- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
code1005 #5245 üzenetére
Helló!
Nekem is ugyanez a bajom volt, kérdeztem is a fórumban.
Én a launcher progiban láttam a hibát. felraktam a Go-t, na azóta gyorsabb a TAB és nem volt kifagyás. Ja és persze sok olyan progi volt rajta, amiket töröltem, így az is lehet, hogy a két dolog miatt egyszerre történtek a fagyások. Valami futott a háttérben és a TW launcher is kínlódott.
Már 1,5 hete nyúzom direkt a ketyerét, de nem indult újra még azóta.Próbáld meg te is, hátha segít.
Ráadásul az alap Launcher progi sokkal butább, mint a GO! Szinte új életre kelt a GO-val és a hozzá letöltött honeycomb témával. -
mycso
veterán
-
-
ArchElf
addikt
-
Luissimo
veterán
válasz
code1005 #4072 üzenetére
A Gingert is kirútolja.
Figyelj oda a sorrendre .
IGY csinálod ?
"
a, - beállítások/alkalmazások/fejleszés/ itt pipáljuk be az USB hibakeresés opciót.
b, - töltsük le a SuperOneClick programot, majd csomagoljuk ki és indítsuk is el
c, - ezután csatlakoztassuk a tabot a számítógépünkhöz, és a SuperOneClick progin belül kattintsunk a "root" gombra, ezzel készen is vagyunk a rootolással"Nekem szépen végigfutott, esetleg próbáld meg másik gépről.(nemtudom milyen oprendszert használsz...)
esetleg keress egy újabb superoneclickket, próbacseresznye...APROPOPÓ !
kérdés, azt kilehet küszöbölni, hogy a képernyőmentett fájlok ne fejjel lefelé jelenjenek meg a galériában, ne ugy mentse el őket ?
Egyáltalán nincs másik módszer a képernyőmentésre csak a vissza gomb és a power gomb egyidejű lenyomása ? Mert így ritkán sikerül azt lementeni, amit akarok, mert a visszagombra visszalép és azt már nem menti le, amit szeretnék.
Tudom vannak rá egyéb applikáciok, például rázásra aktiválódó képernyőmentés, de az eredeti módszer az nem maszturbálható másképpen ?? -
ArchElf
addikt
válasz
code1005 #4068 üzenetére
Én a helyedben simán Superoneclick-el vagy ha az nem megy, az én módszeremmel rootolnám. Ki tudja mi van abban a csomagban...
AE
-
Luissimo
veterán
válasz
code1005 #4046 üzenetére
hát, én nemtudom, de amit írtam, az nekem aztjelenti, hogy néma módnál csendben van , IGEN.
Te másképpen értelmezed az írásom ? ?arra voltam kíváncsi, hogy ha nemakarom néma módba tenni, akkor hogyan lehet elnémítani, rosszul irtam volna, nemvolt értelmezhető ?
@ArchEff.
köszi -
hpé
tag
válasz
code1005 #3966 üzenetére
Egyenlőre nincs de lesz hamarosan, ezt irta a srác az XDA-n:
"Maybe we have fixed the CF-ROOT... wait and i'll tell you if al is ok"Ezt a forumot nézegesd:
[[CWM][RELEASE] Clockworkmod recovery for P1010] -
mycso
veterán
válasz
code1005 #3947 üzenetére
Szia, milyen oprendszer alatt vagy???
Az odin-t futtasd rendszergazda jogosultságokkal!!! Illetve valahol azt láttam, hogy az ODIN3 v1.61 -et ajánlották p1010-hez.Bár p1010-et nem vágom, de gondolom hasonlóan működik,mint a p1000-es.
Illetve nem találtam semmi konkrét leírást hozzá, mint pl. a p1000-es esetében a 2.2.1-re először mindenképp egy repartos stock 2.3.3-at javasolnak a 2.3.6 előtt.A repart miért van bepipálva ha nincsen pit fájlod???
Valószínűleg nem is fog elindulni a tabod, hiszen félbeszakadt a frissítés, szerencsére a download mód bejön, így nincsen baj.MOD.: közben látom meglett, csak ez a repartos dolog volt a hiba....ezekre figyeljetek oda, mert lehet így téglát is gyártani.
-
gaben1117
senior tag
válasz
code1005 #3956 üzenetére
Nem. húzd le a tabot, kapcsold ki, majd tatsd lenyomva a felfelé hangerő szabályzó és a bekapcsoló gombot.
ott bejön egy menü.
válaszd a factory resetet. a hangerő szabályzókkal tudsz fel vagy le lépkedni a menüben.
érintsd meg a home (házikó) gombot. és megvan. utána megint download mód és próbáld. -
gaben1117
senior tag
válasz
code1005 #3947 üzenetére
Szia!
Nem vagyok valami nagy szakértő, de valamelyik nap nekem is ez volt, ugyanígy setupconnection-nél állt meg,és akkor rengeteget olvastam utána hogy mi a teendő. Bár én akkor a JQ1-et nyomtam fel.
Megfagyott az Odin nagy valószínűséggel, egyetlen dolgot tudsz csinálni, lehúzod a tabot. Kapcsold ki, kb 10 másodpercig nyomva tartva a power gombot. Indítsd újra a gépedet, és kezd elölről ugyanúgy. Tab download módba. Én is így csináltam és utána működött. Ha gondolod ezt megpróbálhatod. -
mycso
veterán
válasz
code1005 #3296 üzenetére
Hali, biztosan ismerőseidnek is P1010-est vettél, nem lehet, hogy p1000-es???
Egyébként azt megnézhetted volna, hogy amiket vettél azokon milyen verziójú rom van fent.
Kettővel feletted volt linkelve egy oldal, ahol a legújabb samsung romok elérhetőek, a te készülékedhez valóban létezik a te romodtól eggyel újabb: P1010XWKC1
-
Luser2000
addikt
válasz
code1005 #2734 üzenetére
Az OverCome NEM.
A 1010-es modellhez nem biztos, hogy van több féle, itt néz szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest