- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
válasz
johnny82 #35037 üzenetére
Hali.
Nekem épp tegnap jött meg a Ringke Onyx tokom. Szállítással együtt 3400ft volt az emagon.
Én a samu gyári kijelző fóliáját használom, mert az ráhajlik szépen a kijelző két szélére, és nem nyomja fel a Ringke tokot.
Kb 1mm távolság van a fólia és a tok közt mindkét oldalt. Nagyon pontosan kellett felrakni a gyári fóliát, mert ha elcsúszik oldalra, akkor tuti felgyűri a tok. -
nimba1
aktív tag
válasz
johnny82 #32167 üzenetére
Tehát ha telefonról halgatom a zenét az autóban akkor a telefon navigációja hang is átmegy. Ha közben hívnak akkor átvált hívásra. Ilyenkor amíg tart a hívás addig a zene, navi hang nem megy át.
Ha te az autó usb-ről hallgatsz zenét akkor a telefon media hangja nen fog átmenni. Telefonra kell tenni a zenét. Szépen mutatja a szám címeket, kormányról tudod a számokat léptetni. -
kaciokos
őstag
válasz
johnny82 #32167 üzenetére
Sajnos ez így működik, én is szenvedtem vele, nem fogod tudni megoldani. A BT szempontjából csak kétféle hang jöhet a telefonból, hívás és média. A hívás kedvéért a kocsi megszakítja a zenét, ha viszont média hang jön a telefonból, azt figyelmen kívül hagyja, mert te épp egy másik forrásból akarsz zenét hallgatni.
-
törölt tag
válasz
johnny82 #32119 üzenetére
Nem kell. Azóta hazaértem.
Kb dél óta fogyasztottam a helyi hangulatkarbantartóhelyiségben 0.33 Drehert, és 0.3 dl Metaxa kombót. Sokszor. Ezt sokféleképpen lehet megfogalmazni.
1 A zsebemben az anyagi kár jelentős.
2 A józanság és én nem képviselünk jelenleg közös halmazt.
3 Használok gyári Samsung Backpack nevezetű vezeték nélküli töltőhátlapot ha úgy fáradok inni, bogy nincs 30%-on a vas.
4 Szeretem a localVR játékokat, pl Ingress, PokemonGo.
5 Mindez odafelé (csak egy sört iszunk) kerékpárral törtènt.Na szóval ittam, utána felpattintottam a backpack-et a kerékpárostartóra, elgurultam PokemonGo irányba, mire odakaptam a fejem, csak a Backpack volt a kerékpáron a tartóban. A telefon meg sehol.
Már a kocsmaajtóban kiesett. Igen. Kerékpár kormányának a magasságából, haladás közben. Én a helyszín közelében fedeztem fel a hiányt, (kb 300m) visszafordultam, nem láttam.
Na a kocsmában már nézegették, páran megsaccolták, hogy az enyém, a becsületes megtalálónak vettem ezerért olyan magzatelhajtó tipusú gagyi kommerszt amit fogyasztani szokott, (majdnem 4dl kitelt belőle! Nekem meg 3cl Metaxa 240Ft. Na ez a nem mindegy.)
Hazahoztam. Arról írok. Nem mert összetörni, mert a bolondok, és a részegek védőszentje velem van.Szerk.: Viszont rohadtul ujjlenyomatos.
-
nimba1
aktív tag
válasz
johnny82 #32109 üzenetére
Szia az mk3- nál a 2011 utáni focusra gondolsz?
Megőrülök ezektől az mkx rövidítésektől. Valamelyiknél ráncfelvarrásnál már ugrik a szám. Valahol meg az új tipusnál.
A 2011 utáni Cmax-om van amit 2015-ig gyártottak. Nincsen Sync rendszer az autóban. Csak a gyári kihangosító. De nekem minden hang átmegy. Halgatom egyszerre Spotify-t, megy a Waze, ha tolatok lehalkítja hogy haljam a radart.
Ja ami fontos az autón az aux gombot kell 2x megnyomni akkor kapcsolódik a media audio. -
appel
őstag
válasz
johnny82 #26817 üzenetére
Enhanced SMS & Caller ID+ elég jó.
-
Taci
addikt
válasz
johnny82 #26817 üzenetére
Ezt a leírást találtam hozzá, majd kérlek, szólj, hogy hasznos-e.
-
válasz
johnny82 #24394 üzenetére
Na a turata üveget le is kellett szedjem, mert egyre feljebb vált és már elég erősen kellett nyomni, hogy érzékeljen. Szerintetek jó minőségű fóliát megéri venni, vagy jobb az üveg? Megjött a Nillkin qi töltőm. Ringke Onyx tokban is tölti a telót rendesen, pc usb3 csatlakozóról. Szép kéken világít, mikor tölt. Tetszik. Ennek szerintetek nem lesz baja, ha állandóan be van dugva?
-
Kroni1
veterán
válasz
johnny82 #23563 üzenetére
Ezek a töltők az eredeti samsung-ot másolják, gyengébb minőségben. Nekem van egy eredeti és egy ilyen aliexpress-es is: [link]
Azért van különbség a kettő között, a gyári az 170g a fake meg csak 122g körül van, az alsó része nem tapad annyira, és hangosabban cicereg töltés közben. Venti van ebben is, de nagyon halkan megy kisebb hatásfokkal, minden töltési módban. Az eredetiben csak akkor megy, ha gyorstöltesz, viszont ott hangosabb, jól hallható a venti hangja. Hogy milyen hatással van a telóra nem tudom, de szerintem kicsit nagyobb erősséggel tölt az utángyártott mint a gyári, páran raktak fel képet, videót róla, hogy megolvadt nekik az alis töltő az asztalon...
Úgyhogy én azt mondom majdnem biztosan, hogy egy ilyen hamarabb tönkreteszi a telefon akksiját is, mint a gyári 12ezres samsung. Ettől független műxik, a gyorstöltés is megy vele, kb. ugyanannyi idő alat tölt fel.
Én részemről nem sajnáltam kiadni a 12ezret egy gyáriért, mert egy S6-ot és egy S7-et is töltünk vele itthon, nem kockáztatok két akkucserét, hogy spóroljak 9e Ft-ot, mert az drágább mulatság lenne. Ezt az utángyártottat csak kiváncsiságból vettem. Ha spórolni akarsz, mert a 12k sok egy gyáriért, (szerintem is sok érte) akkor inkább egy megbízható gyártó QI töltőjét venném elsődleges töltőnek, pl ezt a Nillkint.
-
-
válasz
johnny82 #23384 üzenetére
Valószínűleg egyik sem jobb mint a másik. A legtöbben nem tudják tudják, h a telefonjukban milyen szenzor van (én sem tudom). A tesztek szerint nüansznyi különbségek vannak csak, szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni, h az egyik jobb mint a másik.
Szerk.: Ketten is beelőztetek. -
Burt1793
veterán
válasz
johnny82 #23384 üzenetére
Ha teljesen laikus vagy, akkor tök mindegy, de amúgy is nagyon hasonló a két szenzor. A lencserendszer ugyanaz, a szoftver is ugyanazt tudja, vannak összehasonlítások a neten (samsung isocell vs. sony sensor s7 camera), nézd meg, nagyon minimális különbségek vannak, egyszer egyik, egyszer másik javára.
Enyémben samsung van, nagyon bejön, w333-éban sony volt (már s8-asa van), nézd meg a fotós topikban a képeket.
-
pethYeti
addikt
válasz
johnny82 #23195 üzenetére
Ami linkeltél nekem pl azért nem tetszik mert ilyen hülye dugaszok vannak az alján. Szerintem totál felesleges. Ami nekem eddig a legjobban tetszik tok és jelenleg ilyenem is van az a Spigen Rugged Armor. Én is szoktam nézni tokokat de ennél jobban kinézőt és mellette még véd is, nem találtam.
-
gerner1
nagyúr
válasz
johnny82 #23134 üzenetére
Nekünk a vagyonbiztosításunk lett kiegészítve, a telefonokkal. Úgy emlékszem, hogy a nejem 1x bevitte mindkét készüléket a biztosítóhoz (talán 4 hónaposak lehettek a telók..). Ott rögzítették, hogy sérülés-karcmentesek, egyeznek a gyártási számok a számlán szereplőkkel, némi adatfelvétel, fotók, stb. Egy picit magasabb lett az éves díj, 15% az önrészhányadunk ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest