Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz samu74 #31725 üzenetére

ezt nem tudtam... a spameket lehet szűrni? :Y

szerintem nem sok értelme van lemenni arra a szintre, ha hülyeségekről beszélünk. nyilván nem a spamek miatt kell látnom az üzenetet, és nyilván nem minden "spam" azonnal törlendő, mert van, ami érdekel, egyszerűen csak nem fontos. vannak fontos levelek.

lehet villával is levest enni, de egyszerűbb elővenni egy kanalat. mindenre van kerülőmegoldás, csak amikor a végén tenyérből villával sötétben kell levest enni, mert "ez van alkalmazkodj", akkor az ember megvonja a vállát, és azt mondja, eszem máshol. ne legyünk olyanok, mint a szerencsétlen iphone X felhasználók, akiknek az arcán látszik, hogy mennyire gáz a kijelző tetején az a belenyalás, de mégse mondhatja, hogy ocsmány, mert apple. múltkor láttam egy videót YT-n csórikámról, aki képes volt közel 100 dollárért venni egy gyorstöltőt és egy speciális gyorstöltő kábelt, majd egy videót csinálni arról, hogy 10 percenként nézegeti, milyen gyorsan tölt a telefonja, majd a végén arra a megállapításra jutnia, hogy ez mennyire fantasztikus.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák