- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Tudom, hogy szereted a telefonodat, de azért ilyen dolgokat ne jelents ki tényként, mert pont a fentebb általad is említett eltérő felhasználás miatt egyszerűen máshogy bírják az aksik. Nálam már nincs 100%-on a teljesítménye, de erre nyilván számítottam is. Ettől még a telefon kiváló.
-
<Lacy85>
addikt
Jó. Akkor a csillagok állása miatt van...
A rendszer ugyanaz. Ez tény. Valahogy mégis sokaknál bír 6-8 órákat is, de ha visszaolvasol, volt rengeteg panaszkodó, akinél hármat is alig akart menni, pedig semmi extrát nem csináltak a telefonnal.Azt meg hadd tudjam már jobban én, hogy mikortól, meg miért merül gyorsabban a telefonom....
-
<Lacy85>
addikt
Mivel appokat nem frissítettem (manuálisra van állítva a frissítés), csak a rendszer update-et raktam fel, és már rögtön másnap érezhető volt a különbség, így ja, nagy valószínűséggel ez okozza az anomáliát nálam.
(#23853) kengyel: Nem parázok miatta, mert nem rossz így sem, csak azért érezhetően kevesebbet bír. Majd kikupálják.
-
<Lacy85>
addikt
Hát az nálam vagy 4 év használat lenne (napi ~30%-ot merül az akksi), szóval akkor egy darabig jó lesz ez.
(#22649) icecave: A külsejére én annyira azért nem vigyázok. Jó, nyilván nem dobálom, meg ilyenek, de ha lesz pár hajszálkarc a kijelzőn, akkor lesz. használat közben úgy sem látszik, szóval nem zavar. Egy mezei clear cover-ben tartom. kijelzőt semmi nem védi.
A lényeg, hogy szervizbe ne kelljen küldeni, mert annyi jót olvastam róluk (meg 1-2 saját tapasztalat is volt), hogy már a gondolattól is kiráz a hideg. -
tatomi92
aktív tag
-
Eddig jó volt, az a kérdés, hogy most miért szűnt meg az értesítés róla. Amit a gyári tud, nekem elég, régebben kipróbáltam droidon mindegyiket szinte, outlook, aquamail, bluemail, meg mindent. Az volt a bajom az összessel, hogy egyszerűen egyik sem tudta egyszerre azt, hogy NE fűzze össze az e-maileket, és legyen értesítési szám az ikonon, valamint ha több e-mail címem van, legyen egy "összes bejövő" alapértelmezetten mutatva, ne külön külön.
Mondjuk aqua pont kivétel volt.
-
espi38
őstag
Igen írtad,hogy nagyon jó a telefonon és valóban így van,egy probléma van vele,hogy a nillkin tpu tok időnként felnyomja a fólia oldalát így sajna le kell cserélnem a tokot.((
Ez a clean cover tokot nem ajánlja a cikk pedig bejön erre esetleg valakinek tapasztalat hogy valóban megkarcolja a telefon oldalát? -
oba
addikt
Attól még hogy független, tilthatják, ha előfizetés mellé vetted, részletre mondjuk vagy kedvezménnyel amit a díjcsomag biztosított neked. Ha nem fizeted a számlát, megy az imei a tiltólistára, nem számít, hogy független. Nagyon vigyázni kell erre a "telekomfüggetlen" dologra... mármint ha aprón nézelődik az ember.
-
oba
addikt
Ha már garancia... gsm boltban vettem, bolti garanciás. És az eladó azt mondta, hogy ez külföldi telefon, nem itthoni. Függetlenként árulta. Phone info -ban viszont XEH a kód és az eredeti csc üres... csináltam egy gyári visszaállítást is, és magyarul indít a telefon. Tehát mégis itthoni a készülék... a kérdésem az lenne, hogy meg lehet e valahogy állapítani, hogy szolgáltatós vagy gyári független e? Mert ha előbbi akkor inkább visszavinném... nem akarok pórul járni. Egy magazin nevű alkalmazást nagyon le akar tölteni ha az jelent vagy segít valamit...
(#21935) Krisztián: Nem tudom... nekem nexusom nem volt, de volt pl Oneplus 3 -am... attól érezhetően lomhább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged