- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
-
gyurma111
aktív tag
van még benne néhány bug,de folyamatosan javítják
pl a gyári böngésző nem sokat ér ellenben az Opera Classic tökéletesen fut
a gyári romok után ez tölt be leggyorsabban és amig nincs rajt sok app addig gyors marad
én max 10-12 alkalmazát használok és ennyitől nem lassul
memóriakezelése nagyon jó
sokkal jobbnak tűnik 4.0-4.1-4.2-4.3 romoknál -
mycso
veterán
A 2. pont után azért bootoltam, mert elsőre furcsának tűnt, hogy a rom felrakása után az ODIN nem tudja újraindítani.
Tehát érdemes róla meggyőződni, hogy tutira sikerült-e minden és elindul-e a tab.(#6824) gyurma111: nekem eddig ezzel a rommal gyorsabb, mint bármivel amit eddig használtam.
-
gyurma111
aktív tag
Nálam már fent volt a JQ8-on is,tehát már egyszer átkonvertálta a file rendszert,ezért csak pár másodperc telt el a kernel felrakása és az újraindulás között.
Szerintem indítsd el a kernel felrakása előtt.4.3-nál működött minden csak belakott rendszernél megnőtt a bootolási idő.
Majd egy perc alatt állt fel,már nagyon untam -
gyurma111
aktív tag
Nem hagytál ki semmit,elméletileg így kell csinálni.
MTD hiba lesz.
Annakidején én is így jártam.Megoldás az lett,hogy lépésenként jutottam el a 4.3-ig.
Tehát kezd előröl ahogy leírtad aztán CM9 arra CM10 és így tovább.
Megjegyzem nálam a 4.1 csak humberos 4.0-ra ment fel rendesen gond nélkül.Egyébb romoknál pont az a jelenség volt mint Nálad. -
Luissimo
veterán
nemkívánok jó jós lenni, de van egy olyan gyanum, hogy szépen lassan step by step vissza fogsz térni :-)
back to the 4.0.4én ebben nem találok kivetnivalot, igaz csam mobilntre használom,telefonálni nem.
levelek jönnek mennek,játszani nem játszom rajta, viszont a zenelejátszása a felrakott Voodoo sounddal az fenomenálisan jó, a MinDig TV is megy rajta, ellentétben a másik tablettámmal a Huawei S7. Slimmel, a navigálás is Prima, akarommondani PRIMO
könyvolvasásra kiválló,
filmnézésre az MX Playerrel szuper.
a netezésre Operával használom, de vigyázat, nemszabad a legfrissebbet ráengedni :-)
Skypera is naccerű.
Melohoz a céges emailek pushban jönnekszépen, illetve az Office alkalmazás is hasznos:-) szinte kiváltja a céges laptopot. (KingSoft Office rulez)
nemakarom dicsérni, bár tudnám.
marad.
Vannak szebbek, vannak jobbak, vannak gyorsabbak, de ő hozzámnőtt, nemtudnám elképzelni magam nélküle, mintha levágnák a kezem, hiányozna :-) :-) -
Luissimo
veterán
az elláttam bőven szmájlival kitétel az első visszajelzésemre vonatkozott, hogy minek válaszol rá a kolléga ha warez.
no itt vetted kissé komolyabban a kelleténél, mert szerintem ez a topic nem egymás b@sztatásáról szól, hanem , az uj ötletek felmerüléséről és a párbeszédről.
Szóval peace, nembánt itt senki senkit, hameg ugytűnik mintha bántana, az lehet hogy csak zrika és nemkell ám komolyan venni.
(ez az állandó mellémented arról tanuskodott, hogy te komolyan vetted, de ezen már túlléptünk, no)igazadvan, ha nem kell navigáció, akkor elég a google térkép is.
de ha kell akkor kell ! -
Luissimo
veterán
nem kötözködtem, csupàn azon vèlemènyemet probàltam hangsulyozni, hogy olyan szó van, hogy foltozni.
semmi gond.
miután az jön le hogy ismered a szkineket, ebből következtetek arra, hogy valoszinűleg a programot is probáltad már a tabon.
de ez sem baj.
Valamiért személyes megtámadtatásnak vetted amit irtam, pedig kellően elláttam szmájlikkal, utalva a komolyságára.
szerintem tul sokat vesztegettünk erre a dologra, hagyjuk.ON.
megkérhetjük a kollégától azt az ebay oldalt, ahol az akku és a cseréhez való célszerszám található?
éshogy hogyan kell azzal a szerszámmal szétszedni a kütyüt az akksicserére ? kitudja, hátha még szükségessé válik :-) -
Indiant
addikt
Tudom, mert a linket frissítettem, de a nevére már nem volt időm.
Features
Android 4.1.2
Fixed Wi-Fi (back on top driver version)
Fixed Bluetooth
Fixed External/Internal USB mass storage mount (over CwM Recovery)De én a CM9-ről a CM7-re nem akarok visszatérni.
Lassan remélem beérik a CM10. -
Gedeon31
addikt
Néha netezésre főleg leginkább, de youtube nézésé is előfordulhat.
sbalu1 erre gondoltam én is nem kellene ott ülnöm a gép előtt valamit megakarnék nézni rajta.
Telefonon nem mindig van kedvem netezni elég pici.Samsung Galaxy 2 7.0 és a ConCorde Tab 9.7 IPS tablet amit néztem.
Kijelzőbe lehet 7-es elég lenne este fárasztó a szemnek a 10-es méret.
-
gyurma111
aktív tag
Már neki futottam
Kamerán kivül megy minden,sd mountolással kicsit szarakodni kell,utánna már látja.
Még finomítanak rajta és akkor végleg felteszem
Különösebb sebességnövekedést nem tapasztaltam,egyébként is alig különbözik az ICS-től.Más:
Szabi alatt kértem kölcsön usb-s mobil netet.
Ebből átraktam a simet a tabbba és szépen lehetett vele mobilnetezni.
Akciósba rendeltem is a vodától egyet.
Mig megjött áttesett a tab néhány romcserén ( ICS,JB )
Alapoktól kezdve ( stock rom..OC kernel...stb ) vissza raktam az ICS-t.
Megjött az usb stick,most is átraktam belőle a simet,DE nem látja !!.
EFS mentés vissza,modem újrarakás megvolt,mégis azt mondja nincs benne sim.Valakinek ötlete ??
-
madstunt
addikt
egyszerű:
ez a telefon felület:ezt csak dpi haxolással tudod a galaxy tab romokból kihozni, mert alapesetben a tablet felület az érvényes
a tabon igazi élvezet a telefon felületet használni, mert akkorák lesznek az ikonok mint a halálcsillag és a programok nagyrésze nem ad arra lehetőséget, hogy a csak tablet felületen előjövő és sokkal praktikusabb kétoldalas alkalmazásaid legyenek
igazándiból még mindig nem értem mi a jó ebben, mert tuti van, mert luissimo és sbalu úgy használja, bár az is lehet ez valami IT szadomazo önképző kör -
-
sbalu1
senior tag
Egyre több érv szól amellett, hogy kipróbáljam.Nekem a felső taskbar-os megoldás jobban tetszik.Olvastam, hogy a dpi állításával el lehet érni, hasonló formátumot az ICS-én is, illetve állítólag a Play Store-on van valami progi, ami automatikusan is megcsinálja ezt, de még nem találtam meg, nem tudom a nevét.Minden progidat kézzel kellett újratenni, vagy a Titanium Backup-ból is lehetett ilyet tenni?Van olyan kedvenc alkalmazásod, ami nem megy ICS alatt?A GO Launcher Ex műxik alatta?Bocs a sok kérdésért!
-
mycso
veterán
Meg lehet próbálni természetesen a titaniumot, lehet pár dolgot bevesz a gyomra, csak amikor verziók között váltunk és úgy szeretnénk valamit visszaállítani, akkor néha nem örül neki.
Egyébként alapvetően működik a titanium ics-en is, csak a gb-n lementett cuccainkat néha nem szereti. -
gyurma111
aktív tag
Eddig nem találtam hibát benne
kamera,tvout,PC csatlakozás rendben müxik
állítolag usb host is y kábellel,ezt még nem próbáltam
telepítésnél figyelni mert mtd rom!
menete:
1, Odinnal felrakni a restock romot
2, Odinnal felrakni az Overcome 4.0 kernelt
- felmegy pillanatok alatt,majd újraindul,ekkor kibontasz egy sört és szépen megvárod amíg konvertál,közben egy gépies női hang mondja éppen hol tart -
3, restart cwm módban
4, install menü: hangerő gombbal lépegetsz a kívánt ponthoz,attól függően,hogy külső vagy belső sd-re másoltad a .zip fájlt,kikapcs gomb rövid megnyomásával leokézod
5, full wipe
6,restartkészen is vagy,előtte hiába csinálsz mentést nem műxik a visszaállítás a régebbi OS-ról
-
mycso
veterán
Konkrétan a wifi/GPS problémára gondoltam, meg régebben irogattak páran a 4.1 alatt random restartokról illetve mintha valahol bluetooth bugokról is olvastam volna .
Én a 4.0-át viszonylag sokáig, a 4.1-et rövidebb ideig használtam, az utóbbinál nekem csak a wifi/gps probléma volt meg, illetve a patch után már csak a GPS.Egyébként még ide sorolhattam volna a kratos 3.1-et is, mert ugye az is atomstabil/gyors rom, csak ugye az már elég régi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest