzatát ennek a fórumnak!Pár hsz-el lejebb közvtlenűl linkelte mycso.A legtöbb ember vizuális tipusú szerintem, ezért jók az egyedi azonosítók is, megkönnyíti a fórumtagok életét és hát megintcsak szerintem, a fórumok a tagokért vannak, nempedig fordítva.Tudom apróság, de a majd kegyetlen világban az ilyen
kis apróságokra fokozottan szükség van. -
mycso
veterán
Kb. milliószor leírtuk már, de akkor mégegyszer.
A mi országunkba a legutolsó kiesen elérhető rom valamelyik 2.2!
Viszont kiesen már május környékén kijött a 2.3.3 és novemberben a 2.3.6, ezekből van a mi régiónkba szánt változat is. Ezek teljesen hivatalos, gyári romok.
Nálunk a magyar samsung fáziskésésben van nem kicsit...Viszont mivel ez nálunk kiesen nem elérhető, ezért ha ilyen romot raksz fel és ezzel viszed szervizbe, értelemszerűen a garanciádat elvehetik.
-
-
Luissimo
veterán
bakker, most próbáltam, télleg nincs rajta, csak a frontcamera, azt lehet ki be kapecsolgatni.
pedig emléxem, hogy láttam már ilyet, hogy válasszam ki melyik kamera képét akarom hogy mutassa neked.
lehet, hogy a Huawei-en ?
vagy az egy másikfajta skype verzio volt esetleg ??
hmm. ez most a 2.6.0.95, ami nekem fentvan. -
sbalu1
senior tag
Hát abban nem tudom, hogy mi örömödet lelnéd, ha magától újraindulgatna, ha csak nem ez a titkos perverziód
Nekem az Overcome alatt is szokott napjában párszor lefagyni-újraindulni, de én erősen gameres vagyok, sokféle játékkal játszom, próbálkozom és bizony akár a PC-én itt is közel nem tökéletesek ezek az applikációk, hajlamosak kiakasztani a vasat.Az viszony tény, hogy a Froyo-nál sokkal jobb az Overcome.
-
mycso
veterán
Szerintem tök felesleges erről elmélkednünk, használtam már pár romot, hidd el a gyári 2.2 sehol nincsen pl.: a JQ1 vagy az Overcome romokhoz képest.
HC, nem lesz bár ne is legyen, mert talán ez az egyik legrosszabban sikerült androidos oprendszer (szvsz), ICS-ből elvileg csinál majd valamelyik csapat egy használható portot (most is rajta van 1-2 team a dolgon, de még nem igaziak a jelenlegi alfa/béta állapotú romok), pl.: az Overcome is azt ígérte, hogy a következő az az ICS lesz.És igen ahogyan írták, pl az XXJQ1 vagy az XWJQ8 (amelyekről már többször is szó esett itt) teljesen gyári romok, csak nem a mi országunkba szánt verziók. Viszont a dolgok jelenlegi állása szerint, hozzánk talán soha nem is fog megérkezni egyik sem.
-
mycso
veterán
Valószínűleg nem is működne a tabbal, illetve a másik probléma, hogy bele sem tudnád tenni a tabba a turbosimet, hiszen nem sima sim nyílása van....
Ezek a fogyasztási adatok, meg picit relatívak. Mit jelent, a 8-óta használod, néha ránézel 5 percre, vagy hogy??
Amit én írtam fentebb kb. 6 ótát, az azt jelenti, hogy közepes vagy auto fényerőn folyamatosan lemegy rajta 3db kb. egyenként 1.5 órás film (valami hdrip vagy bdrip) vagy 5-6 órát folyamatosan használom mobilneten.
Az, hogy tegnap vettem le a töltőről, és mobilneten van készenléti állapotban, bár néha megnézek ezt-azt, az nyilván nem generál nagy fogyasztást, így nálam is elvan 3-4napot is akár.
mod.: arról nem is beszélve, hogy a froyo ami neked van rajta, rosszabbul fogyaszt, mint a 2.3.3 vagy pl. az overcome romok.
TTomax: asszem kell hozzá ez a t-s alkalmazás is, amihez meg kell a t-s net, legalábbis így emlékszem, bár egy próbát megér a hotspot...
-
mycso
veterán
kb. itt egy hónapos volt és vigyáztam rá, mint a hímes tojásra: [link] (bár ez LG,. de GG van ezen is)
mod.: a golyóstollast kipróbáltam annó én is, az valóban nem csinál semmit vele.
mod2.: a fülhallgató témához --> kinézetre ugyan az a füles jár a tabhoz és az S2-höz is (koccra ugyan olyanok), viszont az egyik nagyjából jól szól, a másik meg egy hányadék. (sajnos nemtom melyik melyiké, mert össze vannak már keveredve ezek a telefontartozékok nálam).
Egyet tudok, hogy amelyik fosul szól annak ez van a csomaglásán: GH59-10419E
-
sbalu1
senior tag
Mindegyik készülékemen volt, van védőfólia. Az Omnia 2-de pédául sikerült csaknem tökéletesen feltennem, ellenben a Tabon maradt pár zárvány, bármennyire ügyeskedtem és ezek később sem szívódtak fel. Ha a Gorilla Glass üvegről biztosan tudnám, hogy ellenáll a karcoknak, akkor levenném a fóliát, mert bármilyen jó minőségű is, szerintem ront a kijelző érzékenységén, valós megjelenitő képességén és a durva mechanikai behatások ellen (szerencsétlen leejtés) szerintem ez se véd. Inkább marketing fogásnak tartom ez esetben, hogy kell a fólia.
-
madstunt
addikt
nem azért csak a tapasztalatok alapján ami ellen a gorilla glass nem véd, az ellen max egy otterbox, de egy fólia nem. sokkal több értelme van egy anti glare fóliának, és akkor szabad ég alatt, napsütésben nem csak max fényerővel lehet normálisan használni. de persze arra költöd a pénzed amire akarod, ez inkább egy tanács volt mint parancs
-
Luissimo
veterán
hja , jólszól a voodoo, ütős :-)
apropó, ez a képernyő lefényképezés a visszagomb+power megoldással, az kiakaszt, mert sose azt fényképezi amit akarok, mivel visszalép.
nincs erre jobb modszer (tudom , van, a shake and save pl.) de azt külön kell telepíteni és elindítani .
más trükk ? -
Luissimo
veterán
kivetted a kütyüből és bedugtad olvasóba?
Vagy adapterrel próbálod ?
és nemengedi magát törölni ?
keress egy másik pc-t, másik oprendszerrel.
Mi szívat ? nem win7 ?max mentsd le és formázd le XP-vel és ujra próba.
holvetted a kártyát ?
más kütyük rendesen kezelik ?
mekkora a kártya ?Nojó, NEM VITATKOZUNK VELED,
-
-
Luissimo
veterán
tegyé csak bele egy SIM kártyát, mint én, kapcsold be a blututit egész nap, hogy a fülesed csatlakozzon és engedd fel a melohelyen a wifire,
így nekem ezzel a felállással a reggeli 99%-ról este 6-ra olyan 60-65 köré tornázódik le, éjjel nyugiban lemegy 50 köré és másnap behozva és ugyanugy telefonként használva lemegy 20 -ra estére.
Apropó, 20.
Azt lehet állítani valahol, hogy ne 20 %-nál kezdjen bepirulni, hogy kevés az aksi, hanem csak ugy 10-12 körül ? -
sbalu1
senior tag
Nekem ilyen bika sose volt
sajna.Kb.3-4 óra alatt esik fullról kb 50%-ra folyamatos használat mellett (játék, net, letöltések stb.)Általában iyenkor én már fel is rakom a töltőre, illetve ha tudom, hogy több órán át folyamatos lesz a használat, akkor eleve töltön keresztül használom.
-
-
sbalu1
senior tag
-
sbalu1
senior tag
Úgy tudom, hogy a pdafunclubos srácnak se lett tégla a gépe, a szervízben helyrerántották, pedig elég sokat "megtett érte", hogy az legyen. Más, elvileg nem is kéne fólia rá, Gorilla Glass üveg védi a kijelzőt, hihetetlen amit kibír, a neten található videó is róla.Persze azért nekem is van fólia rajta. A biztos töltéshez pedig kell, hogy a töltő le tudja adni a 2A-ert (2000mA) !
-
Luissimo
veterán
"Rapid USB Car Charger Adapter:
* Unique design for Samsung Galaxy Tab P1000
* Input: DC 12V - 24V
* Output: DC 5V ± 5% Max: 2100mA
* Built-in charging circuitry protects your car against back-flow current and your Samsung Galaxy Tab from excessive electrical loads"ez tölt, biztos, de az nembiztos...
-
Luissimo
veterán
nagyon jó, mert összecsukva olyan, mint egy határidőnapló , kinyitva pedig kitudod támasztani a tabot több szögben magadelőtt és kiváloan lehet rajta olvasni meg írni.
Nekem csak azért nem kell, mert amit vettem, ahhoz kaptam egy HAMA tokot, ami hasonló.
ugyhogy átadólistára kerül.
Még fólia lesz a csomagban, autóstöltő, kábel, autóstartó, azok kellenek. -
mycso
veterán
Nekem ellenben a sok romcserélgetőtöl, igazából semmi problémám a KIES-el.
Ha jönne rajta normálisan a mindig aktuális frissítés, akkor lehet én is használnám.
Illetve ha működne mindig tökéletesen, mert elég sok probléma szokott lenni vele...gaben1117: hát azért el lehet vele szórakozni, nekem az első fóliám az kuka lett, viszont ez a mostani tökéletesen rajta van.
-
gaben1117
senior tag
Vannak CPU stressz teszt programok, ugyanúgy ahogy gépen is. De szerintem ha 1200-re felhúzod, azt meg sem fogja érezni. És ugye az ondemand módnak pedig az előnye, hogy csak akkor tekeri 1200-re, ha szükség van rá. Egyébként 400-on ketyeg. Így sokkal jobban bírja az akksi.
-
sbalu1
senior tag
A CPU tuningot nagymértékben befolyásolja az, hogy milyen processzort fogsz ki. Van olyan sorozat amelyeket meglepően jól lehet húzni, viszont kifoghatsz olyat is amelyiket szinte semennyire, csak a gyári max. értékig hajlandó ketyegni. Jelen esetben azért 1000 MHz a max., mert a gyártó eddig az értékig garantálja a hibátlan működést.Minden tuningnak meg van a kockázata is, idő előtt tönkremehet a húzott eszköz. Jelen esetben, az a pár száz MHz amit még ki lehet csikarni a processzorból, amennyiben emellett még hibátlanul, fagyogatások nélkűl teszi a dolgát, vállalható.
-
Luissimo
veterán
éppen most nézegettem , a PH-n van eladó pár db, van amelyik már 60kHuf alatt is...
Jókis gép az, a színeivel meg semmi baj, a fényerejével sem, egyharmadra van visszavéve , és világít, mint a sarkcsillag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest