- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
válasz
Mr.Silkó #23506 üzenetére
No, megoldódott:
Samsungnak ment mail, és délután felhívtak telefonon. Kedves, hozzáértő fiatal csajszi segített, egyeztettek a technikusokkal, egyelőre nem tudták, szerintük nem rendszer ikon, de hogy biztosak legyünk, javasoltak egy próbát. Ki majd bekapcsolás után a Samsung logó alatt a hangerő gombot folyamatosan lefelé nyomva ún. Biztonságos mód indul el, amikor a telefon csak a rendszer alkalmazásokat futtatja, az utólag telepítetteket nem. Itt nem látszott az ikon, vagyis vmi program hozta.
Adtak egy szervizes-telefonszámot, ha marad az ikon, akkor hívjuk fel, és a telefonba belépve ők letesztelik (nekem korábban a K Zoom-nál volt ilyet, amikor volt vmi gondom).
Na a biztonsági újraindítás után először nem volt az említett ikon (óvatosan ezzel a móddal, mert pár beállítást legyalult, meg a nem rendszer ikonokat az asztalról, tehettük vissza mind. De mást nem állított el).
Így nem tudtuk felhívni a kapott számot, ezért elkezdtem egyenként az összes programot futtatni, aztán egyszercsak megjött az utált ikon.A Smart keyboard (általam régóta használt és kedvelt billentyűzet) okozta, rengeteg beállítási lehetőség van benne. Párom magyar és angol nyelven használja (ezt tegnap állítottuk be), prediktívvel, és ebben van egy "nyelvi ikon megjelenítése az állapotsorban" kapcsoló, ami kipipálódott. Mivel én csak a magyart használom, nekem sosem jött elő korábban.
Na a lényeg, hogy megoldódott.
Ölöm és bódottá....
-
roxan
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #23147 üzenetére
Megvolt újra install. Menu maradt angol
-
roxan
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #23067 üzenetére
Átállitottam, újra indította magát. Nem tudom letoltotte e. De ahol lehet állítani az magyar. Nekem S7en nem volt ilyen gond
Beszélni magyarul beszél de a program menü stb mind angol
-
roxan
senior tag
Üdv!
Van egy kis gondom waze-val. Egy napos szűz Telekomos S8-ra tettük fel. Istennek sem akar magyar nyelvű lenni. Már többször leszedtük aztán vissza. Minden lehetséges helyen magyarra van állítva. Telefon nyelve is az. Tipp?
-
roxan
senior tag
Üdv!
Pár napon belül érkezik az új S8. Most nincs időm sajnos visszaolvasgatni, csak egy gyors kérdés:
- létezik használható edzett üveg a kijelzőre, ha nincs, akkor jófajta fólia?Előre is köszi mindenkinek!
Üdv, Rox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest