- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Richard #13063 üzenetére
Miért nem használod a samsungos böngészőt? Az nem akad.
Amúgy a google play-en görgetés még mindig durván döcög, ami tényleg elég gáz. Egy-két helyen tényleg tapasztalható mikrolag (shazam-ban is, pedig megvettem az encore verziót, amiben nincs reklám), de ez tényleg nem zavarja az emberek nagy részét, nagyon gyors a telefon. Aki két havonta cseréli a mobilját és azzal éli az életét, azt lehet, hogy zavarja, nem baj, majd a következő...
(#13079) leslien: Mi a gond a snapis verzióval?
-
Joe.36
addikt
válasz
Richard #13066 üzenetére
Első beüzemeléskor és 50 app frissítésekor, gyorstöltés közben megijedtünk, mert itt-ott megakadt a TouchWiz, a készülékház pedig felmelegedett. A beköltözés végeztével aztán eltűnt minden ilyen kellemetlenség: az egész felület villámgyors lett és maradt pattogós animációkkal, pillanatok alatt betöltő alkalmazásokkal!
Nem vagyok Samsung fan, Sony fan voltam, de csalódtam, félve vettem meg ezt a telefont mert nem jött be nálam a Samsung, de nagyon nem bántam meg!
Részemről befejeztem ezt a témát nálam így van.
-
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Richard #13034 üzenetére
Annál a 10-15 appnál amit használunk nem igazán számít sebesség, nem vagyunk azok az emlebajos hardcore felhasználók,szinte értékelhetetlen a különbség, akik összevissza nyomkodjuk.Az ujjlenyomat is gyorsabb kb 0, 3s - el nem mérvadó.
De kijelző de főleg a kamera nagyon meggyőző beltérben.(nyilván kint is)
A többi csemegéről meg ne is beszéljünk
Bővíthetőség, vízállóság egyebekBodrik, Richard:titeket ez tényleg befolyásol?
Ennyire érzitek a különbséget? -
jose999
senior tag
válasz
Richard #12968 üzenetére
Megerősítem! Clear Cover tokkal eddig számomra (mivel nincs normális üveg
) eddig ez a tökéletes! A Spigen fóliát annak idején feltettem, aznap le is szedtem. Iszonyatosan karcolódott, konkrétan a semmitől! Zsebben, ahol csak a telefon volt. Ahogy a képernyőt érintettem, húztam, azonnal meglátszott...Azóta nem volt rajta fólia, csak a Clear Cover tok, (egyszer esett is egy kisebbet, megvédte!), a telefonon egy darab karc nem volt! A Spigen óriási csalódás, és fölösleges pénzkidobás volt... Ajánlom én is ezt a fóliát mindenkinek!
-
Joe.36
addikt
válasz
Richard #12797 üzenetére
Sok mindent írnak, van aki szerint jó , van aki szerint nem, de 166 értékelésből
73 -- 5 csillagot adott és 3,6 az átlag értékelése, és 30 at adtak el az utolsó 24 órában.
Annyira nem lehet rossz, de majd kiderül.Gondolkoztam én is ezen vágásos megoldáson, van még 1 gyári Samsung fóliám is, nekem is felnyomta a sarkokon az egyiket, de sztem nem lesz annyira szép ha levágom, de akkor ott sem jön fel az oldala ahogy mondtam.
-
Joe.36
addikt
-
válasz
Richard #12410 üzenetére
Köszi
Asszem én is visszatérek hozzá, ezekután fura, h az ultra power saving módban az email appot engedélyezik.
#12409: mégis, mire számítson az ember egy 8magos soc, benne egy aktív moden akár alvó de nem kikapcsolt állapotától
? Készenléti állapotban (kikapcsolt képernyő, hívható) a butatelók is ettek ennyit.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged