Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Viszont láttam Androidos HTC telefonon is működni valami kiegészítő dobozkával az is fizetős lehet ? Valami nagy maroknyi méretű dobozkával volt egymásra csatlakoztatva a HTC és ugyanaz a program szerűség volt rajta mint az iphone os videón. Amúgy szerintem nem egy bonyolúlt dolog lenne megcsinálni egy ilyet androidra és alapvető funkciók már ugye a hangfelismerés meg az üzenet felolvasás működne ehhez egy egyszerű programot kéne csak csinálni. Hmmmm holnap megyek Németországba dolgozni mit nem adnék egy jó fordító programért
-
Deeday
senior tag
Ezt neked kell eldönteni hogy kíváncsi vagu e rá vagy sem. Csinálj egy full rendszermentést és lesd meg. Szerintem érdemes megnézni 1 próbát megér mit veszíthetsz vele? Semmit ha nemtetszik fogod és vissza rakod azt ami neked bevállt. Szerintem sokkal gördülékenyebb gyorsabb galéria meg a böngésző is naguon folyamatos. Videók is gyorsabban jönnek be. Szebb a kinézete. Gyorsabban tölt be bekapcsoláskor. Ilyenek sok kis apróság van amit úgyérzek "komfortosabb".
-
Deeday
senior tag
Hát igen Én azért írom ezt mert annó mikor Galaxy S em volt én végig próbáltam minden féle rom ot kernelt tuningot meg mindent legyen a Damian GTO vagy Bezke féle rom vagy Voodoo kernelt stb, de nekem 1-2 hónap után mindig volt hiba benne fagyás vagy nem ment az előlapi kamera vagy lezabálta az aksit vagy a Ram ot stb.... Aztán berágtam feltettem egy gyári romot és azóta minden szuper ezért ezt a módszert alkalmazom a TAB on is és mióta feltettem ezt a 2.3.3 at meg(XXJQ1 et a Samfirmware ről és a root ot hozzá : CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS.tar azóta hibátlanúl fut és a ram om meg az aksim is tökéletes. Persze nekem egy jól belőtt Taskmanager is felvan téve beállítva így a szabad ram om 260-290 között mozog mindig és napi 1x újraindítom esténként mert azért nyúzom elég rendesen napközben
-
hecktor
aktív tag
Elvileg vadi új Tab-ot kaptam, és megbízható az eladó, ezt vettem:
mostmár nem nagyon nyúlok hozzá, elvileg találtam egy telefonokhoz hozzáértő embert, bár a helyzetem olyan speciális hogy lehet hogy ő sem tudja majd megoldani
Odin felismeri, de azóta újabb "érdekesség" akár töltőn, akár USB -n van a TAB 15-20p -es intervallumokra kapcsol csak be az a bizonyos kép...
-
manchester85
veterán
Egy ilyen készülék célja képnézegetés, webböngészés, ebook olvasás, otthoni gép és mobiltelefon közé pozícionálva. Egyelőre működésben nincs olyan eszköz, ami felhasználói élmény tekintetében akárcsak megközelítené az iPad-et, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb rivális samsung tab még jelentősen drágább is. Hogy ki mire használja, az egy szubjektív dolog, így a célközönség és a tartalomszolgáltatás is. Viszont gördülékenyen használható táblagép jelenleg egy van, az iPad, ez viszont nem szubjektív kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest