- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
Drachoo #6692 üzenetére
Nem, én anno a Német JQ8 -at tettem fel, csak wifi bug előjött. Ezért overcome->wifi patch+eredeti kinézet visszaállító. Csak meghalt az akksim időközben és leragadtam egy CM9.1 frissítés közben. Ezért gyári romot kellett felrakni, mert annál nem kapcsolt le a töltés frissítés közben. Most 2.3.3 van fenn.
Gondolom download mód még elérhető, azt elég nehéz megfektetni. -
gyurma111
aktív tag
válasz
Drachoo #6685 üzenetére
Odinos Overcome.4.0 kernel
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Drachoo #6683 üzenetére
cm és jb romok felrakása előtt a következőt ajánlják a fejlesztők:
1, stock_safe rom felrakása
2, overcome 4.0 kernel
3,cwm-ből cm vagy jb rom felrakásaebből látszik,hogy nem kell felrakni az overcome romot csak a kernelt
mégpedig azért,hogy átkonvertálja a fájlrendszert és legyen cwmgyorsíthatod a folyamatot azzal,hogy stock felrakása és indulása után nem állítgatsz semmit hanem kikapcsolod és újraindítod download módban és feltolod a kernelt
a legújabb ajánlás szerint elég a stock_safe romot felrakni és a jb kernelt heimdall flashel felrakni majd cwm-ből a romot
jb-ről jb-re váltáskor nem kell megismételni ezt a procedurát,de a flashelés előtt legyen full wipe
visszatérve a pc-s kapcsolat hiányára ez valószinű az adott rom hibája
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Drachoo #6672 üzenetére
Ez a legfrissebb
4.2.2-es,tegnap raktam fel most tesztelgetem
müködik a PDroid rajta...app telepítés után,de még első indítás előtt kilistázza mikhez akar(na) hozzáférni az adott progi és azt tiltod le amelyiket akarod -
sztanozs
veterán
válasz
Drachoo #6672 üzenetére
JB szerintem nem fog jól menni - túl kevés neki az 512 MB ram (illetve megy, csak nem fogsz tudni rendesen programokat futatni). Nekem a Galaxy S-en volt egy darabig JB, de még telefonálás közben is kilőtte a zenelejátszót (mármint, mikor véget ért a call, nem indult újra a zene, mert kipakolta a rendszer a memóriából). 80-100 MB-nál több szabad memóriát sose tudtam elérni, ami kevés két aktív program egyidejú futtatásához. Ugyanez volt a helyzet a GPS + Zene esetén is. 1-2 perc múlva simán lelőtte a zenelejátszót. ICS-re visszaállva esetén kissé jobb a helyzet (~130 MB szabad memória).
-
Indiant
addikt
-
danih
veterán
válasz
Drachoo #6265 üzenetére
Szerintem nova launchert próbáld ki, nem zabál és tök jó.
Ja, kérdés mindenkihez:
Most egy Humber féle ICS van fent, ha ezt frissítem CWM-ben a tabomra wipe nélkül akkor megmaradnak az appok? Vagy mit kell tegyek hogy az appok (pár darab) a beállításaimmal megmaradjon? Titanium jó ICS-en? -
DarkDeer
senior tag
válasz
Drachoo #5796 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sikerült a dolog, bár voltak gondok.
Először a 2.3.3-as rom telepítésekor aggódtam.
A 6. pont így szól:
"6. - Ha végig ment a frissítés, ismét download módban csatlakoztassuk a tabot és a fentiekhez hasonlóan, az ODIN-ban a PDA részhez tallózzuk be a dbdata.tar fájlt..."
Na én a dbdata.tar telepítése előtt azt vártam, hogy majd újra bebootol a cucc, de nem csinálta, csak a Samsung felirat világított. Vártam úgy 40 percet, majd gondoltam nincs mit vesztenem és újra csatlakoztattam a tabot download módban és felraktam a dbdata-tar-t is. Én azért beírnám a leírásba, hogy a kezdő user ne essen kétségbe, a tab ilyenkor nem fog bebootolni.
Ezután már ment a dolog, bár a 7. lépés nálam is úgy működött csak mint mycso-nak.
A 2.3.3 root-olása és azután az Overcome 4.1.0 telepítése simán ment.
Az Overcome-ra felraktam először ezt a legújabb HumberOS-t: cm-9-20120605-UNOFFICIAL-p1.zip.
Előtte csináltam gyári adatok visszaállítását a menüből, majd wipe-oltam a cwm-ből és ezután telepítettem a Humber-t, majd megint wipe-oltam és vártam, hogy bebootoljon. Ez meg is történt, mindössze az volt a hiba, hogy bebootolás után lezárt képernyő fogadott, és ha feloldottam azonnal újraindult a cucc, és ez ment folyamatosan. Na gondoltam felrakok egy korábbi Humber-t, választásom az egyel ezelőttire esett, konkrétan erre: cm-9-20120602-UNOFFICIAL-p1.zip. Sajnos ezzel ugyanúgy jártam mint az előzővel. Ekkor gondoltam kipróbálok egy még régebbit. Emlékeztem, hogy itt dicsérte valaki a 28-as verziót, így ezzel próbálkoztam: cm-9-20120528-UNOFFICIAL-p1.zip. Ezzel végre sikert értem el, bebootoláskor nem lezárt képernyő fogadott, hanem az új rom telepítés utáni szokásos pin kód kérése. Beírtam és végre működik a cucc. Mára ennyit sikerült elérni, holnap folytatom. Még gondok vannak vele, sajnos hiába kötöm össze a tabot a számítógéppel az sehogyan sem látja. Se az intéző, se a KIES. Pedig jó lenne, mert a KIES-ben vannak a mentések amiket vissza kéne állítanom. Első csatlakozáskor telepített a pc drivereket, asszem 3-at sikeresen feltett, de a negyediknél kiírta, hogy nem sikerült, és így nem látja a pc a tabot. Ja és a mobilinternet se akar működni. -
DarkDeer
senior tag
válasz
Drachoo #5786 üzenetére
Örök hálám!
Odáig eljutottam, hogy felraktam a gyári 2.3.3-at.
Tovább nem jutok, mert hiába van az első hsz-ben a leírás, a linkek nem működnek.
Ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Erre a 2.3.3-ra szeretném feltenni a legújabb HumberOS-t.
Azt vágom, hogy ehhez root kell. Erre a 2.3.3-ra mehet már közvetlenül a Humber, vagy erre még fel kell rakni a 2.3.6-ot? -
mycso
veterán
válasz
Drachoo #5399 üzenetére
Már nincs különbség köztük, tudtommal már mindkettő a nyítl forráskódú partíciós táblát használja --> MTD.
Hogy igazából mikben különböznek....valaki az AOKP romjára eküszik, valaki meg a CM9-re...
AOKP-ban, talán tényleg több a beállítási lehetőség, én jelenleg a p7500-amon egy ilyen romot használok, én meg vagyok vele elégedve.
-
Iberis
csendes tag
válasz
Drachoo #5095 üzenetére
Tééényleg
, és működik!!! Nagyon köszönöm! Az ICS annyival többet tud, hogy érdemes cserélni rá? Mondjuk gyorsabb lesz a gép tőle, vagy mi a lényege? Mintha a tesztben azt olvastam volna, hogy a 7.0 plus-ra még nincs. És gondolom, ehhez én nagyon kevés vagyok, mármint az esetleges cseréhez.
-
Iberis
csendes tag
válasz
Drachoo #5090 üzenetére
A Samsung Apps most azt írta ki, hogy ez egy rendszeralkalmazás, és így is meg akarom változtatni az adatokat (amit azért a gép elment)? Nem mertem az igenre kattintani, mert nagyon nem értek hozzá
A billentyűzetnél be van jelölve a magyar, csak még az ékezetes betűkre nem leltem rá.
-
Iberis
csendes tag
válasz
Drachoo #5088 üzenetére
Köszi, megtaláltam az alkalmazásokban. Kipipáltam, remélem nem lesz gond, mert azt írta, így sebezhetőbbé válik a gép és a személyes adatok. Nemsokára el kell mennem, akkor megnézem, így hogy működik a GPS.
A Samsung Apps-re nincs javaslatod? És magyar nyelvű billentyűzetet nem találtam a felajánlottak közt, android, samsung (most ezt használom), swype.
-
mycso
veterán
válasz
Drachoo #4901 üzenetére
Egyelőre, ahogy írták előttem, csak ilyen külső progis szenvedés van hozzá, és egyelőre gondolom így is marad. Viszont 1-2 hónapon belül elkezdik kiszórni a hivatalos ICS verziókat, azokból szerintem, majd a rommerek már ügyesebben tudnak főzőcskézni.
A 10.1-re amire hivatalosan is lesz ICS, egyelőre azon sem működik a kamera a beta ICS romok alatt.
-
Avicularia
veterán
válasz
Drachoo #4174 üzenetére
Oké igo is csinált néha furcsaságokat,de ez a sygic mintha csak a csilivilit néznék a fejlesztők.
Hivatalos Igo-ról akkor tettem le mikor kijött a htc diamond.Előtte nekem megvolt hivatalosan,mivel nemzetközi sofőrként dolgoztam és a főnököm megvette (el lehetett számolni gondolom)
Aztán ugye a diamondnak nem volt memóriabővítési lehetősége,a navngo pedig azt mondta,hogy lehet szépen megvenni megint a programot.Én meg belóbáltam a pacinak himbilimbijét -
ArchElf
addikt
válasz
Drachoo #3990 üzenetére
Itt is leírtam korábban, meg a logout írásaim között is megtalálod...
Amúgy nálam a 2.3.6-tal eddig két problémám van:
- ha elmegyek otthonról akkor átvált rendesen 3G-re, de ha hazaérek nem kapcsol vissza WIFI-re. WIFI ki-be segít csak.
- hiába volt bekapcsolva a GPS nem akart megjelenni a státuszsoron a gps ikon Mapsban sem. Nem tudtam útvonalat tervezni sem. Ha viszont a térkép felső sarkában megnyomtam az "aktuális pozícióra ugrást" akkor bekapcsolta a gps-t és onnan működött rendesen.AE
-
Luissimo
veterán
-
mycso
veterán
válasz
Drachoo #3888 üzenetére
A 2. pontban van egy link, ott le van írva a másik tutira működő rootolási módszer. (bár találkoztam olyannal, akinek ez sem működött).
Egyébként miért nem jó a 3. pontban linkelt rom???sbalu1: már valahol fentebb az oldal tetején írtam róla pár sort.
Nagyon gyors, szerintem simán hozza az overcome szintjét, memória kezelése is jó, sőt az akku időm is jónak tűnik vele eddig. Röviden ennyi.
-
mycso
veterán
válasz
Drachoo #3875 üzenetére
Nos, a reszock JQ1-et rakd fel, pit fájlal reparttal.
Ez után több lehetőség van:
1, felrakod odinnal az egy fájlos JQ8-at - nekem ez van fent, tökéletes, csak az a fentebb leírt samsug billentyűzetes problémám volt. rootolható ezzel CF-Root -TAB7 _XX _OXA_ JQ1 -v3 .3- CWM3RFS2, felrakod reparttal, pittel a JQ8-at - elvileg ez a megoldás a billentyű problémára, viszont aki ezt rakta fel nem minden esetben tudta rootolni, bár elvileg van másik root megoldás, itt egy leírás hozzá
3, felrakod ezt a JQ8-at - ez rootolt rom xda-n csinálta valaki
"P1000XWJQ 8 rooted and updated
Flash with Odin as PIT, PDA and MODEM"Egyébként megkockáztatom van olyan jó ez a stock JQ8, mint az overcome fom.
Az overcome kernel nekem a voodoo sound miatt kell, illetve jobb az akku idő illetve a procit is jobban irányítgatja, tehát mindenképp jótékony hatású.
Huhh mire ezt megírtam a tabról linkekkel...
-
sbalu1
senior tag
válasz
Drachoo #3860 üzenetére
Szerintem nincs, én is külön raktam fel, nekem is feldobta a progi ezt az üzenetet, de miután ideiglenesen letiltottam, már működött.Továbbra is kérdem, hogy fut-e reklám a játékaid, alkalmazásaid alatt?Ha van fennt neked Titanium BackUp program, akkor esetleg annak a listájában nézdd meg, hogy nincs-e valami AD Blocker, vagy valami hasonló nevezetű!
-
sbalu1
senior tag
válasz
Drachoo #3830 üzenetére
Szerintem a hiba nem a kütyüdben, hanem a Marketban van.Próbálj meg visszarakni esetleg egy régebbi verziót!Nálam meg nem engedi meg, hogy méretesebb progit letöltsek.Azt mondja, hogy nincs elég hely.Ajánlani meg csak warezest tudnék Neked hasonlót, de azt itt nem lehet.
-
-
mycso
veterán
válasz
Drachoo #3809 üzenetére
Hát nem tudom, ami az overcome oldalán van az ez:
PATCH | 004003-Overcome 7 Series V4.0.0 Old Market Patch
De én nem tudok róla nyilatkozni, mert nem használom.
Bár a neve alapján, ez csak a régi marketet rakja vissza.Annó a Kratoshoz volt Market patch, ilyen néven:
004004-Overcome_v3.1.0_KRATOS_Market_Patch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest