- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gada00
aktív tag
válasz
balazs1956 #41867 üzenetére
Az a51 nem s7
-
zolikaDB
veterán
válasz
S10e.
Mást nem tudok, de LED már ott sincs, és szerintem a kamera sem olyan jól sikerült, akkuidő is olyan, amilyen.
Kijelző szintén nem olyan szép (nekem).
Addig vedd meg, amíg van.
De ha az S10e elkopik, én sem tudom, hogyan tovább.
Talán Iphone SE 2020, vagy black friday-es 12 mini.
Samsungéknál nincs olyan, ami méretben jó. Nekem lapát nem kell 100e Ft fölötti összegért. -
válasz
Hivatalosan már nem kap frissítéseket, de a gyakorlatban még időnként jön egy-egy hibajavító csomag. Azt gondolom, hogy ha kellő körültekintéssel, tudatosan van használva a készülék, akkor rajta kicsi a kockázata a mobilos bankolásnak.
-
gada00
aktív tag
válasz
balazs1956 #41863 üzenetére
Persze, az pont akadályozza a mágnenes hullámokat amik a vaslap mögötti tekercset akarják gerlyeszteni. Igazából egy vastagabb szilikon tok is csökkenti a hatékonyságát.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
balazs1956 #41863 üzenetére
mindenhol írják, hogy ha fémbetéttel használod a telefontartót kocsiban/bárhol akkor a vezetékes töltés nem megy, vagy csak irreálisan lassan erős melegedés mellett
-
ACE-
addikt
válasz
balazs1956 #41832 üzenetére
A tükrözést ne úgy értsd, hogy a telefon kijelzője teljes egészében tükrözve lesz, azt csak trükközéssel lehet meg root-al, stb.
-
Burt1793
veterán
válasz
balazs1956 #41830 üzenetére
Nekem megy, régebbi apk-val. Autófüggő is sajnos. Próbálkozni kell...
-
Freiherr
őstag
válasz
balazs1956 #41596 üzenetére
Nincs mit.
-
Freiherr
őstag
válasz
balazs1956 #41594 üzenetére
Lehúzod az értesítési sávot, és ott van, nincs eldugva. -
balazs1956
senior tag
válasz
balazs1956 #41593 üzenetére
1200 névjegyem van, mind kedvenc, de valahogy kivakartam őket, maradt a Mama
Valahogyan ezt a beállítások mélyére eltüntetett ne zavarjanak gombot, ki lehet tenni a telefon elejére? Valamilyen gombbal, mint pl a a Google, hogy ne kelljen keresgetni? -
IT user
tag
válasz
balazs1956 #41591 üzenetére
A névjegyzékben megjelölöd kedvencnek őket, majd a beállításokban bekapcsolod a ne zavarjanak módot, de a beállításokban azt választod, hogy a kedvencektől jöhet.
Ha nem megy, hamarosan tudok csinálni screenshotokat is. -
kalolaci
senior tag
válasz
balazs1956 #41566 üzenetére
Mérete miatt, S10e ami szóba jöhet. Én is, S7-ről váltottam.
-
válasz
Galaxy S10e
-
gerner1
nagyúr
válasz
Esetleg, próbáld meg itt fel tenni a kérdést : Melyik okostelefont vegyem ? topik
- Egyrészt, nagy valószínűséggel hamarabb érkezik használható, számodra is érdemi válasz. Másrészt, szélesebb merítésből fognak érkezni (pl: korábban más teló típust birtoklók mezőnye..). Állandó, folyamatosan nagyobb számú látogatottság, stb..
- A kérdésre érkező - más típust leíró- vállaszok: ott ON. -
A.K.
tag
válasz
balazs1956 #41466 üzenetére
Ha a minőség nem számít akkor a Google Photos ingyenes része valóban megfelelő lehet.
Ha keresgetni, felidézni akarsz dolgokat akkor még inkább mivel pár dolgot (helyet, a fotók jellegét) indexeli és könnyen tudsz közöttük keresni. A biztonságért elsősorban te tehetsz, pl. azzal, hogy bekapcsolod a két faktoros hitelesítést. Maga a Google tárhely szolgáltatása ezen kívül annyiban biztonságos, hogy egy ebben elég profi cég fejleszti és üzemelteti. Ha otthon egy NAS-ra teszed a dolgaidat oda is betörhetnek. Ha meg kiírod cd-re, vagy más eszközön tartogatod őket azt is ellophatják egy betörés alkalmával. -
zolikaDB
veterán
válasz
Ezzel a dologgal én is így vagyok.
Szóval, megértem, miért akarsz egy 256-ost. -
fornettisuti
veterán
válasz
eredeti méretbe mentve felhőbe, 15giga a tarhely, ha automatikus, akkor korlátlan a tarhely,gugli nagyon jol tömöríti a felhőbe, nem sokkal rosszabb a minőség, mint az eredeti.
-
Burt1793
veterán
válasz
balazs1956 #41463 üzenetére
Google photos
-
törölt tag
válasz
balazs1956 #41460 üzenetére
Értem. Viszont kizárólagos bizronsági mentésnek sem alkalmas az sd kártya, ha esetleg ezért lenne rajta fent ennyi kép.
-
fornettisuti
veterán
válasz
balazs1956 #41460 üzenetére
át is lehet helyezni az sd kártya tartalmát más tárhelyre...
-
törölt tag
válasz
balazs1956 #41454 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ezekről lehet törölni is?
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41456 üzenetére
A gyári specifikáció is ennyit ír egyébként ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41454 üzenetére
Nem. 512 -est is használt már itt valaki (lehet az edge topikban volt, de az is ugyan ez a hardware..).
-
Freiherr
őstag
válasz
balazs1956 #41364 üzenetére
Lehet a Samsung megvonta a hozzáférési jogokat, ' nem kell ez neked vaze' .
-
Freiherr
őstag
válasz
balazs1956 #41362 üzenetére
Nem kell az egész témát alkalmaznod, külön komponenseket is leszedhetsz, aztán úgy variálod, ahogy akarod.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
balazs1956 #41359 üzenetére
Hú, bazz'! Tényleg nem bántásképp, de lehet hogy neked az S3-nál kellett volna maradni... Napok óta azt írogatjuk hogyan kell használni a Galaxy Theme store-t...
-
tom570
aktív tag
válasz
balazs1956 #41359 üzenetére
Ugyanott: Galaxy Themes, témák, saját dolgok és ott feltehetően a legelső lesz az "alapértelmezett"
Az órát a widgeteknél lehet választani. -
tom570
aktív tag
válasz
balazs1956 #41355 üzenetére
Ahogy már írtam és ahogy az előttem szóló fórumtárs is részletesen leírta.
Amúgy az általam is használt a Deep Blue fantázianéven található, de van nagyon sok hasonló! -
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41355 üzenetére
Letöltött egy témát a Galaxy Store -ból (az app -ok között te is megtalálod, de máshogy is elérhető, ilyen az ikonja: Link), amely megváltoztatja a tárcsázó megjelenését is. A témákat, az áruházban elérhető fotók alapján (is) lehet ellenőrizni, hogy az tartalmaz-e a tárcsázóhoz is módosítást. Tehát, bármelyik letöltése/telepítése előtt megnézheted azt az ott elhelyezett fotón. De, a fizetősek is kipróbálhatóak díjmentesen, 10 percig.
-
tom570
aktív tag
válasz
balazs1956 #41352 üzenetére
-
handrash
őstag
válasz
balazs1956 #41352 üzenetére
Külső tárcsázó program esetleg?
-
tom570
aktív tag
válasz
balazs1956 #41342 üzenetére
A "Galaxy Themes" elindítása után tudsz nagyon sok téma közül választani, letöltés után. Vannak ingyenesek, fizetősek. Nagyon sok lehetőség van, ezért senki nem tudja neked megmondani melyik az amire gondolsz.
-
válasz
balazs1956 #41342 üzenetére
Mi az a koppintós ébresztés?
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
balazs1956 #41337 üzenetére
Nekem megállt az S7-m, most egy S2-t használok. Teljesen jól működik, netezni már viszont nem nagyon lehet vele.
-
válasz
balazs1956 #41339 üzenetére
Azt is megvaltoztatja egyik - másik.
-
válasz
balazs1956 #41337 üzenetére
Vannak témák. Hosszan nyomj a főképernyőre, majd témák. Itt sok féle van, de azt nem tudom, hogy olyat találsz - e, amilyet keresel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41327 üzenetére
" .... a hangos fénykép beállítást honnan szedted .."
- Innen letöltheted. -
balazs1956
senior tag
válasz
balazs1956 #41328 üzenetére
Ez a két de sem valami szép, viszont közben telefonálok, főzök, beteget ápolok, és windowst telepítek..
-
Watt25
veterán
válasz
balazs1956 #41321 üzenetére
Esetleg az is segítene, ha feltűnne, hogy a GIF-et rövid F-el írják. (Egyszerűbben: egy F betű.)
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41321 üzenetére
Szerintem egyszerűbb, a kamerából elérni a kiegészítőit. A #41311 -es posztomban látható képen, ahol a készüléken lévő kamera üzemmódokat lehet választani, a kijelző jobb felső kvadránsában látható az a " + " jel. Ezt érintve (+), automatikusan megnyitja a Galaxy Store -t, és csak a kamera kiegészítőket fogja mutatni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41316 üzenetére
Samsung áruházból letöltöd. Elérhető a kamera programból (is), vagy az appok között megkeresed az Samu áruházat (Galaxy Store).
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #41310 üzenetére
A gyári kamera üzemmódjai között, van "Animált GIF" funkció. Azt próbáltad már ?
-
Fifi
őstag
válasz
balazs1956 #41020 üzenetére
Én ahol lehet külső alkalmazást használok a beépített funkciókra is (email, sms, naptár stb.), hogy egy telefonváltásnál ne kelljen az adott gyártó termékeivel szenvednem, hanem a jól megszokott programot tudjam használni.
SMS-re nálam Textra SMS vált be. A rengetek funkció közül azt is szépen tudja, hogy a hosszú szöveget több SMS-ben küldi el és nem alakítja át MMS-é.
-
thomas77
senior tag
válasz
balazs1956 #41020 üzenetére
Ez az MMS-ses dolog jó nagy kib@...s a mai világban. Ki kellene vezetni, mint ahogy sok más haszontalan szolgáltatást kivezettek.
De amíg a szolgáltató le tudja húzni az embereket ezzel... -
Burt1793
veterán
válasz
balazs1956 #41017 üzenetére
Szia!
Szerintem nincs ilyen, de a harmadik sms mérete betelése után kiírja, hogy átalakítja és onnantól kB-ban számol, tehát látod, ha mms-t fogsz küldeni.
Amúgy ha ékezetmentesen írsz sms-t, akkor 160 karaktered van sms-enként, az nem olyan kevés, persze nem egy viber... -
fornettisuti
veterán
válasz
balazs1956 #40809 üzenetére
ACR unchained
-
gerner1
nagyúr
válasz
Én ezt, több topikban láttam, hogy használják 9.0 -án is. Úgy emlékszem, hogy valamelyik topikban jelezte az egyik user, hogy az első 5másodpercet nem rögzíti az ingyenes verzió, de használható, a h.számokkal menti el a felvételeket.
-
Watt25
veterán
válasz
Én ezt használom. Bluetooth headset-et használva csak a saját hangomat hallom. (Ez valószínűleg az S7 "hibája".)
-
samu74
addikt
válasz
balazs1956 #37543 üzenetére
Szerinte androidra nincs konfigurációs sms, ezért nem kaptam.
Hát hogyne.
Ha a másik S7 rádió jele jobb,és ugyanaz a szolgáltató ,meg a tiéden nincs valami aluminiumkeretes tok akkor egyértelműen nálad van gond.Ha érzel magadban egy kis kalandvágyat akkor max. ledobod a telenoros romot, és felraksz egy másikat.
Vagy egyből szerviz.Nem tudom másnál jelentkezett-e ez a hálózati ingadozás ilyen mértékben
Én konkrétan telefonálni se tudtam vele.
Szóval előfordul ilyesmi.
-
air
nagyúr
válasz
balazs1956 #37543 üzenetére
Ha máshol jól működik, pl. a szervizben, helyi hibának fogják ítélni, hiába mondod, hogy másik készülék ott, akkor jó volt.
Ha a szervizben is reprodukálható a hiba, akkor egyértelmű a dolog.
-
törölt tag
válasz
balazs1956 #37446 üzenetére
Ha régi a SIM, érdemes cserét kérned. Ilyen esetben díjtalan a csere (hálózati jel eldobása).
-
válasz
balazs1956 #37319 üzenetére
Szia! Nálam is előfordult egyszer. Oreo bug szerintem, vszleg a szerviz sem tud mit csinálni vele. Reméljük javítják a következő frissítéssel. Nekem amúgy úgy sikerült bekapcsolnom a kijelzőt, hogy 2x megnyomtam a bekapcsoló gombot. Úgy tűnik, a screen lock refresheli a képernyőt és utána be tud kapcsolni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #37247 üzenetére
A play áruház alkalmazás beállításaiban. A Samsung -os programokét pedig, a Galaxy Apps beállításaiban.
-
IT user
tag
válasz
balazs1956 #36998 üzenetére
Itt találsz pár tippet.
-
pcnet
addikt
válasz
balazs1956 #36998 üzenetére
Szia!
PowerAmp vagy Samsung Music.
-
válasz
balazs1956 #36926 üzenetére
Lehet változtatni. Nekem sem tetszett a két soros megoldás."Óra stílusa" néven fut, keress rá a beállításokban.
-
Talala
senior tag
válasz
balazs1956 #36926 üzenetére
Beállítások - Zárolt képernyő és védelem - Óra és FaceWidgetek
-
zolikaDB
veterán
válasz
balazs1956 #36864 üzenetére
1, gyári
2, gyári
Ezek jobbak, mint bmely más általam használt telefon appjai vagy bmely más 3rd party app erre a célra. -
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #36864 üzenetére
1 & 2 :
- Ezek eléggé szubjektív témakörök. Szerintem nem lesz objektív válasz. Én biztosan nem tudnék egyet-egyet megjelölni... -
kutga
félisten
válasz
balazs1956 #36843 üzenetére
Keress rá manuálisan, XEH-ra már elérhető az Oreo.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
A Beállítások - Szoftverfrissítés menüben nézz körül, alighanem ki van kapcsolva az automatikus frissítés. Van ott egy Manuális letöltés menüpont is, arra nyomva elindul a frissítés.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Elvileg igen, csak idő kérdése. Akkor nem kap egy készülék OTA -n frissítést, ha ODIN (Download) Mode -ban a SYSTEM STATUS: -ra ⇒Custom -ot jelez, Official helyett. Vagy időközben mondjuk pl: másik CP komponens lett telepítve. Korábban is volt már rá példa, hogy egy havi biztonsági frissítés települését követően, néhány user készülékén, az Official ⇒Customra változott. Szóval, ha ez utóbbi is rendben, akkor némi türelem, és osztani fogja a szerver.
-
törölt tag
válasz
balazs1956 #36840 üzenetére
Ez nem automatikusan fog frissíteni?
De igen, viszont nem egyszerre érhető el mindenkinek. Ha nem szedi le automatikusan, kézzel is indíthatsz keresést. Előbb-utóbb neked is le fogja szedni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #36840 üzenetére
Az aktív CSC kódot kell megnézned, amelyből pontosan behatárolható a régió. Erre, a jelenleg ismert legalkalmasabb megoldás a Phone INFO (CSC fül -nél), mert ha adott esetben egy készüléken mondjuk multi-CSC -s firmware van, akkor más megoldásokkal nem látni, hogy konkrétan mi az aktív CSC pontosan. Egyébként az Összefoglalóban benne van (ez is..) ...
-
jimmedly
senior tag
válasz
balazs1956 #36835 üzenetére
Kártyafüggetlen MM-es -> XEH régió kód. Erre már megjött az oreo.
-
OCTAMD
őstag
válasz
balazs1956 #36835 üzenetére
Akkor csak nem telenoros, ha MM
-
törölt tag
válasz
balazs1956 #36644 üzenetére
Nekem hardverhibának tűnik így a leírtak alapján, ezért én beküldeném szervizbe.
A - 106 gyenge de még nem használhatatlan vétel lehet.
Ezt kétlem hogy egy frissítés vagy visszaállítás megoldaná (nem olyan elképzelhetetlen egy ilyen hardverhiba, nekem is volt)
A szerviztől meg ne féljetek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #36669 üzenetére
Szerintem, ha máshol jó a készülék, tudod használni, nincsen ilyen hibajalenség, akkor nem készülék hiba. Persze, a leírtakkal mind megpróbálkozhatsz, de véleményem szerint (nem kötelező osztani...) a fallback hibán egyiksem fog segíteni.
-
maximilian4
addikt
válasz
Nekem s7 edge van. Vodafone-os vagyok, soha nem dobta még el a 4g-t sem itt Szolnokon a lépcsőház bármely helyiségében, sem Szegeden az albérletben. Max útközben a vonaton, de az is csak a lefedettség miatt.
-
Burt1793
veterán
válasz
Az A5-ösön mennyi a térerő értéke? A legjobb érték amúgy -75 dBm, a legrosszabb pedig -110 dBm körül alakul. -105 dBm-nél már eldobálhatja. Az A5-ben is telenoros kártya van? Nem lehet nagy különbség a kettő között, de simán lehet, hogy szolgáltató hiba, vagy a sim kártya szar. Ha nem, akkor vidd szervizbe a telefont.
-
samu74
addikt
válasz
Nem normális,de ez van.Egy 5 forintos chip van benne,azért ilyen.Az A5-be lehet már 6 forintos van,az azért jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest