- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
kalolaci #30731 üzenetére
Ez üveg. Azt hiszem én is ezt rendeltem meg folyadékot, de nekem a folyadék nemjött meg anélkül raktam fel és tökéletesen illeszkedik. Ha nagyon fontos csinálhatok róla fotót.
Ha fóliát szeretnél abból is van rakat ami jól illeszkedik, ha nem bízol bennük akkor indíts a gyárival arra várni se kell ~minden SE storeban kapható. [link]
-
Jazzmedve
tag
válasz
kalolaci #30409 üzenetére
Engem egy dolog idegesített a galériában, amit a legutobbi frissités végre megoldott, mégpedig az, hogy:
A szelektiv fókuszos képnél mindig a kép közepén ( ami ugye az ember fejének kb a közepe minden esetben ebben a módban) jelent meg az a kis ikon amivel lehetett állitani a fúkuszt. Baromi zavaro volt h meg kellett emiatt nyitni a módot, h meg tudd nézni normálisan a készített képet. Most már ez a kép alatt jelenik meg, ahogy a mozgó fotok lejátszása is, ami szerintem gyorsabban is indul.
(bocs, új bejegyzésként akartam)
-
mono7806
tag
válasz
kalolaci #30310 üzenetére
Nem nőttem ki, csak már olyan mennyiségű kép van a telefonon, hogy képtelen vagyok átlátni őket. Monitoron, számítógépről kényelmesebb rendezgetni, törölni a felesleges képeket. Eddig rádugtam a telefont USB-n és a kártya DCIM mappáját megnyitottam, láttam a képeket és törölgettem.
De lehet, hogy a képek rendezésének, rendszerezésének van más, esetleg jobb, kényelmesebb megoldása is. Ezért kérdeztem tőletek, hogy ki hogy csinálja ezt? Én úgy fényképezek, hogy 2-3 képet lövök valamiről - inkább legyen meg többször, mint csak egy homályos, bemozdult példányban. "Hely van" alapon készítem a képeket. De most már annyi van, hogy ideje lenne törölni a felesleget valami kulturált módon. -
válasz
kalolaci #30283 üzenetére
2 üveget már próbáltam, egyik sem jött be. Az egyiknek a tok felnyomta a szélét, a másiknak meg az volt a baja, hogy a kijelző szélein látszódott a ragasztó, így le is szedtem azonnal. Most egy olyat rendeltem, ami elvileg nem ér ki a szélekig teljesen. Ez a tok miatt elvileg jó is lesz, de majd meglátjuk.
Úgyhogy fólia/üveg nélkül használom jelenleg. Erre az üvegre várok most.
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #30192 üzenetére
Amennyiben automatikus frissítés letöltés aktív, akkor kapsz értesítést. A beállítások →Szoftver frissítése -nél vannak az opciók. Kézi keresést -ugyanitt- a Manuális frissítésletöltés -t választva lehet indítani. A jelenlegi verziót is itt lehet megnézni, mert a lekérdezést követően a készülék kiírja, a jelenleg a készüléken futó verziónak a 3db összetartozó kódsorát, han em "talál" újabbat. Frissítés esetén pedig, a letölthetőnek a kódsorait. A biztonsági szintet, a Beállítások →A telefon névjegye →Szoftveradatok -at választva lehet megnézni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #30190 üzenetére
Így már "tiszta" mindenkinek. Jelenleg a XEH, ITV,stb a legfrissebb. Ezek bizt. szintje okt.1. A sammobile -on nyomon követhető, hogy melyik CSC, mikor kapott frissítést. De oda az információk később kerülnek fel, mint ahogy az OTA szerverek elkezdik osztani a user -eknek (~1-5 nap a csúszás...).
-
Burt1793
veterán
válasz
kalolaci #30012 üzenetére
S2 tudott MHL-t is, így kábellel, 0 késedelemmel lehetett kijelzőt tv-re rakni. Most már ez megszűnt, ugyan kábel nélkül, de változó késedelemmel (0,2-1 másodperc) lehet tv-re streamelni, ami szerintem sok esetben visszalépés. Ez van.
Persze most már mindegy, nem kell az s7-et védeni, mindenki megismerte, kiismerte, lassan 2 éves korba lép, gyorsan megy az idő... -
törölt tag
válasz
kalolaci #30005 üzenetére
Gyári lejátszók nem is tudtak mindig többcsatornás hangot lejátszani.
Nagyon sokba kerülne minden telefonra megvenni a Dolby/DTS és egyéb más licenceket.Simán kiküszöbölhetőek ezek más progikkal, amik sokkal többet tudnak a gyári lejátszóknál. MX, VLC, BsPlayer mindent tud.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #30005 üzenetére
Nem vagy egyedül. Vannak mások is, akik váltottak a gyáriról, valami alternatívra. Van, aki az MX -et is C-vágányra tette már. Szerencsére van választék, lehet találni olyat, amellyel "nagyjából" elégedett leszel, de mindegyiknek van valami kehéje (ilyen-olyan aspektusból..) .
-
samu74
addikt
válasz
kalolaci #29688 üzenetére
Amennyi előnye van annak a dugóknak,legalább annyi hátránya is...Szerintem.A koszt szépen bele lehet eröltetni a dugdosással,viszont védhet is...Bár a vízállóságban sokat nem befolyásol.Az s-line inkább a karcok ellen véd,ha esés ellen akarsz védelmet akkor valami hibrid(gumi+műanyag) tokot keress.
Hege1234 ja,néha nekem is felveszi az AOD fényerőt .Ficsör ez,nem bug.
-
oszi666
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #29507 üzenetére
Sebesség tesztnek, én is az A1 SD Bench -et szoktam használni.
-
mono7806
tag
-
Ferike81
senior tag
válasz
kalolaci #29178 üzenetére
Galaxy Button Lights lesz a te megoldásod.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #29021 üzenetére
Nekem 128-as, Samsung Pro+ van. Ez már elég jó tempót tud. 256 -os EVO+ -t használ Damage401 forumtárs. Szerintem egy U3 -as EVO+, már optimális választás lehet. Más gyártók típusai is megfelelőek lehetnek, ezért érdemes néhány friss tesztet is elolvasni, és ahogy samu74 is javasolta →biztos forrásból vásárolni.
-
samu74
addikt
válasz
kalolaci #29014 üzenetére
Én a Samsung Evo+ 128Gb-os micro Sd-re szavaztam.A lényeg amúgy,hogy class10- UHS 1/3 tempót keresd a kártyákon.
Ami még fontos hogy Ebay vagy Ali vásárlásnál csak megbízható eladótól.
Évek óta sinceritytraiding nevű eladótól veszem az eredeti kártyát, soha nem küld szemetet.Jó áron adja amit küld,kb. 10 nap alatt ideér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest