- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Nekem pont nem ez a tapasztalatom. Nagyon sok samsung és HTC főzött romot használtam már, azóta foglalkozok ezzel, amikor még a galaxy s3 csúcsmobil volt. Sosem volt tökéletes egyik sem, vagy ez nem működik, vagy az. Hol ujjlenyomat, hol AOD, hol wifi stb, valami mindig hibádzik.
Morris remélem megjavul.
-
Predatorr
őstag
-
viktorhu
veterán
Nem tudja. Meg a többnyelvű használatot sem. Én pl. azzal szenvedek, hogy milyen nyelvűre állítsam a telefonomat, mert az android auto csak azon a nyelven fogja tudni felolvasni a menet közben kapott üzeneteimet. De a google térkép utcanév-felolvasása is vicces angol nyelvre állított telefon esetén: pl. az utca szóból jutka lesz következetesen
-
-
martonl
senior tag
[link]
Nem felel meg sajnos a wifi tudtommal. Elvileg elég lenne, de úgy tudom, a mobil nem így "gondolkodik", és a mobilnetről valóban jobban tud műholdpozíciót szerezni. Persze ha van wifi, úgy egyébként az adatforgalom jelentős része azon megy. De attól még a mobilnet kapcsoló aktív, így a mobilhálózati rádió többször feléled annál, mint ha nem lenne bekapcsolva, ami kihat az üzemidőre.Viktorhu: az állandó mobilnet kapcsolat nem csak az A-GPS miatt van alapból, hanem azért is, hogy ha a wifi hálózat elmegy, gyorsabban tudjon visszakapcsolódni a netre. Erre van a korábban írt fejlesztői beállítás is. Volte mechanizmusát nem ismerem, elhiszem, amit írsz.
Sajnos a tapasztalatom az, hogy Pie alatt be van kapcsolva a GPS vevő, ha a helymeghatározás engedélyezve van. Nekem egyébként a wifi és a bt alapú helymeghatározás ki van kapcsolva (elvileg, mert ki tudja, mit csinál a készülék valójában), így marad neki a mobilhálózat alapú helymeghatározás (ami sűrű cellás területen elég nagy pontosságot ad), és/vagy a GPS, már ha bekapcsolom a nagy pontosságot.
-
trebrona
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett.
Nyilván többet tud egy profilváltó alkalmazás, mint a bixby, de az eredeti kérdésre az is elég. Egyébként csak töredéke van nálam parancshoz rendelve a bixby tudásának is.
Amióta létezik a Llama, minden telefonomon az van használatban automatizálásra, ahogy a screenshot-on is látszik.
-
llacee
őstag
-
Tomiii258
tag
Igazatok van, ha normál BT eszközt, pl hangszórót párosítok, akkor rögtön megjelenik a B-jel az állapotsorban, de ha csak be van kapcsolva a BT, akkor nem (ez mondjuk logikus, a wifi jel is csak akkor látszik, ha csatlakozva van)
A sima fájlátvitelnél meg szintén nem látszik (ez egy kicsit meglepő, elvégre olyankor is csatlakozol egy másik eszközre, de ez van). -
viktorhu
veterán
Sajnos nem, ki is van szürkítve a telefon alkalmazásnál az opció, nem lehet kikapcsolni. És az értesítési sávon értesít is, szóval fent megjelenik, mint ahogy mondjuk egy új üzenetről szóló értesítés, de maga az alkalmazás nem kerül előtérbe. Le kell húznom kézzel az értesítési sávot, és ott tudom fogadni a hívást.
-
$atirka
őstag
Gari esetén érthető, ha azt is cserélik, de nekem törött volt és zsebbe nyúlós, így nem kértem az akku cserét. Na meg szükség sem volt rá és most sincs vele bajom.
Ja és már ott van náluk az új technika, amivel kisebb beégést el tudnak tüntetni. Egy kis fekete doboz. Nem tudom hogyan működik, de a lényeg, hogy szoftveresen operál, igazából csak elhalványítja a beégést. Ami rossz, hogy állítólag a kép minősége is romlik tőle, tehát ezt valahogy meg kell úszni a későbbiekben... -
$atirka
őstag
Nekem ugye megtört a telefonom és azért volt szükség kijelző cserére, de aksit nem cserélték. Amúgy haver az egyik Samsung szervizben, mutatta, hogy hogyan szedi szét.
Egyszerűen beteszi egy melegítő gépbe (olyan mint egy kontakt grill sütő), 1-2 perc kiveszi, majd így a meleg hatására eleged a ragasztó és könnyen szétnyitja az egészet.
Az akkut is így szedi le a kijelzőről.
A vízállósági teszt meg annyi, hogy összerakja a telót, leragasztja a hangszórókat, mikrofonokat + ledugózza a Jack dugót, bekapcsolja a telót, kiveszi a sim tálcát majd vissza dugja. Ilyenkor nyomás keletkezik a készülékben amit ki is ír a teló, hogy mennyi. Kis idő múlva újra ránéz, hogy megmaradt-e ugyanannyi nyomás, ha igen, akkor átment a teszten. -
Predatorr
őstag
A gyakorlat engem igazol. Volt lionos eszközöm is kalibrálós kézikönyvvel, biztos úgy felejtették.
Viktorhu: Na, ezt nem hiszem el a gyártóknak, lásd fent. Minden ismerősömnek zuhan az akkus üzemideje, aki nem kalibrálta be, nem csak saját tapasztalatom. Biztos hamarabb vesznek másikat, mint én a „tönkretett cuccaim helyett.
-
tgabe25
tag
Na közben voltam Samsung szervizesnél ha pont útba eset beugrottam szakvéleményt kikérni(ha már saját márkájuk de ellenben nem saját szervizhálózatuk munkája így jó a külsős vélemény). Azt mondta látja a jelenséget, és szerinte az IP védettség ettől függetlenül 100%, hogy rendben van. Az uv ragasztó adja a tömítettséget, az előlapot nem 100%-os pontossággal illesztették. Ha megreklamálnám azt mondta lehet a másik oldalon jelenne meg. Emelett biztosított arról, hogy a főszervizesek csak akkor adhatják ki ha hitelesítették különféle teszteken.
-
ToBeY
nagyúr
Ázott a fürdőszoba 3napig,majd tegnap előkerült a fölöttünk lakó és azt mondta nem tőle,majd mára fura mód kiszáradt a fal mára..(perszz csúnya nyomot hagyva)
És kellett egy kép amin rajta van idő és dátum,hogy tudjuk bizonyítani mire előkerült a tulaj és csinált valamit,hirtelen megszünt a az ázás.Ami addig 3 napig csak nőt és nőt
Nem volt kedvem előszedni a dslr-t ezért... -
Probert75
addikt
-
lanszelot
addikt
Lehetetlen, mert nincs benne semmi. Sose használtam, még csak ki se próbáltam. Írtam hogy egyszer véletlen elindítottam, de be is zártam. Tehát semmit se állítottam, tettem bele. Azt se tudom hogy kell. Mint irtam fogalmam sincs akkor épp mit firkáltam biztonsági zárnak.
-
Probert75
addikt
Nem ő mondja, hanem a teló, hogy érintse meg!
-
lanszelot
addikt
Igen, be kell írnom a Security folder jelszavát. Azaz rajzolni, de fogalmam sincs az mi. Nincs benne semmi, mert sose használtam. Egyszer régen azt hittem a telefon kér extra biztonságot, és utána vettem észre hogy mi indult el, de ki is kapcsoltam azonnal. Tehát esély sincs hogy megtudjam mit firkáltam anno, de tuti semmi nincs benne. Semmin sincs lakat. Plane nem a galaxy store on. Azt tudom használni.
-
martonl
senior tag
Igen, értelek. Ezt sajnos leellenőrizni nem tudjuk(?), de nekem a fogyasztásból sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a GPS vevő folyamatosan aktív akkor is, ha nincs kint ikon. Energiatakarékos módban kevésbé merül. Nekem van fent időjárás (widgetben is) és menetrend, ami kér helymeghatározást, ezeknek csak az energiatakarékost engedem. GPS-t meg csak navigációhoz.
-
martonl
senior tag
Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy használatban van. Nekem jobban is eszi az aksit. Persze az ikon akkor van kint, ha pozíciót kér az app. Ez régebbi Androidnál is így volt, de a Pie-ben binárisra vették a helymeghatározást, van, vagy nincs. Ha van, akkor minden megy, ha nincs, akkor meg semmi. Root-tal még elérhető a váltás hálózatalapú, és a GPS alapú helymeghatározás között.
-
Tomiii258
tag
És tényleg, a múltkor nem tudom mit bénáztam, hogy nem sikerült, bár az még elég rég volt, lehet, hogy akkor nem ilyen volt az értesítés beállítás a droidban.
Viszont most meg már úgy hozzászoktam a fekete Messengerhez, hogy a fehér Lite kiégeti a szemem, így most azért nem tudok váltani a Lite-ra
Pedig hogy rühellem azt a sok sz*rt, ami a sima Messengerben van... -
lanszelot
addikt
És tényleg
köszönöm szépen. Nem tudtam hogy az előnézet
Google Photos -t használtam mindig, de fogalmam sincs mi lett vele, mindig bezárja magát ha vissza akarom nézni amit rögzítettem. Majd kb fél óra múlva már meg tudom nézni.
Hiába töröltem, és újra raktam, mindig ezt csinálja. Sehol se találtam miért. -
lanszelot
addikt
A legnagyobb a Google play services 750MB
Van pár 500Mb stb kép, videó szerkesztők a media file ok miatt ilyen nagyok.
Hétvégén leürítem a telót. Minden kép, video filet leszedek róla. Kivancsi vagyok úgy megoldodik e a rejtély. Lehet, hogy nem mutat vmi videó-t. '.nomedia' , bár azt is kipróbáltam, és mutatják a progik, de hátha. -
lanszelot
addikt
tcmd
drives
disk usage
folder size
file managerItt vannak a képernyő mentések.
Disk Usage -nél azt hinném, hogy hahaaaa, meg van. De nem. Ugyanis ha bele megyek, akkor a programok a média file -ok miatt nagyok, amit a media részben is megtalálok. pl facebook messanger képek mind a két helyen ott vannak.Az 54GB az normális, megnéztem a párom mobilján, neki is 54GB. Bár sgéza tcmd képén 64GB van... :/
-
lanszelot
addikt
Felraktam amit "etooo' javasolt progit, és az tényleg nagyon jól mutatja a tárhelyet.
Ott lattam meg, hogy 54GB nek látják a teljes tárhelyet /azt hittem eddig annyi a foglaltat/
Az 54 ből szabad 3GB.Nem nagyon értem hogy kell azt a tcmd-s dolgot, de pár óra múlva lesz kis időm és jobban átolvasom, hátha úgy értem, és megpróbálom megcsinálni.
-
pappkarcsi
senior tag
@lanszelot
Requirements:
- Enabled "Android debugging" on your device
- Device connected to USB with proper drivers (an ADB device must be listed in Windows Devices)Telepites utan a halozati ikon alatt talalod majd meg a telefont.
-
s1ru2
aktív tag
Vakargathatom még, de sajnos már csak a fémet látom az alján. Igazából onnantól nem tölt, ha gyorstöltési képességgel rendelkező töltőre dugom. Ott meg sem mukkan. Belemegy mert ha a töltőnél fogom akkor sem esik le... De mondom ami igazán fura, hogy bármilyen kábellel dugom fel a gépre (mindenhol hibát ír és nem tud tárhelyként működni). Mindezt egyik napról a másikra...
-
-
s1ru2
aktív tag
Na kioperáltam még egy koszkupacot és kapott egy FR-t mert már nem maradt más. Eredmény:
Csak USB-n és csak a 1As Huawei töltővel tölt, döglassan. Semmi mással. A saját gyári töltője meg se moccantja, tárhelyként továbbra sem jó semmilyen gépen. Gyanítom valami hardveres dolog szállt el az USB aljzatán.
Gondolom, ha szervízbe viszem akkor a standard alaplapcsere a magyarázat ami 80-100k
(Az eddig más márkás készülékeim alapján)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest