- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
lakospeti #52379 üzenetére
Amennyiben indítasz néhány keresést ezekre vonatkózan (is) a Telekom -os topikban, akkor láthatod, hogy mások is tapasztalnak/tapasztaltak már hasonlóakat, és mindenféle más gyártmányú készülékkel is előfordul. Az esetek túlnyomó részében ugyanis nem készülékhiba okozza, hanem egyszerűen vagy nincsen (megfelelő) térerő, vagy az adott helyszínen a kérdéses időpontban 100% -os a leterheltsége a toronynak, híváselterelés van -másik, már- amúgy is terhelt toronyokra, stb...
"Telekomos vagyok, már hívtam is őket, hogy van-e probléma, de azt mondták ezen a területen nincs semmilyen hálózati probléma."
- Én, eddig csak 1 alkalommal találkozatam olyannal, amikor ~hivatalosan (egy cikkben) ~elismerte a szolgáltató, hogy a fallback (és annak időlimitje) miatt vannak "hívásproblémák", bizonyos helyeken, amelyre jó példa volt az egykori MTESZ székház lebontása miatt kialakult helyzet itt a budapesti belvárosban. De említhetném a Ferenciek terénél a metró feljáró és környékét (és lehetne sorolni a helyszíneket, pl vasútvonalak mentén..), ahol évek óta tapasztalható ez a hiba is. Minden más esetben mindegyik tagad, úgy általában...Mindezeken felül, ehhez jön még az, hogy folyamtosan cseréli (főleg a Telekom) a frekvenciákat (nagyobbra ⇒B7 -re) a 4G kapacitásnöveléshez, amelynek szintén van egy olyan fizikai tulajdonsága, hogy rosszabbul terjed ugyanazon adóteljesítménnyel & azonos távolságon belül mérve, és amelynek ellensúlyozása a cellatornyok számának növelése lenne...
Szóval, ha a készülékben nincsen fix 4G -re állítva a mobilhálózat, és egyébként más helyeken nincsen ilyen problémád, akkor nagyjából betudtad határolni a "hiba" legvalószínűbb okát. De, ha mindenhol ezt produkálja (az ilyen eseteknek az 5% -a) akkor add szervizbe a készüléket.
-
Csobotario
csendes tag
válasz
lakospeti #45691 üzenetére
Üdv.. Nekem is nagyon merült, de ez lehet, hogy csak nálam jelentett megoldást. Azért megosztom itt is hátha neked is segít.
Nézd meg, hogy hány % az android system és kernel használata.. ( nekem ilyen 10-15% volt most max 5%)
A google play 11-15 services-t is futtathat, és igen állandóan visszatöltődikNekem az alábbi lépésekkel javult meg az akku időm.
1. Az összes optimalizáló progit Gsambattery, Greenify, Phone info és tsai letöröltem.
2. Wipe cache recoveryben!
3. Sztem ez volt a fő hunyó.. A mobilhálózatnál állítsd át 4G/LTE-ről 3G/2G automatára -> Nekem így max térerőm van, viszont ha netezek akkor jobban húzza az akksit mint az LTE, de így is marad 45%- nyi akkum a 2. nap végére 3 óra kijelzőidővel amiből 14-15% szokott lenni a net..
-
600700
senior tag
válasz
lakospeti #16140 üzenetére
A gyari Clear Cover nem rossz , kemeny tok , van rajta egy karcallo atlatszo folia , igazabol a karcok ellen ved , alapszintu vedelem.En ezt hasznalom nem rossz. Tenyleg megmarad a telefon szépsége benne.
Ha nagyobb vedelem kell vannak jo Spigen tokok , de azokban mar nem annyira jon ki a telefon szepsege de jobban vedenek. -
kakuk100
őstag
válasz
lakospeti #14978 üzenetére
Azt hiszem egyéni döntés hogy melyiket veszed. Én megszerettem az Androidot és nem kéne más telefon. Az S7 Edge szerintem a legjobb a jelenleg kapható android telefonok között minden szempontból..Kipróbáltam az Iphone-t nem régen és 2 hétig bírtam aztán elég volt belőle eladtam, nem jött be nekem és soha többé nem próbálkozom vele. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
lakospeti #14973 üzenetére
Akksi és SOT idő valami elképesztően jó lett, zenei hangminőségben is jobb és fényképezőben is, bár itt csak kis eltérés van, de szerintem az s7 edge jobb képeket lő. A kijelzőminőség körberöhögi az ájfont, viszont az ájfon jó pár applikációban gyorsabb és stabilabb is, mint a droid. Vízállóság tesztek van sok a youtube-on, ahol az ájfon már kidöglött az s7-nek meg sem kottyant. Az egész készüléken érezni a minőséget, az ájfonon 5s óta ez nagyon nem érezhető.
A beszédhangminősége az ájfonnak talán jobb, de kihangosítva az s7 edge tisztább. Térerőben azonosok és persze a bővíthetőség, mert ha elkezdesz 4K videókat csinálni, a 32 gb belső sem lesz elég.
Hirtelen ennyi...
---------------
Ez meg egy kis off, ha már szóba került az iPhone :-D
-
geri005
tag
válasz
lakospeti #14973 üzenetére
Nem felém irányult a kérdés, de amit én tudok erre mondani az az, hogy ki kell próbálni mindkettőt. Én vakon döntöttem a váltás mellett, bejött...
Meg kell nyomkodni őket rendesen. Attól is függ, hogy mennyire vagy átlagfelhasználó, vagy mennyire érdekel a "szabadság", turkálás, személyre szabás stb...
Android után érhetnek meglepetések iOS alatt.
MM-ben, vagy szolgáltatónál is ki tudod próbálni mindkettőt, igaz az nem egy hosszú próba, de talán el tud indítani valamelyik irányba.
-
geri005
tag
válasz
lakospeti #14952 üzenetére
Nem vagyok elfogult, volt mindkettő illetve van is, 1000x inkább az S7 Edge.
Szeretem mindkettőt, de egyrészt meguntam az iPhone-t, sok újdonságot nem mutatott fel régen, másrészt az S7 testreszabhatósága, a kamera, a külső, az AMOLED display, az always on display, a nyitottság, az akku (ami nem robban fel és nem is gyullad ki, még ha ezt is olvassuk mostanában) stb... plusz a külső, ami tényleg felnőtt a kategóriához...
De egyébként rosszul nem tudsz dönteni, mindkettő telefonnal elégedett leszel, nekem sok évnyi iPhone generáció után elég lett, és nem bántam meg a váltást, de ettől függetlenül nem fogsz csalódni abban sem, ha amellett döntesz.
-
tjokai
senior tag
válasz
lakospeti #14722 üzenetére
Szia
Nekem jelenleg S7 Edge van, de azonkivül h szép(mert valóban az), semmi más előnyét nem véltem felfedezni 3 hónap használat után sem. Sőt, inkább csak hátrányát tapasztalom nap mint nap. Annyira vékony a készülék, h szinte képtelenség biztonságosan megfogni. Egyébként is ennek az Edge funkciónak az ég világon semmi értelme nincsen, semmi hasznos pluszt nem hoz egy átlag felhasználónak, egyedül talán az inaktiv kijelző alatt is folyton világitó órát, de azt ha jól tudom már a sima S7 is tudja.
Az S7 Edge előtt egy sima S6-om volt, annak sokkal biztosabb volt a fogása, még tokban is! Akku üzemidőben pedig semmivel nem volt rosszabb!
Szerintem tök felesleges kiadni 50-60e ft-ot többletet az Edge kijelző végett, egy tip-top állapotú Note 5-re bármikor lecserélném az S7 Edge-t (persze nem egy 1:1-ben) !
-
F-ECT$
titán
válasz
lakospeti #14297 üzenetére
Nálam is van egy lélektani határ, ezért a Note széria, vagy az Iphone-ok kiesnek. A G2-met 108e-ért vettem, aztán 2 év után kaptam rá csereutalványt, így 75e Ft-ot kellett "csak" fizetnem, hogy S7-em legyen. De ha nem akkor dőlt volna össze a kiszállítás, akkor tuti OP3 lett volna a nyerő 125e-ért.
Egyébként tényleg mindenki azt vesz, amit akar, de egy pár év alatt 0-ra amortizálódó dologra pénzügyi szempontból valóban nem éri meg több havi megtakarítást ellőni.
-
Keem1
veterán
válasz
lakospeti #14285 üzenetére
Tudom, ezt embere válogatja, de egyáltalán nem sok szerintem érte. Én 220-ért vettem, de nem volt kérdés, hogy kifizessem, (közel) másfél havi fizetés, és két évre vettem a telefont. Ha ennyi nem férne bele nekem, megette volna a fene. Egy szifon meg még drágább. Szóval relatív, hogy mi drága, mi nem, de ez egy ilyen kaliberű telefonért nem sok.
Egyébként érdemi árváltozás várhatóan esetleg karácsony előtt, vagy az S8 érkezése után lesz szerintem. Mostanság nem számítanék nagyobb áresésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest