- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
-
Alukard
senior tag
válasz
MrTwister #1521 üzenetére
Sajnos az mkv képességei miatt sok nehézségbe ütközik az aki nem csak egyszerűen nézni akarja... és a DLNA helyett van alternatíva, pontosan nem emlékszem a nevére, de az Overcome ROM -ban egy ideig cserélve is volt, szóval ott elérhető az információ. Sosem használtam még ezt a funkciót és nem is nagyon hiányzik... de ez van...
-
Alukard
senior tag
válasz
MrTwister #1515 üzenetére
Ilyen néven van a marketen, de elég ha csak a 'SAMBA'-ra keresel és megkeresed a piros 'S' betüt mint ikont... ilyen szintű megosztást nem tesz lehetővé, első sorban arra szolgál, hogy wifin keresztül tudjál az androidos eszközre/eszközről másolni. Az sdcard mappából hálózati megosztást csinál, ennyi.
-
EmThor
addikt
válasz
MrTwister #759 üzenetére
Pontosan erről van szó. Most már hülye lennék nem kivárni, a 8.9-et.
Viszont a 169.990-es várható árcédula nem túl kellemes gondolat, főleg, hogy kiló körül akkor már lesz/van P1000-es ill. P1010-es "sima" Tab.
Nem is beszélve arról, hogy egyáltalán megjelenik-e nálunk a 8.9? A 10.1 biztos... Csak mert, a Galaxy Gio sem kapható itthon és az NC210-es Samu netbook-ból is csak egymagos változat kering... katasztrófa ez az ország ilyen szempontból. -
Luser2000
addikt
válasz
MrTwister #437 üzenetére
Én még csak odáig jutottam idő hiányában, hogy készítettem egy ROM mentést. (Emlékeim szerint valami 1,4GB lett). Vissza még nem próbáltam tenni, most egy Roto custom ROM van fent. Ami viszont bosszantó, hogy a mentést a 16GB-os belső memóriára készíti el (nem a külön betett SD kártyára), így egy teljes törlés esetén a mentés megsemmisül! (Ahogy elkészíti az ember a backup-ot, érdemes azonnal kimenteni valahová).
Ha egyszer rászánom magam a visszaállításra, akkor beszámolok én is az eredményről.
(Vélhetően nem lesz annyira egyszerű a dolog, mint ahogyan babosmiki gondolhatta. Nem véletlen, hogy topicok bonyolult lépéseket írnak a mentésről).
-
MrTwister
őstag
válasz
MrTwister #436 üzenetére
No kipróbáltam, meg is vettem és nem megy
Kiválasztottam a T-mobil-t a Rom Backupnál de amikor újraindul a Tab egy halom errort kapok amikor dolgozik, szerencsére ujraindítás után minden ok csak éppen használhatatlan a cucc!
Van akinek megy igaz nekem nem az eredeti gyári rom van rajta. Tehát az a kérdésem, hogy gyári(stock T-mobile hungary) rommal megy a móka(mármint a rom manager)?
-
Luser2000
addikt
válasz
MrTwister #304 üzenetére
Én az ebay-ről vettem, kb. 10 nap alatt jött meg.
Ugyan ott a gyárinak horror ára van, 40USD.
Még nem próbáltam ki, nem vittem le a Tab-ot.
---
Voltam egy 3 napos konferencián. Igen jó szolgálatot tett a masina.
Céges levelezés, jegyzetelés, kapcsolattartás a családdal, hírek beszerzése, elalváshoz rádiókabaré.---
Egy hiba (vélhetően az Evernote alkalmazás hibája): Evernote jegyzet írásakor nem kapcsol ki a kijelző.
-
válasz
MrTwister #252 üzenetére
hát elég necces a dolog, annyi szent...
(volt aki napokig olvasott és küzdött a galaxy s telcsijével, mire kinyitotta és újra hálózatot lehelt bele egy ilyen jellegű elcseszett frissítés miatt - bár ott kezdeti froyo verzió miatt volt, az esetek többségében azért nincs gond, csak nem szabad türelmetlennek lenni, és minden frissítést azonnal felhúzni! van olyan, akinek még az imei is elszállt, és azóta sem tudja visszaállítani!) -
-
vegyszer
addikt
válasz
MrTwister #213 üzenetére
Köszi!
félisten lettél a szememben
mondjuk az az azonos platformra épülő nettop sem kutya...
http://www.youtube.com/watch?v=P3DTiDyMY3M&NR=1
(ugyanaz a hardver mint a Toshiba Folio 100 ben, ha igaz csak billentyűzettel)) -
szab.tam
nagyúr
válasz
MrTwister #210 üzenetére
sien a #198 -ban szépen leírja egy napját egy ipad-del. talán közelebb kerülsz, mire is jó, mit vált ki...
de itt tőle a kulcsmondat:
"az ember nagyon hamar rászokik arra hogy minden alkalmazás egyetlen érintésre azonnal indul, zökkenőmentesen, gördülékenyen fut, kilépek belőle egy gombnyomás, és már indulhat a következő azonnal. ezután netbookra visszatérni gyötrelem."ha elég a kijelző mérete, nem kell integrált optikai meghajtó, és nem akarsz egyfolytában qwerty-t püfölni, valszeg érdmes a csere.
de hogy egy iphone4-től a méretet kivéve miben lesz többed?
de majd az okosabbak megmondják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest