- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos75
tag
válasz
Luissimo #7150 üzenetére
Találtam egy ilyet: DE találtam mást is de mindenhol először rootolni kell.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab/general/how-to-install-android-cm12-lollipop-5-t3018841
Ez érthető. De már a root sem megy. Egyszerűen nem tudom rootolni. Ezt kellene először,de valamiért nem akarja a igazságot.
-
stopperos
senior tag
válasz
Luissimo #6647 üzenetére
Kell hozzá egy 3 ágú csavarhúzó: Pl ez [link]
Kell hozzá akksi: [link] Mondjuk $11-$15 közötti intervallumban szoktak lenni.
Meg egy ház szétnyitó: [link] De én két gitárpengetőt használtam. Azért jó a kettő, mert amíg az egyikkel ki van pöckölva, a másikkal lehet feszíteni.Vagy van ilyen, amiben eszközök is vannak: [link] vagy ez, ahol még leírás is van az eszközök mellé. [link]
Szerk: Vannak ilyen nem standard 5800 mAh akksik [link] dupla annyiért. Na ilyet nem mertem venni.
-
danih
veterán
válasz
Luissimo #6647 üzenetére
Igazad van utolsó soroddal, annyit hozzátennék hogy nem láttad el smiley-kkal, csak külön kitértél arra, hogy "szerintem", ami önmagában egy utalás. Én láttam el smiley-kkal az én válaszom
Amúgy nem próbáltam ki, csak nézegettem. Számomra nem volt gyakorlati haszna a navinak a tabon, sosem használtam erre. Ha valami kellett, megnéztem a google mapset, az elég volt.Ténlyeg, mennyit ér manapság egy használt tab?
(#6648) Indiant: oksa, csak tudod, ilyenkor ezt feltételezi az ember
-
danih
veterán
válasz
Luissimo #6645 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem "szerintem", a toldoz-foldoz teljesen helyes (szépirodalmat is biztos olvastál), lásd Értelmező kéziszótár
Bár egy "nemvagyok" és egy "ponthogy" után fura hogy pont ebbe kötsz beleOn: valóban vannak jó(nak tűnő) skinek! De sajna akkor is warez. Elírtam korábban a felbontást, természetesen a 1024x600-ra gondoltam
-
sztanozs
veterán
válasz
Luissimo #6521 üzenetére
Szerintem egy átcímkézett (jó esetben 16, rossz esetben 1-2 GB-os) kártyát kaptál a pénzedért. Egy flash testert ráengednék a biztonság kedvéért.
-
sbalu1
senior tag
válasz
Luissimo #6221 üzenetére
Megmondom, hogy mennyivel jobb, kb. 2X olyan jó!Gyorsabb, gördülékenyebb, kecsesebb, szebb, könnyebb, az Amoled csodálatos megjelenítést biztosít, a dupla méretű DDR2 ram és az 1.4-es duplamagos processzor nagyon gyorsan teszi a dolgát, az ICS gyárilag van rá és hasít.A Honeycombost nyugodtan el lehet felejteni.Nem véletlenűl erősebb a hardvare benne, hozza is ezt.Én aki igen gémer vagyok hitelesen alá tudom támasztani.Aki csak sima mezei kevésbé hardvare igényes alkalmazásokat futtat, az is észrevenné a különbséget.Azt meg mindenki saját maga döntse el, hogy ennek fényében megéri-e neki beruházni egy ilyenre.Egyébként annó kb. ennyiért vettem a P1000-est is.Most ezért a pénzért 2x jobbat kaptam.Az informatika világában már csak így megy ez.A P1000 egy rubint volt számomra, ez már egy gyémánt, igazi mestermunka a samutól, mind bel- mind külbecsben!
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #6183 üzenetére
próbálkoztam:-)
feltoltam független gyári magyar romot amit 2.3.6-nak mondtak,de csak 2.2-es volt
ígyhát újra kezdem az építkezést
stock rom..stb
korábban dicsérték itt a fórumon a GB 2.3.7 romot
egy próbát megér gondoltam és feltettem
tényleg jó....nagyon jó :-)
egy pillanat alatt betölt,akkuidő zseniális -
watchfun
tag
válasz
Luissimo #6136 üzenetére
Nem írtam, hogy jobb, csak azt, hogy stabilabb. Az meg saját tapasztalat, volt ebay-ról pár dollárért rendelt tartó is a kezemben, más.
A csatlakozót külön kell benyomni a gépbe, ha nem nyomod be nincs kormánykerekecske, csak stabil tartás. Ha meg benyomod a csatlakozót, de a szivrgyújtótöltőt nem csatlakoztatod, van kormánykerekecske, de nincs töltés. Azt hiszem, minden variációt leírtam (ha a gépet nem teszed az aljzatba, benyomni sem tudod a csatit, így az ezzel kezdődő variációk nem élnek).
Szerintem, ha Neked nincs rá szükséged, nehogy megvedd!:-) -
watchfun
tag
válasz
Luissimo #6133 üzenetére
Erről lenne szó: http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_kaptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/samsung_galaxy_tab_p1000_gyari_autos_tarto_1651180718.html
Stabilabb mint az utángyártottak, valamint tölti is (a a csatlakozó benyomásakor a táblagép át is áll autós profilra, az értesítési sávon megjelenik egy kis kormánykerék-ikon. Ehhez alkalmazások elindulását lehet hozzárendelni pl. ) -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #6084 üzenetére
Szia,
sajna változatlan...
...akkor itt is elmondom,hátha valaki tudja a tutit
adott egy letiltott tab (imei szám )
kölcsönkért sim kártyával ( ami csak netet tud ) simán csatlakozott a hálózatra
ezen felbuzdulva vettem egy vodás ( a másik is az volt ) mobil netet
kiszedve az usb stick-ből a simet hiába tolom a tabba nem csatlakozik
-nincs szolgáltatás-
Tehát a kérdésem: van-e különbség a mostani és a régebbi 3-4 éves simek között ?
( a régivel csatlakozott az újjal pedig nem ) -
madstunt
addikt
válasz
Luissimo #5936 üzenetére
peldaul, hogy igy mindenkeppen ketkezes lesz mert ha barmit akarok matatni a notification baron at kell nyulnom az egesz kepernyon, masreszt magas dpivel halalcsillag meretuek a cuccok, ha csak nem talaltal egy paranoid android portot amiben apponkent lehet felbontast es dpit allitani.
mindemellett a combined bar notification menuje informativabb, tobb funkcioval felruhazhato es flexilisebb. pluszba meg ugye jonnek a ketpaneles dolgok, amire barki barmit mond, ekkora meretben noveli a hasznalhatosagot bovensbalu1: hidd el en is szoptam fel evig (novembertol aprilisig) gingerbreaden, de azert nem lett stockholm/helsinki szindromam vele kapcsolatban
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #5891 üzenetére
mert az egy többszörösen kipróbált verza :-)
mindegyik ICS-t felraktam a kütyümre,de nekem az jött be legjobban......
egyébként eddig a Tiéd volt a legtisztább telepítésem
talán érdekel valakit ezért leírom a menetét:
GB 2.3.6 van a tabon
Odinnal felrakni az OC 4.0 kernelt
( na itt kell egy kis türelem, Odin végez néhány pillanat alatt,majd jó néhány perc eltelik újraidulás után míg végez a konvertálással,de ennek folyamatát egy gépies női hang szépen bemondja )
amikor újra felállt a rendszer akkor lehet folytatni
mostmár van CWM ami alól telepíthtő az ICS
külső SD-re másolni ( esetünkben Humberos 20120528 ) a telepíteni kivánt OS-t
CWM-ből betallózni a fájlt,majd leokézni
ekkor azt tapasztaljuk,hogy egy pillanat alatt felpakolja a a saját CWM-jét és nem csinál semmi mást
ekkor újra betallózuk a telepítendő OS-t és most valóban megtörténik a telepítés :-)
minden egyébb megmarad ( modem..stb )
személyre szabás után teljesértékű a tab -
sbalu1
senior tag
válasz
Luissimo #5828 üzenetére
Az Overcome-nál is gyorsabb?Az szép.Nekem alapvetően a felhasználói felülete nem tetszik az ICS-nek.Már megszoktam, hogy felül van a taskbar, a redőny, ezenkívűl bár sokszor olvastam leírásokat róla, nekem még mindig zavaros, hogy a sok verzióból melyiket érdemes felrakni.Ennek ellenére lehet, hogy kipróbálom, ha van lehetőség visszatérni az Overcome 4-hez.Mindezeken kívűl itt van az újabb Jelly Bean.Erről nincs senkinek tapasztalata?
-
gyurma111
aktív tag
-
-
Indiant
addikt
válasz
Luissimo #5755 üzenetére
A CWM általában kalapos.... másrészt csak a fire-n tudtam demonstálni.
A bazi nagy nyilak meg a touch részt hivatottak képviselni, azaz kímélik a gombokat.
De, mivel ezen a tetves interneten senki nem képes leírni miképp kell recovery-t gyártani, kicsomagolni, így nem tudok készíteni 1-et a tabra, vagy másra. -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
Luissimo #5604 üzenetére
A repülő mód a wifit is kikapcsolja, nem? (nekem telefon és adat nem kell, csak wifi)
Közben rájöttem, hogy van nekem olyan progim ami mind a 7 lapra más képet tesz, csak nincs annyi képem.A "régi" samus Aldiko sokkal jobban tetszik, mint az új.
Azért ,hogy mindenkit megnyugtassak, ez a rom sem 100-as. Sok az FC.
-
Indiant
addikt
válasz
Luissimo #5601 üzenetére
Mittoménanevét.
Egész véletlenül találtam rá. Mert feltettem a kernelét és talán az konvertált, de elég hamar végzett. Majd gondoltam felteszem az ICS-t, de a 3.3-as CWM nem ment fel, így ezt találtam amiben van CWM és mint kiderült rom is van benne. Úgyhogy maradtam ennél egyenlőre.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #5589 üzenetére
nem baj az,ha tab lesz a megjelenése
nekem jobban bejön a nemtab megjelenésmég nem jött rendbe,nem fogadja el
sikerült másik számot generálni,de ez fake nem jó semmire ill.talán fejlesztői eszköznek
jó,de hálózatra kapcsolódni semmiképpAvicularia:
Play Áruházból letöltöd LCD Density Modder alkalmazást és át tudod írni vele
nálam még sohasem csinált ilyent,nagyon stabilnak, megbizhatónak tünik -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #5559 üzenetére
160 az alap DPI
nálam jelenleg ezzel a beállítással megy hatalmas betűméretre állítva
hát nemtom...igyisugyis nekem már szemüveg kell hozzá
át lehet állítani 240-re,de akkor átvált tablet módra,de a jelenlegi megjelenés nekem jobban bejön
váltogatás az nem megy
ICS-ről csak re-parttal lehet visszatérni GB romra
különböző fájlrendszeren futnak
ezért kell közbeiktatni az OC 4.0 kernelt
ez átkonvertálja az eredetit ext4-re
ebből tud konvertálni az ICS MTD-t
nah ebből a visszaut a xxx.pit fájl
(jó magyarul pit= partició információs tábla)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- C++ programozás
- OTP Bank topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged