- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
600700
senior tag
válasz
Joe.36 #12701 üzenetére
Mindenki igenyes mas.En is sokat telefonalok korlatlan csomagjaim vannak mind belfoldon mint kulfoldon de rablanc stb nelkul. En pl kp ra veszek mindent privat celra egyosszegben.Engem a 2.evi garancia nem erdekel mivel evente megveszem kp ra az aktualus csucsmodellt es max 1 evet van nalam, addig meg van szerviz.
-
600700
senior tag
válasz
Joe.36 #12693 üzenetére
Szuper. Bar elofizeteses 2 ev rablancos arakat NINCS ertelme fuggetlen arakhoz hasonlitani, 2 evig meg hozza 10eft a csomag minimum. En pl csak fuggetlen telefont veszek kp ra privat celra.Kint a berlini irodaban is van S7 1eur volt a keszulek szerzodessel 2 ev samsung garival a cegnek . De a szerzodes es a fuggetlen 2 kulon story...
-
600700
senior tag
válasz
Joe.36 #12688 üzenetére
Jah bocs , ertem. Csak nekem ugy jott le mintha ezt kb egy szeriahibanak tuntetned fel az itt kb 2 embernel elofordultak alapjan.Es mi van a tobbi par tizmillio keszulekkel a vilag tobbi reszen? Azoknal is gyakran? En erre akartam ravilagitani neked ha nem esett volna le.Mert ugy mondunk vmit ha van alapja. De ha csak azt nezzuk itt a forum kis vilagaban mi van akkor igazad van.Nekem pl meg egy telefonomban sem halt be a kijelzo.Sosem.Volt mar 2db S7- em. Ezzel nem azt mondom nem lehet vele problema. De ha lenne is ott a garancia. Egyebkent egy megbizhato "sufi ami pl 10 eve uzemel es 1 ev garanciat ad es tmx ben szervizeltet szerintem nem rossz ha pl 55eFt vel olcsobb.
-
gerner1
nagyúr
-
Keem1
veterán
válasz
Joe.36 #12620 üzenetére
Valami beállításgond lesz, nálam jelzi. Mondjuk az összes kontaktom a Google fiókban van, lehet, azért. Ja, és Google Naptárat használok.
#12623 Joe.36: próbáld meg az összes naptárat kikapcsolgatni (a láthatóságot), hogy üres legyen, majd csak azt aktiváld, utána nyomj kézzel egy Google szinkronizácót, és várj egy kicsit. Ha így se jelenik meg, akkor passz.
Ja, és az egész végén a kikapcsolt naptárakat nyomd is vissza -
DrJaka
aktív tag
válasz
Joe.36 #12548 üzenetére
Van s7 edge-re spigen fólia. Az tuti hogy ezt semmi nem gyűri fel, mivel a sarkai gyárilag le vannak vágva. Sok rá a panasz hogy könnyen karcolódik. Nekem rajta van vagy 3 hónapja, van rajta karc bőven, de hát ezért van. Használat közben nem zavaró, kikapcsolt képernyőt meg ritkán szoktam nézegetni. Kettőt küldenek a dobozban.
-
mzsf
csendes tag
válasz
Joe.36 #12552 üzenetére
Még felrakás előtt, a védő fóliával együtt vágtam. Késsel. Szerintem az olló sorjáz. Megnéztem, hogy a tok mennyit takar, és csak annyit vágtam le. Sajnos fotózni nem tudok, de szerintem nem lett rossz. Nagyon éles kés kell, hogy az ívet tudd követni. A fóliát védő fólia elég kemény anyagból készült.
-
-
Ákkk
addikt
-
600700
senior tag
válasz
Joe.36 #12466 üzenetére
GG4 annyit er hogy a kocsibol kiszalva zsebbol kiesve kb 40cm osszetort. De visszaolvasva itt vagy barhol mashol sokan panaszkodnak torik mint a *ar. Karcolodik mivel 6-7 max a mohs skalan a kemenysege. A porban a kvarc 9h fele hajaz szoval... mindenki foliat , uveget akar ra... nem is ertem minek van. Jah de .. hogy jo penzert eladjak..amugy a gyari tok jo tenyleg. En hasznalom es ajanlhato bar jah 8 rugo de na ...
-
600700
senior tag
válasz
Joe.36 #12455 üzenetére
A porban levo kvarc fogja megkarcolni.A gorilla glass meg sz art sem er. Torik , karcolodik en nem is ertem mi ertelme. Csinalhatnak gyarilag plexivel arra egy folia gyarilag es dobalhatnank nem torne, a folia meg megvedene a karcoktol.Nekem ebben a gyari tokban volt amikor az elsot darabokra tortem.En hibam volt. Jo telefon de nem strapabiro.
-
spanglee001
addikt
válasz
Joe.36 #12234 üzenetére
már mindegy már karcos
pedig mindíg figyelek rá, de a zsebben hordva is összekarcolódik, a hátlap okés mert tokban van de a kijelző már karcos, ráadásul pixel hibám is van (csak a vr szemüvegben látszik, szabad szemmel nem), kicsit nyüstölöm még aztán majd biztosításra cserélem
-
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Joe.36 #10890 üzenetére
voip-ra nem szoktam használni, egyszer próbált valaki hívni viberen amikor 4G-n voltam, és nem bírtam fogadni
felvettem volna és szétkapcsolt, akkor jöttem rá, hogy a T tiltja
bár nem nagyon basztak ki velem, mert azon az egy híváson kívűl amúgy se használom, de nem kizárt hogy így van, meg, hogy a másik 2 szolgáltató akkor engedélyezi is ugyebár, de böngészés, messenger, spotify, youtube esetén nem éreztem különbséget a 4G javára(jó nyilván a YT gyorsabban bepufferelt, de nem volt érezhető élvezhetőség-ügyileg
)
-
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10871 üzenetére
Mint már irtam, nem minden telefont érint a hiba. Gondolom chipset-je válogatja, hogy melyik mennyire kényes rá. Itthon van most egy Sony Z3 compact, azt nem érinti, van mellette egy Blackberry azt igen. És persze a Telekomos S7 edge-met igen...
A telenor és a telekom közösen fejleszt , a Voda külön. Ott nincsenek is ilyen problémák (vagy nem tudok róla, de a neten csak a telekom-telenort irják. A közös lónak túrós a háta, de legalább a cégek egy csomó pénzt megtakarítottak, cserébe fele olyan stabil a 4G jel náluk mint a Vodánál...
Az APN-nek ehhez elvileg semmi köze, ez egy hivásfelépítési hiba.Híváskor a telefonok nagyon nagy része megszakítja az internetkapcsolatot, igy tökmindegy az APN léte- nemléte...Kényszeritett 4G-nél nem jön elő a hiba, de vidéken, illetve olyan helyeken ahol a torony leterhelt (vagy gyenge a 4G ) ott bizony az automatikus hálózatváltásnál (vissza 3G-2G-re, már jön is a hiba- vagy az sms).
-
-
-
viera
őstag
válasz
Joe.36 #10837 üzenetére
Na igen,azokra az ajtókra nagyon kellett vigyázni,hogy ne kerüljön por alá mert akkor nem zárt jól.De biztos volt amelyik amúgy is kicsit elállt.Nekem ezzel nem volt gondom soha,pedig 5 db Z-t fürdettem meg a Balatonban. (Z1-Z3-Z3C-Z5-Z5C)
De lehet,hogy szerencsém is volt.Igaz,volt mindegyikre biztosítás ezért is vittem be bátrabban a vízbe,de az S7E-et ha meglesz nem hiszem,hogy beviszem mert nem fogok rá biztosítást kötni,talán 1-2 hónapig amíg megszokom.Én csalódtam a biztosításban úgyhogy nem kell. -
-
Potenza
csendes tag
válasz
Joe.36 #10835 üzenetére
Nézd ezt ígérte anno a Sony is
por és vízálló majd miután megvettem kis idővel kiadtak 1 közleményt amiben mégse annyira vízállónak minősítették. azért kérdeztem hogy vannak negatív tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Na nem mintha búvárkodnék vele de a gyerek mellet előfordul hogy vizes lesz amikor medencézünk.
-
-
Ákkk
addikt
válasz
Joe.36 #10638 üzenetére
Nálam eddig csak az s7 em csinállta van egy level link eszközöm azon keresztül használom a fejest ha utazom (sennheiser hd 25 1-II) én is powerampal alpha verzió első alkalommal össze vissza állitgattam azt semmi ezután jutottam oda ,hogy újra párosítom.
Ez megoldotta.
Aztán ma az s6 nál is ugyanezt játszotta velem újrapárosítottam azt is és azóta jó s7 nél 2x-er fordult elő velem az s6 nál meg most először. -
Gery0505
aktív tag
válasz
Joe.36 #10575 üzenetére
Hát srácok, vastag a tokom.
Ennek az eredeti LED View toknak a hátulja túl vastag a gyorstöltéshez, és eddig még sosem láttam, hogy bekapcsolt volna a gyorstöltés. Most kipróbáltam és levettem a hátáról a tokot, rátettem a töltőre pucéran, és ki is írta, hogy vezeték nélküli gyorstöltés. Először csak a simát írta ki, de hamar átváltott gyorstöltésre, kevesebb időt is írt ki, mint normál töltésnél. Egész halkan lehet hallani a ventit is.
Igen, az eredetin alul másmilyen a matrica is. -
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10366 üzenetére
Persze, hogy más a gond. Mint irtam, hálózati hiba. Lassan haladnak, a cikk szerint egy éven belül mindenhol megszünik... (ami kevésbé vigasztal, mert az rengeteg idő...) Lehet nálad már megcsinálták. Lásd alul az idézetem végét- (de pl Győr déli részén, még megvan ez a hiba. Nem csak nekem, és nem csak az S7 nél)
"A legkellemetlenebb kétségkívül az elsősorban a Telekom és Telenor előfizetők életét nyomasztó "nem fogadott hívás" SMS, miközben a készülék be van kapcsolva és van is térerő. Ezt a jelenséget az úgynevezett fallback-jelenség okozza, és jellemzően akkor tapasztalható, amikor 4G-s hálózatra csatlakozik a mobil, és valaki felhívja az előfizetőt. A mobilhívásokhoz ugyanis vissza kell váltani 2G-re vagy 3G-re (mivel 4G-n egyelőre nincs hanghívás), és míg ezt a procedúrát a telefon elvégezné és lekommunikálná a hálózattal, addigra adott esetben túl sok idő telik el, így nem elérhető státuszt kap vissza a központ - és így a hívó fél."
"A szolgáltatók állítólag ezen a problémán is gőzerővel dolgoznak, és egyre kevesebbeket is érint a jelenség, de az igazi problémamentes üzem majd akkor jöhet el (ha eljön valaha), ha már minden 4G-n megy, beleértve az adatkapcsolatot és a beszédhívást is. Erre az átállásra állítólag egy éven belül sor kerülhet itthon is"
-
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10322 üzenetére
Nálam sem oldotta meg. (Nem is oldhatja meg végleg) A 4G hanghivás fejlesztése okozza a Telenornál és a Telekomnál. (vodárol nem irtak a cikkben) Más telefonoknál is jelentkezik a probléma, nem csak a S7 nél.
Nálam már kb 2 napja 3G -re van visszakapcsolva, eddig nem jött elő a hiba.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Joe.36 #10322 üzenetére
Azóta nálam nem jelentkezett a hívás probléma amióta megcsináltam amit javasoltál, azóta mindig elértek telefonon. Egyébként megkérdeztem a T-Mobilban, hogy mi okozhatja ezt a hibát, és ott mondta a srác, hogy ez egy lefedettségi probléma lehet. Mondtam, hogy hol lakom, erre az volt a válasza, hogy húha, ott aztán vannak sötét foltok a lefedettségben. Lehet hogy ahol ilyen probléma van, ott olyan a hullámterjedés, hogy kialakulhat, hogy nincs vétel, vagy a másik, hogy ezt a 4G/LTE hálózatot még most fejleszti a T-Mobil, és a Telenor közösen, (egymástól bérlik a tornyokat), a Vodafone egyedül fejleszti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest