- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
-
-
Tatu-1981
tag
Az, hogy megéri-e a DEX, attól is függ, ki mire használja. Én évek óta telefonnal töltök le filmeket, és azokat nézem tévén keresztül. De a fénylépeket, családi videókat és a youtube-ot is sokat nézzük tévén keresztül.
Eddig screen mirroring-ot használtam, de azért ott sokszor volt némi laggolás, akadás, szaggatás. Most a DEX vezetékes kapcsolaton viszi át a jelet, így végre megfelelő minőségben nézhetek bármit a tévén, ami a telefonon van. Laptopot gyakorlatilag nem használok otthon. Nekem biztosan megérte. -
Mr.Silkó
veterán
Csak majd ne sűrűn veszegetsd le, mert több felhasználónál karcolta a keretet ez a tok.
Én meg ezt a tokot nyúzom éppen, ez is meggyőző.
-
törölt tag
Csak a mobilnet lesz nagyon lassú. Alap szinkron azért így is van illetve ha a WiFi jó akkor azon megy addig minden. Pár éve még igy használtuk a mobilokat sőt olyan is volt, hogy a mobilnet ki volt kapcsolva, csak 2g és WiFi. Ma már azért a legtöbb helyen van rendes 3g legalább.
-
Mr.Silkó
veterán
"(...) Annyit hozzátennék, hogy melóhelyen 1-2 vonal a térerő mindig."
Pont ez az oka. A rossz térerő nagyon beleharap az aksifogyasztásba.
Ezen felül – ha a linkelt képeken lévő akkustaton az ugyanekkor használt appok sorakoznak, akkor a másik nagy fogyasztó is kibukik rajtuk: a Facebook app.
Pluszban még hozzátenném, hogy az összefoglalóban találsz még tippeket az akkuidő növelésére. Ami pedig kimaradt még onnan: ne zárogasd be a gyakran használt appokat – ha esetleg így tettél volna eddig –, az újranyitásuk és betöltődésük több energiát visz el, mintha a RAM-ból ugranának vissza az előtérbe, a használatukkor; ráadásul utóbbi esetben gyorsabban is nyílnak meg az alkalmazások.
-
kaisers
aktív tag
Nem az. Kikapcsoltam azt is, de ugyanúgy ott marad.
Zello-ra gyanakodtam még, de az se.
Szerintem jó. Nagyon kevés reklám ugrik fel. Alkalmazások esetében is szűri, de azért vannak kivételek.
A fórumàban megosztottam korábban egy energia takarékosabb beállítást.
Amennyiben megveszed előtte olvasd el a fórumot, hogy hogyan fizessed (ne kerüljön 10.000-es tételbe)
-
Mr.Silkó
veterán
Igen, ilyet gyakran látok tömegközlekedésnél, főleg iPhone tulajoknál. Nagyon menő!
Viccet félretéve, a Clear Coverről megoszlanak a tapasztalatok. A remek dizájnt mindenki elismeri, viszont sokan ekézik a telefon keretének összekaristolása miatt. Ugyanakkor hallottam ezzel ellentétes véleményeket is: például az egyik SES bolt alkalmazottja szerint többüknél hibátlan a gyári tok. Erre lehet mondani, hogy marketing-duma, de mivel a Samsung garanciát vállal az ilyen esetekre a gyári kiegészítők esetén, ezért nem hinném, hogy megéri nekik hamis tapasztalatokkal dobálózni.
-
kislaci
senior tag
Én felraktam a gyári fóliát nem vált fel, de egy hét után leszedtem. Nem az az érzés volt. Látszott hogy fólia van, a nillkin frosted tok nem takarta, külsőre nem tetszett annyira a telefon, amúgy is gorilla glass 5 a kijelző, és a talán a kijelző minőségét is rontotta egy nagyon picit.
Tudja valaki hogy tudom chromeba a mobilarenat visszaallitani mobil nézetesre alapértelmezettként? Mert mióta egyszer átállítottam az összefoglaló miatt, azóta ha beírom hogy Mobilarena az asztali nézet jön be alapból. Köszi
-
Mr.Silkó
veterán
Sokszor láttam már olyat, hogy az üvegfólia alatt is berepedt végig a kijelző, egy sima betonra ejtésnél. Szóval az sem életbiztosítás, és ugye mint írtam, egy rendes biztosítás nem csak a törésre terjed ki. De persze válaszd a neked szimpatikus opciót.
Mondjuk nekem eleve egy rakat tokom van, az már eleve nem ötezer.
-
Mr.Silkó
veterán
Nálam 3000. De biztosítva van az elemi kártól kezdve, a zseblopáson és a rabláson át, a 3. fél általi szándékos rongálásig és a beázásig bezárólag. Több választható csomag van, eltérő fedezettel.
Szerintem elfogadható ez az ár – bár nyilván én is örülnék, ha olcsóbb lenne -, mivel így se hagysz ott 2 év alatt annyit, mint amennyibe egy drágább alkatrész (pl.: kijelző) cseréje kerülne, ha összetörnéd a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest