- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
Még valami: a vásárlás után két hétig a Handsteren megvett bármely alkalmazásból 20% engedmény jár (emailben 1-2 nap múlva külön értesítenek és küldik a személyes vásárlási kódot).
Megnéztem, és egy hónappal a vásárlás után még mindig érvényes a kódom. Van egy akciójuk az újonnan beeső vásárlóknak: 2 teljes árú termék egyidejű megvásárlásával is kapsz 20% árengedményt. Kód: BUY2SAVE20
-
anadroid
senior tag
Nem jelenik meg a frissíthetőség a Marketen, mert nem ott vetted, de ahol megvetted, természetesen frissítheted. A Handsteren vett dolgok egyébként regisztrációs kóddal éleszthetők fel, nem jegyzi hozzá a Market a Gmail-címedhez (és ezért aztán más email címmel is használható).
-
Deeday
senior tag
Egyáltalán nem. Olvsatam hogy ezt a verziót már teljesen jól optimalizálták.Eddig meg vagyok vele elégedve naguon. A nemhivatalossal is megvoltam amit 4 napig tudtam használni. De sajnos nincs feltörve rendesen mert licencet kért. Ezért is vettwm mwg hivatalosan. De 2 nap után még nem bántam meg.
-
alba-regia
aktív tag
Ugyanazt a Gmail-es fiókot használom a Galaxy Tab-on, a HTC Desire-ön és még két számítógépen. Nincs ezzel probléma. Névjegyek szinkronizálása (a fentieken kívül egy Nokia N82-re is), e-mail, naptár, Google+, Facebook címjegyzék. A többi szolgáltatást nem ismerem, de ezekkel nem lesz probléma, hogy több készüléken használod, akár egyszerre is.
-
tybsen
addikt
-
danih
veterán
Csináltam én is egy quadrant tesztet, de valszeg nem az a verzió, amit mindenhol látni, mert nekem más volt a grafikonom kinézete (kedvem meg nem volt szórakozni vele). 2000 körüli értéket kaptam (bár volt aki valamivel 2500 alatti értéket jelentett, gőzöm sincs, hogyan, lehet másik verziójú quadrant - ill. az egyik teszt bizonyos körülmények között andro 2.2-őn hamis értéket ad, néhány verziónál).
Nagy nehezen sikerült lemeríteni az akksit (meg kellett küzdenem vele
) - király ez az overcome. Alul van feszelve a képernyő, a ram, és a procit is minden frekin -200mV-vel nyomom. Kipróbáltam a Sygic Aura navigációt Bp-Vác-Bp vonalon, nagyon állat
-
Alukard
senior tag
A helyzet az, hogy a gyári ROMok nagyon sok mindent előre betöltenek és sok optimalizáció sincs meg bennük amikre esetleg később a közösség (xda-dev) próbálgatás és kísérletezgetés során rájön... így a főzött ROMok amik kispórolják a fölösleges előtöltéseket és rendelkeznek az optimalizációkkal képesek elérni a gyáriakhoz képesti +100-150% -os teljesítmény javulást.
Ez nem azt jelenti, hogy a főzött ROM jobb, hanem csak azt, hogy több erőforrás áll rendelkezésre terhelés esetén... (több RAM, több proci kapacitás,...)Csak, hogy példa is legyen... Dungeon Defenders: First Wave... a gyári ROMmal akadt, Overcome 1.4.5-el nem akad...
-
PaFec
aktív tag
Nekem Kellene valami jó tok. T-mobilnál volt, ami tetszett is 7 ezer kürül, 2 ismerősöm vett is, de mire én odajutottam nem volt, már 2 hét eltelt, és semmi. Kerestem Békés megyéven, csongrádban, de sehol nem tudtak adni, fóliát sem. Rendelni azért nem mertem, mert szeretném előtte megnézni kézbevenni, nehogy sok pénzt adjak ki, és nem olyan mint a leírt, vagy a minőség gagyi. Ha valakinek van ezen részen valami ötlete szóljon, Lassan sürgős lesz, mert nagyon sokat jövök-megyek, és már van egy kis karc a kijezőn
-
PaFec
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Hobby rádiós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest