- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
válasz
polonic #22873 üzenetére
Ha jól tudom nem sok különbség van, a sima CSC-ben van egy PIT is amely törli a telefon adatait, míg a HOME_CSC esetén megtartja a telefon adatait. És ez tartalmazza a régió kódot is. Én ha jól emlékszem a török AQJ1-eset tettem fel és csak az első induláskor kérte, hogy válasszam ki a sim szolgáltatót.
-
válasz
polonic #22429 üzenetére
Árkád Samsung Experience Store. Megnéztem a számlát, azon is raja van a kedvezmény (nem mintha nem vettem volna észre amúgy is fizetésnél.
Megkerestem, itt is itt van, legalul: [link] Bár a krapek azt mondta mindenre, ahogy nézem, csak kiegészítőkre, de az is elég szép.
-
thamasz
senior tag
-
thamasz
senior tag
válasz
polonic #21585 üzenetére
Nekem sincs még frissítés és azt írja a play store hogy nem kompatibilis az eszközömmel. Apk telepítés sem sikerült, azt írja hogy ütközés van egy már meglévő csomaggal, pedig töröltem előtte az alkalmazást. Most vissza tettem a 5.4.21.54 verziót a Samsung store-ból, playen ugye meg sem találom sima kereséssel csak a bétát.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
polonic #21114 üzenetére
Egyelőre nálam sem akar frissülni. A 6.2 bétát feltettem, de már most imádom.
A fekete a gyengém telóknál (sötét háttér, fekete téma), és ebben az éjszakai módban valami kegyetlen netezni.
Az előző verzióban, ami a telefonon is van, még nem volt benne ez a funkció.
Az üzemidőnek meg hatványozottan jót tesz. ~40-45 perc netezéssel merült kemény 4%-ot a telefon. -
w333
félisten
-
-
leslien
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
polonic #20432 üzenetére
Bocsánat, benéztem.
Nekem az alig megy...fogalmam sincs, hogy nálad mi lehet a gond.
Valami statisztika küldési funkció (google, gmail, stb.-nél nem kapcsoltál be? (akár úgy is, hogy csak gyorsan leokéztál valamit, hogy tovább léphess pl. az első beállításoknál még korábban?) -
Mr.Silkó
veterán
-
dnelb
veterán
válasz
polonic #18573 üzenetére
Van úgy hogy beragad az android rendszer folyamat, vagy a google szolgáltatások pl. Ezt látod abból hogy mennyi ideig volt ébren miatta a telefon, ha 4+ óra van odaírva akkor az wakelock. Ilyenkor nem tud aludni a telo és merül mint a kő. Ezen csak restart segít. Nexuson heti rendszerességgel van ilyen(stock android haha) itt azért jóval ritkább. Ez ellen nem tehetsz semmit, nem a programjaidtól van meg semmi, google heggeszt valamit és beragad.
-
lanszelot
addikt
válasz
polonic #18572 üzenetére
Nem piszkalast irtam. Olyan programot telepitettel ami belenyul a telefonba. Akar play aruhazbol is szedhetsz olyanokat, jo sok van fent. A play aruhazban minden progi alatt ott van mihez nyulkal hozza. Erdemes atolvasni telepites elott. Lehet ez rendszer figyelo progi, jatek, vagy barmi. Ezert irtam itt oda kell figyelni.
Ha pedig nem play aruhaz...egyiket se ajanlom.
Nyilt rendszer, akar te is irhatsz progit ra, es nagyon egyszeru. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #18566 üzenetére
iOS alatt azért sokkal jobb a készenléti fogyasztás, mert nem engedi a rendszer a programok nagy részét a háttérben futni. De ettől függetlenül sem normális, amennyit nálad az éjszaka merült a telefon, ennek max 5-6%-nak szabadna lennie, pláne ne zavarjanak üzemmódban.
-
lanszelot
addikt
válasz
polonic #18566 üzenetére
Az ios t azert erezheted ebbol a szempontbol jobbnak, mert azt nem torted fel.
Meg az elejen irtam,hogy vigyazz ez egy nyitott rendszer, itt oda kell figyelni mert akar kukazhatod is a telodat egy programmal. Az ios zart es oda nem rakhatsz fel barmit.
Pl bixby gomb mahinalo progit, ami lassuk be kokemenyen az alap rendszerbe tur bele. Frissitett a telo beakadt a frissitett progi, ennyi.
Pont ezert nem piszkalom a rendszert. Igy vettem igy fogadom el.
A nyilt rendszernek van elonye es hatranya, ezert nem igaz hogy android vagy ios jobb mint a masik. Mas felhasznaloknak keszult. -
racerx
őstag
válasz
polonic #18489 üzenetére
Nekem ilyen Exogear tartóm van, csak tappancsos ,(olyan ami még a téglára is feltapad vmi nano izés cucc.), kurvajó, minőségi, megvan már vagy 4 éve, és semmi baja. Ebayről volt vagy 6000 -ben. Nem olcsó, de minőségi. 2-3 ezres szarokat vettem azóta párat, de egyik se tuti. Van cd-slotos, van szivargyujtós tartós, mindegyik képen jól néz ki, de gyakorlatban nyiklik nyeklik. Nekem meg az a halálom.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #18474 üzenetére
Minek? Pont az lenne részben a célja egy QI töltőnek, hogy bármikor rádobhasd a készüléked. Ha a telefon vezetékmentesen csatlakozik, de a tápot a töltőbe, vagy az elosztóba dugdosni kell, szerintem semmivel sem vagy előrébb.
Nálam egyébként közel 5 hónapja üzemel az S8-hoz kiadott gyári QI töltő, folyamatosan áram alatt van 24/7-ben, semmi baja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest