- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Itt van egy nagyon részletes, tökéletes és bénázásbiztos leírás, csak az odin szekció végéig kövesd és lesz egy fasza gingerbread samsung frmware-es tabod... ha meg mégfaszábbat akarsz, akkor meg végigmész a leíráson és felteszed az overcomot is
Nem kell félni, jól ki van gondolva. -
ArchElf
addikt
Rendesen záródik - nincs vele gond egy fél év után sem. Persze fixálni nem lehet a fedőlapot, mivel nincs rajta csat, patent vagy bármi más rögzítő.
Mi 4300? Ha az ára, akkor nekem kb 3x ennyibe került még decemberben (és 1-2 hónapja is még kb ennyi volt - nem hiszem, hogy ennyit csökkentettek volna az utóbbi hetekben).AE
-
Yagamiii
csendes tag
Szia.
Nem, nem karcoljak, nekem is ilyen van. A sarkai is ugyan olyan anyagbol vannak mint a tobbi belso oldala. Nekem nagyon bejott, csak ha abban van akkor mondjuk mar nem fer be a zsebembe, ugyhogy vettem ra a media marktban 1500 vagy 1600-ert kijelzovedo foliat, ami tokre olyan mint a brando, harom retegu es fel lehet normalisan rakni. Bar nekem a por miatt nem jott ossze hiaba ment a csaptol kezdve minden meg a levego is paras volt xD
amugy en a tokot 4300-ert vettem a speedshopban. Viszont a 600ft-os foliajuk sz*rt sem erjah, kihagytam,h borbol vagy muborbol van, a belseje meg nagyon finom anyagu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest