- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A "hisztis" részt rendezzétek le egymás között
A számított energiafelhasználst majd megpróbálom megnézni alacsonyabb fényerőn, de bőven el tudom azt is képzelni, hogy többféle panel kerül az S7-be. Egyrészt lehet, hogy a technológia is fejlődik, másrészt meg nincs 2 tökéletesen egyforma kijelző még azonos gyártósorról sem, így lehet valamekorra szórás a fogyasztásukban is.
-
600700
senior tag
hisztike ... 😅😅😅jolvan kamukiraly 11 oras SOT-os 20% fenyeros (amugy annyi se...nappal azt se latod mi van a kijelzon normal fenyviszonyoknal. ) ne akard mar megmagyarazni amit nem lehet.
10 orat olvasgattad a horoszkopod oda vissza kb...
5-6-7 oras SOT ok jonnek itt ki kb mindenkinek mindennapi hasznalatban.Ami szerintem igen jo es teljesen ok egy telefontol.Van akinek meg annyi se mert szenved mit tiltson le a 4oras SOT hoz is.
Ha lesz idom leveszem mar nullara a fenyerot , letiltok pdp pro val minden szart 2g re teszem es dobok ide egy 12 oras SOT ot egy YT videot elinditva vagy bongeszve egy oldalt fel ala a Chrome -al es bepromozom mekkora csaszar az akksim es nalam ennyi normal hasznalat mellett.
De mindegy ugyis meg fogod magyarazni ... -
katona.jozsi
aktív tag
Köszi ezt a jó téma tippet.
Hogy a fenébe tudtok ilyen jó SOT-ot összehozni? Az én legnagyobb gondom, hogy lezárt képernyőnél is baromi sokat zabbant az aksiból. Éjjel, 6-8 óra alvásnál 10-12% Nálam még mindig a legtöbbet fogyasztó az: Android operációs rendszer, Android rendszer, Google szolgáltatások, Cella készenlétben és csak utána jön a kijelző! -
600700
senior tag
Jo jo ... haggyuk mar a 11 oras normal hasznalatos SOT ot ...
Feldobom az asztalra wifivel kis fenyerovel egy YT videoval esetleg..
Lehet van aki benyalja ezt de na en se ma kezdtem...
Dobok egy ilyen SOT kepet nem lenne nagyobb farkam tole...
A 90%-a forumnak meg merulesi-akkuido gonddal kuzd , azon megy a tema ki mit tiltson le es hogyan hogy hasznalhato legyen a cucc es osszejojjon a 6-7 ora max .
Az ilyen SOT rekord kepekbol meg senki nem mondja meg hogy jott ossze.
Haggyuk is... -
600700
senior tag
Az en szemszogembol az ha a telefon es okostelefon mivoltat kihasznalom. Persze kulonbozoek a felhasznalasi szokasok. Ki lehet annyit hozni belole ami Nalad kijott ezzel egyetertek de az szerintem nem egy realis ertek a mindennapokra.Ha pl atdobom repulore kis fenyerovel nyomatom a netet es kijon vmi szuperjo ertek felteszem ide az nem jelent semmit.Aztan a mindennapokban ha pl kozepes terero van telefonalgatok , mobilnetezek , kozossegi halo stb foto kis video, jatek meg a fele nincs meg.
-
alcapone386
őstag
Persze. Mindentől van jobb meg rosszabb is. Valahol meg kell állapodni. Olyan telefont még úgysem csináltak, ami mindenkinek tetszene. Annyi, hogy s7e eddig nekem az eddigi legjobban bejövős. Persze vannak hibái, pl szoftveres téren, de amíg nem tudok magamnak írni egy saját op. rendszert, addig nem is fikázom a programozókat.
Végigolvasva a fórumot, folyamatos a harc. Iphone, nokia, samsung között. Ez kb olyan, mint a BMW vs Merci tábor. Mind a kettő igen jó autó, de mindennek van pro kontra oldala.
Pl saját véleményem az iphone ról, hogy sokan csak státusz szimbólumnak veszik, vagy vetetik meg szüleikkel. Mert milyen jól mutat, meg milyen menő.
Oké, hogy itt az a pár ezer fórumozó tudja, hogy mi az a processzor, meg mit is jelent záridő, de a legtöbb végfelhasználónak fin*gja sincs, hogy miről beszélünk. Na ők azok, akik azért veszik meg a telefonokat, mert 1. tetszik a színe, 2. most ez a menő, 3. ha drága biztos jó is. 4. Deszupi 2 kamera van rajta...A másik. Részemről tök felesleges egy ios vs android hasonlítgatásnak. ios-t 1 max 2 készülékre kell optimalizálni, míg android jóval több készüléken kell, hogy fusson. Pl xbox360 vs PC. Lehet hasonlítgatni, de minek?
El kell dönteni mire akarjuk használni, és ennek megfelelő készüléket kell venni. Itt megjegyezném, hogy sajnálom, hogy a moduláris telefonok kora még nem jött el. Na ott majd lehet hasonlítgatni
-
törölt tag
Amikor még s7e-m volt simán hozta egyszer a 10 órát Wifi-n Operával. Anno ez összejött Note4-en is. A sima s7 8 órát tud. A tesztek szerint még jobb mind a kettő. Nagyon ritkán fekszem végtagtöréssel úgyhogy ritkán van ennyi időm.
Engem inkább az zavar, hogy mobilneten a töredéke van csak meg. Igaz olyan helyen ahol erős a 4g még nem próbáltam. -
RaveForce
veterán
Ahogy mondod (írod), ebből kimászni és visszacsábítani a fanokat, az brutál nehéz lesz.
Itthon nálam, én már nem is tudom, hogy mi nem Samsung, persze van külön sony tévém meg pioneer erősítőm is, de a tv, blu ray, porszívó, mosógép, mosogatógép, mikro, hűtő mindennagyon rétegcsoport vagyunk be kell látni, és én pl, mint rendszeres it-telekom hírportál látogató, pl ennek ellenére is simán vennék note7-et, olvasva a valós tapasztalatokat vs. szalagcímeket, másrészt az átlagvásárlót meg ez nem fog befolyásolni, ez meg sokévi elsővonalas tapasztalat. bár én porszívóból , hűtőből csak a Bosch
-
törölt tag
Nem szabad hibázni mert annak mindig ára van. A vásárló, a piac nem bocsát, no meg az irígyek sem engedik ilyenkor az ember nyakán a kötelet lazulni.
Az oviban lehet büntetlenül új lapra rajzolni, ha a régit összebasztad, kapsz egy másikat. Az élet viszont Te is tudod , hogy ilyen könyörtelen, ritkán van új lehetőség..Az s8-on lesz a világ szeme és nagyon fognak figyelni. Azt hiszem én sem fogok elsőként vásárolni belőle pedig ha valaki akkor én nagyon, nagyon sok Samsungot veszek. (évente)
-
-
De mondjuk lehet az egész hír kamu, melyet lehozott egy bulvárlap, és az összes tech lap átvette, mert hogy növeli az olvasottságot.
Szerintem ordít arról az "égett" Note 7-ről, hogy valójában nem égett. Nagyon kis felbontású a kép, semmi baja a készülékháznak, és bármelyik másik égett Note 7-ről megnézed a fényképeket, mindegyiknél megolvadt a készülékház, ennél, érdekes módon, nem.
-
gerner1
nagyúr
Az is, hogy nincs néhány napja (1 hete), hogy valaki leégett iphone7 -est vett át, a futártól ....
-
zs-mate
tag
-
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
félreértések elkerülése végett, én nagyon nem parázom túl ezt a frissítési mizériát, és a biztonsági parát, de ha már a google és a gyártó kiadja, akkor a szolgáltató is feccöljön már bele egy minimális energiát, abba, hogy valamit jóváhagyjon, pláne egy premium készüléknél...
-
gerner1
nagyúr
Ennek az üvegnek is a belső felülete (ami találkozik a kijelzővel) struktúrált (szemcsécs), amit egyébként a video készítője meg is említ, miközben bemutatja. 6:55 -nél megállítva a képet, jól látszik, hogy miről is van szó. Persze, ettől még lehet, hogy ez valóban jó, de pl. engem az a "parázslás" zavarna.
-
lela
aktív tag
Honnan veszed? Kár hogy nincs belőle totál átlátszó, kár hogy alul felül színezett. Majd írd meg hogy milyen..
Ahogy látom a videókból jó a fény áteresztése, és a karcállósága is...
Azt gondolom a legfontosabb hogy ne csessze el a színeket és a fényerőt ne csökkentse illetve elvezesse a felületen az ütést.
Az is fontos lenne hogy megkapja ugyanazt az oleophobic réteget ami biztosítja a könnyű kezelést.. -
Joe.36
addikt
Nekem a legutolsó samu telóm a galaxy ace 1 volt, azóta nem volt, sokáig sony, majd asus, telefonokat használtam, samut nem is szerettem, de annyian dicsérték hogy adtam neki 1 esélyt... Nem bántam meg
szerencsére nekem még típus hibái sem jöttek elő, hívás indítási és fogadási problémák, térerő, nem elérhető problémák, nem merül mint a titanic... képernyőfedvény hiba sincsen...
Én Zenfone 2 váltottam, és nem bántam meg.Minden téren sokkal jobb mint az eddigi telefonjaim.
-
600700
senior tag
En is a velemenyem irtam le.
Persze azt viszel amit szeretnel.. tovabb lehet rajtam is gorgetni ennyi...
Mobilos fotora ertettem hogy nem rossz a 950.De amihez mobilos fronton nem eleg az S7 ahhoz a 950 sem. Azon egy cigarettas doboz meretu digitalis is boven tullo.En igy ertettem.Wp- meg... 2016 ban szerintem egy felejtos dolog. Hogy mit lehetett volna kihozni belole vagy mit nem csak fantazia. Volt wp telefonom nem tartottam rossznak nekem az appok hianyaval volt gondom ill par rendszerbeli baklovessel. De nem lett volna az rossz. Stabil volt szamomra. Kar erte.
De szerintem 2016 legjobbja osszessegeben az S7/S7E nekem ez a sajat velemenyem es batran ajanlom minden most telefont vasarlonak.
-
600700
senior tag
Nem is tudom minek neked az S7-et cipelni akkor a szuper 950 mellett. Jah tudom munkatelefon az egyik.
De ha a fotos kepessegeket nezzuk egy 30ezres digitalis gep sem sokkal nagyobb mint egy cigis doboz mar ha szuper foto kell...
En maradok az S7 nel elegedett vagyok a fotos kepessegeivel boven a csucsmezonyben van 2016 ban. A 950 meg a kameran kivul fos kategoria a wp - vel egyutt. -
-
-
600700
senior tag
Koszi a linket.
Oda vissza igaz? Szerintem nem. Te kesz tenykent kozolsz dolgokat itt. Oda vissza igaz? Miert? Amig hivatalosan ez nincs megerositve csak szobeszed. Kb mint a birosagon amig nincs vmi bebizonyitva addig artatlan mindenki.
Egyebkent ha mar leirod amit leirtal azt is hozzatehetted volna , hogy megszolalt a Samsung is ez ugyben es "elszigetelt esetkent " kommentaltak. Szerintem igy ennek fuggvenyeben nehez lenne nekunk itt kijelenteni hogy az "uj egesz szeria hibas...
Mindegy. En pl szemeky szerint korrekt normalis hozzaallasnak tartom es kell is hogy csereltek a hibas darabokat es nem eltusoltak a brand vedelme erdekeben mint pl par mas gyarto.
DE persze ha hivatalosan is megerositve egy hulladek lett az uj szeria az tre.
"mert a feleségem beleőrült abba szarba." Ez komoly .... azert szerintem egy Note 7 nem szar telefon... -
600700
senior tag
Hol olvastad hogy az uj keszulekek tulhevulnek es pl tuzet okozhatnak?
Egy linket tudnal beszurni?
Az a hir valos, vagy csak szobeszed? Ki erositette meg?En pl lattam tegnap Android A. -c oldalon mara 404-el levettek. Szerintem nem volt az a hir olyan biztos.
Szerintem nincs gond az uj csereltakkus keszulekekkel, es a Samsung meg is fog tenni mindent hogy az alhirterjesztoket jol beperelje...
-
600700
senior tag
Hiba megeshet- beismertek-csereltek a vilagon mindenhol. Ezzel mi a gond?
Mas gyarto keszuleke kigyulladt , nem egy semmit nem tett, vagy hibás antenna, meghajlo haz...
Szerintem korrekt volt a Samsung hozzaallasa.
Milyen hibak vannak amit emlitettel ? Mikkel rugja tokon magat? -
lela
aktív tag
A gondom az hogy semmilyen edzett üveget nem lehet kapni edge-re ami beborítja az egész kijelzőt. A zagg is csak egy fólia sz@rt se véd. És pont ettől félek a legjobban mert mivel a tok is csak alul felül véd eséskor tuti hogy a hajlított résznél kap ütést. G4-em volt azon nillkin volt és ahogy írtad is nagyon jó minőségű. Egyszer meg is védte a kijelzőmet eséskor.
-
törölt tag
Nincs a véleményekkel semmi baj, főleg ha igaz és megalapozott.
Én is leléptem edge-ről számomra zavaró okokból.
Na most, ezt az pár okot megírtam egyszer ismétlem EGYSZER. Azért csak egyszer mert tudom, hogy az én indokaim amiért visszaváltottam sima s7-re nem mindenki számára mértékadóak ill tiszteletben tartom mások véleményét így nincs miért erőltetni a sajátomat, nem akarik megtériteni senkit.
Ezzel szemben amit a kollega itt művel az csak arra jó, hogy feleslegesen felbassza a társaságot. Lassan 2 napja nem fogadja el azt, hogy a v10 egy rétegtelefon ami ráadásul szinte mindenben de összességében biztos alulmarad az s7e edge - el szemben. Kiemeli a v10 akkumulátor teljesítményét ami pláne egy baromság. A v10 akkuideje nincs az első 10-ben, az edge pedig igencsak top akkuidőben.Pl: kengyel kolléga eladta az s7-et és átköltözött n5x-re. Szépen elköszönt egy rövid indoklással pont. Bárhol összefuthatunk ahogy már számtalan topikban voltunk együtt.
-
gretzky77
veterán
Szia látod ez a baj,hogy a kedves kolléga el sem tudja képzelni,hogy frissítéssekkel ugyanúgy javult az üzemidő mint ahogy te is említed S7 esetén! Egy szóval nem szídtam az S7-et az akkuja valóban jól teljesít,igaz nagyobb is mint V10-ben lévő! Mindkét telefon megállja a helyét csak Winston kolléga személyes sértésnek veszi,hogy nem értek vele egyet!
Kedves WinstonWolf a telefont hidd el használom én is mint írtam nem kapcsolgatok ki be semmit rajta,megkockáztatom többet használom mint te,de ez ugye csak feltevés! Az akkuidő javult V10-en te használtad neked volt 2 óra de nem írtam olyat,hogy hazudsz ellenben veled! Innentől kezdve befejeztem! Csak azt nem látjátok valaki betéved ide véletlenül teszem fel V10 és edge között gondolkodva ti itt sárbatiporjátok a V10-et olyan állításokkal ami nem vagy már nem valós! Egyik telefont sem védem és éppen ezért ugrottam össze V10 topicgazdával is mert az általa említett sot-okat sem tartom valósnak! Használjátok egészséggel az S7 edge-t mert nagyon jó telefon de ne legyetek már ennyire elfogultak,elvakultak ha valakinek más a véleménye!
Peace
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Akkor lenne tökéletes ha lenne hozzá való minőségi üvegfólia amit nem nyom fel a tok. De a 4 túlnyúló sarok perem megvéd a pofára eséstől is, kivéve a szerencsétlen esést, ha mondjuk ott van egy hegyes kiálló valami és pont középen arra esik.
De ilyesmire nagyon vigyázok! -
WinstonWolf
senior tag
Nem fognak... Én Mediamarktban vettem, de szó nélkül cserélték! Ha SES-ben veszed akkor meg tuti.
Nincs rajta javítási lehetőség, roncsolásmentesen szétszedni se lehet, szóval senki, sehol nem fogja neked azt mondani, hogy beküldi a szervizbe bevizsgálni. Nekem egyet csináltak az MM-ben, feltették egy másik Edge-re... Mert mi van, ha a telefonnal van gond alapon... Azon se ment, cserélték.
-
WinstonWolf
senior tag
Ez a tok nagyon nehéz kérdés valóban. A védelem szempontjából valamilyen flip-es a legjobb megoldás. Van nem ledes is, az nem romlik el, a LED-est meg cserélik gariban... Szóval mindkettő jó lehet
lakospeti: Nekem volt sima is. Akkuban érezhető a különbség, de egy napot az is elment nálam üzembiztosan. Ami még számít, hogy mekkora ujjaid vannak, és sűrűn gépelsz-e? Nekem a simán kicsi volt a billentyűzet széltében. Az Edge-n pont jó volt. Az Edge funkciók közül egyet nem használtam, szerintem semmire se jók... Max az éjjeli óra...
-
RaveForce
veterán
egyébként nagyon nem hibáztatom az embereket, ezt látják, annyira nem gondolják végig, ez vastagon a samsung faszsága is, simán lehetne benne valami védelem erre, pl csökkentett fényerő, vagy a magas kontrasztú részek mellőzése(pl a fekete/fehér kihagyása), mert ez tényleg erős antimarketing tud lenni, hiába animál magába a telefon, az ember ha odamegy úgyse azt nézegeti, hanem elkezdi nyomkodni
-
WinstonWolf
senior tag
Aha a LED része. Egyszer csak nem volt többet kijelzés. Nem hinném, hogy kontakthiba volt, mert egyik pillanatról a másikra romlott el. Azon aggódtam, hogy köze lehet hozzá, hogy csak vezeték nélkül töltöttem... De az eladó szerint semmi, "mert hát azt tuti erre tervezték" szóval cserélték szó nélkül... Aztán egy hónap múlva meg eladtam... Szóval nem tudom a csere kibírta volna-e a fél évet...
-
RaveForce
veterán
akkor kezdem felértekelni, hogy én anno bemondásra kaptam a szervizestől egy brand nu akksit a note4-be, hogy gyengült az üzemidő
mert ezen a 4K is mint vaj monitorra kötve olyan simán fut
azért ez mondjuk minimum egy csúcsvasnál, pláne kábelen
viszont, az új gari miatt jól jártál a cserével
-
leslien
nagyúr
mindenesetre én biztos h nem veszek mert innen én csak akkor váltok ha Google család (pl pixel xl) nagyot durrant vagy S8..
ja jut eszembe csere .. töltöm cserélik mert tényleg sz@r viszont majd jövő héten mert most nincs készleten..
és a pláne h ott kell hagyni a telefont 3 órát h bevizsgálják.. kérdésem h mi retkes cerkának?
mert ez az előírás csak így adhat új töltött.. f@sza nem?!
Lg csak bementem és már adták is az újat nem gyilkoták ágyon a G3 t...szerk ; tudom h lesz fr is számítok rá... sajnos
-
törölt tag
Ez az egész cirkusz jó darabig kihatással lesz minden Samsung eladásra.
Az utolsó suttyó is hallotta a híradóban, hogy a Samsung felrobban, meg kigyullad,innentől kezdve megy a flamemeg az általánosítás, csak egyre nagyobb lesz a szarosgödör. Nehéz lesz ebből kimosakodni.
Ki gondolta volna ezt oár hónapja?#Jacis: lesz áresés, majd a piac beárazza.
-
törölt tag
Legjobb ha a Samsung leállítja a note7 szállítását. Igy is hatalmas bukta, borítékolható a kereslet csökkenése és az értékvesztés is. Nem fog ez már menni, jobb lenne előre támadni mondjuk egy fasza s8-cal. Ettől függetlenül később nagyon jó vétel is lehet ez a kis fekete bárány.
-
Keem1
veterán
Már belakás után, vasárnap volt a FR.
WinstonWolf: elvileg mindent ugyanúgy tettem vissza és állítottam be, mint előtte.
Nincs energiatakarékosság, és nem is volt (csak 20%-os töltöttség alatt).Reggel 7-kor vettem le a töltőről, 37 perc kijelzőidő és 84%-on áll az akksi. Máskor ilyenkor 1-1,5 óra szokott lenni a kijelző (tehát többet használtam, mint ma) és 85-90% között áll kora délután a töltöttség.
Az előző töltéssel 3,5 óra kijelzőm volt, 38%-on dugtam este töltőre, előtte több, mint 4 óra kijelző és 20-25% körüli töltöttség volt.
Magyarán kevesebb használattal rosszabb az akkuszázalék. Nem zavar különösebben, de érdekelne az oka. Semmi nem változott, "csak" FR volt és újra belakás. Józan ész szerint még jobbnak is kéne lennie, mert nem egy agyonszemetelt rendszer, hanem egy szinte szűz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged