- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
gapps-ics-20120429-signed, én ezt tettem fel mert Gyurma ezt ajánlotta itt a fórumon.
-
Tim82
félisten
Ha jól rémlik, akkor:
- 2.3.6 gyári ROM telepítése (ha az vagy újabb van a tableteden, akkor skippeld nyugodtan)
- CF-root kernel telepítése (ha még nincs CWM = Clockworkmod recovery a tabodon)
- másold fel a belső tárhely gyökérkönyvtárába a HumberOS ROM-ot úgy, ahogy van, zip-ként, valamint a CM 9-hez való gapps-ot, szintén zip-ként
- indítás újra a tabletet recovery módban és így a CWM-ből telepítsd fel a HumberOS ROM-ot
- miután ez megvan és feltelepült, ugyanígy CWM-ből tudod feltelepíteni a gapps-ot is.CM 10-alapú HumberOS-nál legalábbis ilyen volt a módszer, valószínűleg a CM 9-alapúnál is.
De amúgy mycso fórumtárs leírását olvasd el, meg esetleg a hivatalos CM 9 telepítési útmutatóját. (Linkelni most nem tudok.)
-
stopperos
senior tag
Ez az OS vagy driver hibája, gondolom a fordításnál biztosra mentek. Az USÁban csak 1-11 csatornák ennngedlyezettek. Magyarországon meg van 12,13 as is. (Japánban 14). A kollégiumban, ahol rendszergazdáskodom, volt ez probléma, mert bizonyos apple termékek és tört win7-esk nem látták az egyik routert. Az lett megoldás, hogy átdobta 11-re 13-ról, és simán.
+ A korábban említett akksi problémám félig megoldódott. Hétvégén próbálkoztam cm-9.1.0-val, de végül visszakerült a 2.3.3. Ha nem roolom, akkor tudom nagyából rendesen tölteni. Itt már megállt a tudományom.
-
Indiant
addikt
Ha itt olvasgatnál, akkor már olvastad volna miket ajánlunk.
Véleményem szerint tedd fel ezt:
SGT7 - CM10.1 - 20121212
Nem tudom mi az a "bluetooth-tokos" ,de a wifi biztos működik vele.
Igaz a bt.-t nem próbáltam.
De maximum visszateszed a CM9-et.
Abból meg ezt ajánlom:
HumberOS cm-9-20120528-UNOFFICIAL-p1 (nehéz megtalálni) -
Luissimo
veterán
No, mesélj.
Hagy okosodjak, látom számtalan mondanivaló szorult beléd.
Szerintem te nemértesz semmit, azt gondolom.
Melyiik mondatom melyik részéhez való az a szösszeneted, hogy ugye nembaj ha mások is megszólalnak ? Mondtam én ilyet? Mesélj.
Szerintem azért előbb felkéne itt venned a fordulatszámot kixsit és utána beleszólni belterjes beszélgetésbe.
Vagy te is beletartozol a belterjes körbe?
Tudod , azért mert mi itt páran személyesen is jól ismerjük egymást és haveribb nexust engedünk meg magunknak és egymásnak is, ez nem jelenti azt, hogy itt ne lenne rend és tisztelet egymás iránt :-)
Szóvalj mesélj, világosítsd már meg az elmémet, elvégre majdnem druszák vagyunk. Mitkéne értenem, mindig hajlandó vagyok tanulni bárkitől, még azis lehet, hogy tőled is :-) -
aggleány
addikt
Ismerem.
Azért pont az Aldiko tetszik, mert könyvespolcon vannak a könyvek, és nem lesz egyszer csak fehér meg kék a háttér. Mármint a régiben, mert az újban már ennél a proginál is elrontották az egész fílinget.
Nekem nem igazán számít a formátum, mert mindent kapásból konvertálok epub-ra, már megszoktam. Pár perc alatt megvan borítóval együtt.
Rendszeresen átnézem a Marketen az összes könyvolvasót, hogy hátha találok olyat, ami igazán bejön, de eddig az Aldiko a legszimpatikusabb.
Kérdés:
Beléptem a Tabbal a Gmailbe, és a számítógépről le akartam tölteni egy alkalmazást. A készülékválasztási lehetőségeknél nem ajánlotta fel a Tabot. Vajon miért? Több idő kell neki?
-
Drachoo
senior tag
"kernelverzióként meg root@DELL105 #1-et ír ki... (Itt sem tudom, mi lehet a root, mert ennek a működésben semmi jele.)"
Ez nem azt jelenti, hogy a készüléked root-olva lenne. Sajna a kies meg egy nagy *****...
Nekem is hivatalos gyári rom volt rajta és arra is azt mondta, hogy nem frissíthető. Ha frissíteni akarsz akkor javaslom az odin-t. Azzal samfirmware-es oldalról felrakod a legfrissebb eu-s rom-ot és már örülhetsz is a mézes sütinek. Előtte persze ajánlott root-olni a készüléket és lementeni az efs mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged