- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #13970 üzenetére
Közben kíváncsiságból a képed alapján megtettem, ennyit köpött a g.transzlét:
Felismert karaktersor: 根抱漱,程序버珌튜常,卽特退버.
Fordítás: "Root rinse hold program 버 pil 튜 often, calipering special retreat 버."Root?? Knoxod jól van?
Ill az is lehet, h vmi rootjogot kér, lehet h olyan app van a telón (akár te telepítetted véletlen a rootos verziót, akár egy vírus), ami adminjoggal működik csak?
-
laci0530
senior tag
válasz
t72killer #13907 üzenetére
Pontosan. És azoknak nem háromszázezerhez közelít az áruk sem. Ja, még ami érdekes volt: kaptam valami kérdőívet még miután beküldtem augusztus elején a telefont, hogy értékeljem - egyebek mellett - egy számskálán a szervizes futárt, hogy mennyire volt felkészült szakmailag, tudott-e a készülékkel kapcsolatos kérdéseimre megfelelően válaszolni, látszott-e a szervizes ruházatán a Samsung felirat jól felismerhető helyen.. ehhez képest hozzám egy átlagos levélkézbesítő postás jött a megszokott zöld munkaruhában, a műanyag szállítóurnán belüli kisebb, papír tárolódobozt félbeszakította véletlenül (a telefont és minden egyebet vele én az eredeti dobozában, lezárva tettem az urnába, ez végülis nem számított), de ami úgy vicces volt, hogy az ürge megkért, hogy vegyem ki az S7 edge-ből az akkumulátort, mert neki meg kell győződnie, hogy benne van az is a csomagban.
Mondtam neki, hogy ennek a telefonnak a hátlapja nem távolítható el, de bekapcsoltam, hogy lássa, van benne akksi.
Szóval lehet, hogy valamilyen kívánat szintjén a Samsung elvárná az alkalmazottaitól és a partnereitől az ügyfélközpontú hozzáállást (a kérdőív tartalmából ítélve), de ez, ilyen katasztrofális gyakorlati megvalósítás, ügyfélszivatás mellett nekem már inkább groteszk és kínomban röhögök rajta.
A másik, hogy a Samsung azon az állásonton volt (írásban meg is erősítették nekem), hogy a szervizelést követően a készüléket az átvételt megelőzően a fogyasztó megtekintheti, hogy megbizonyosodjon a javítás megfelelő elvégzéséről, és annak állapotáról. Namost a - szintén postás - aki kihozta a telefont részben javítatlanul, ragasztófoltosan, elsőre meg sem akarta mutatni a csomagot, csak majd ha aláírtam, hogy átvettem (utána már nem is tehettem volna semmit, mert a Samsung - szintén írásban megerősített álláspontja alapján - szerint, miután az átvételt aláírtam, azzal álláspontjuk alapján (amivel nem értek egyet) elismerem, hogy a készülék megfelelő állapotú), úgyhogy szépen ismertettem a postással a lementett írásbei nyilatkozatból a Samsung álláspontját, ő meg hívta a főnökét, hogy akkor mi legyen, megmutathatja-e előzetesen, átvétel nélkül a csomagot, mert már sietne a következő helyre, stb.. (kis adalék: erre a kibonthatom-nem bonthatom egyeztetésre előzőleg azért került sor, mert a telemax netes munkalapján a telefonom úgy nézett ki, mintha totál le lenne harcolva, karcos állapotú volt) végül megmutatta, és mivel olyan volt, amilyen, ment vissza azonnal. Most meg ugye azt sem tudják pontosan állítólag, hogy egyáltalán hol van.
Szóval hatalmas bajok vannak arrafelé.
-
laci0530
senior tag
válasz
t72killer #13898 üzenetére
Egy hatósági felülvizsgálatot ez a szervizelési és panaszkezelési gyakorlat mindenképpen megérne valóban.
Csak amit én leszűrtem a saját ügyemben: indokolatlan és aránytalan sérelmet okoznak a hibás teljesítés orvoslásának részbeni elmaradásával, valótlan készülékállapotot vezetnek rá a munkalapra az ügyfél kárára, a szervizpartner valótlan nyilatkozatot tesz a nyilvánvalóan felismerhető és a fogyasztó által dokumentált hibajelenséggel kapcsolatban, nem működik belső protokoll a készülékek nyomonkövetésére a fogyasztói panasz elbírálása során, cserekészüléket az ügyfél kifejezett kérésére, az eljárás ő és szervizpartnerük érdekkörében történő elhúzódása idejére sem biztosítanak, a panaszosnak kell próbálkoznia közvetítenie az ügye kivizsgálásának érdekében a gyártó és a szervizpartnere között, mert a belső ügymeneteik szálai nem érnek össze, a fogyasztó a nélkülözhetetlen munkaeszköze nélkül marad, és saját maga kell, hogy az emiatt felmerülő, munkája következtében a saját ügyfelei felé fennálló kötelezettségeit kárfelelősség keletkezése nélkül oldja meg, miközben a gyártó a termékét kiemelkedő minőségűnek titulálva és a kapcsolódó - egyebek mellett szervizes - prémium szolgáltatások ilyen jellegének kihangsúlyozásával reklámozza..
és ez még csak az én saját esetem néhány leszűrt tapasztalata, ami remélem, hamarosan számomra korrekt módon lezárást nyer és inkább elfelejteném az egészet (lenne egyéb dolgom is, pl. család, munka, néha pihenés, minthogy a dilettáns társaság miatt nekem okozott kellemetlenségekkel foglalkozzak).
#13900 w333: elképesztő.
-
Keem1
veterán
válasz
t72killer #13898 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy a lópikulába lehet összekarcolni egy telefont a szervizben.
Láttam már szétszedős videókat, mindegyik esetben elő/hátlapot kis rácuppanós tappancsokkal fogják meg és emelik le. Esély nincs, hogy összekarcolják, pláne, ha utána a javítás ideje alatt valami biztonságos helyen tárolják.
A szervizesnek úgy kéne bánnia vele, mint a sajátjával, ha nem, akkor fizetheti az új telefon árát. Hamar rend lenne, ha ezt betartanák. -
laci0530
senior tag
válasz
t72killer #13891 üzenetére
Már dokumentáltam mindent, még a telefonban ígért soron kívüli elbírálás eredményét megvárom, de ha nem születik megfelelő döntés, azonnal lépek.
#13892 w333: köszi, sajnos nincs androidos telefonom most, nem tudom mire letölteni.
(ahogy írtam, visszaküldtem nekik, csak egy átvételi elismervényem van róla, amit a panaszomban, amit továbbítottam, részletesen, azonosító adatokkal is feltüntetve kifejtettem számukra, csak valahogy ott úgy tűnik, nem nagyon működik az ügyintézés, nem érnek össze a szálak, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, borzalom..
)
#13893 F-ECT$: ha nem rendeződik megfelelően, megy oda is.
-
törölt tag
válasz
t72killer #13877 üzenetére
Igenám, de hogy lőjem be egyszer, különbőző témákhoz? Napközbe leginkább közeli képeket csinálok, melón kívül meg vegyes, van, hogy este, sötétbe csinálok képet, van hogy bulivan, villogó fényekkel, van, hogy kirándulás alkalmával, akár normál képet, akár panorámát, van hogy tájképet, van hogy csoportképet, van hogy autót, valami tárgyat, bútort, rengeteg különféle képet csinálok vele, nem hinném, hogy egy beállítás mindenre jó. Ezért lenne optimális az auto mód. Mint a szifonba. Csak ott valamiért ez okosabban van megoldva.
-
törölt tag
válasz
t72killer #13875 üzenetére
Amit itt fent mutattam képet, gyorsan, meló közbe lőttem, full standard iPhone kamera appal, semmi beállítás, állvány, app, vagy utólagos munka. Ilyen képet lőttem vele alapból és küldtem is tovább telefonról whatsappon, minden mókolás nélkül. Nem akarok én állítgatni rajta semmit.
-
törölt tag
válasz
t72killer #13873 üzenetére
Nem akarom itt most egyiket-másikat fényezni/ócsárolni, meg én hiszek az MA tesztnek, de azért ezeket az i6S Plussal csináltam, ilyen színeket még az S7E nekem nem produkált...
Ebbe nagyíts bele nyugodtan, sőt! Ott sincs olyan részletvesztés, mint amit az előbb csináltam az S7E-vel.
szerk.: Valamiért a MA elfordítja a képet, feltöltés után...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
t72killer #13864 üzenetére
Ameddig a cég nem ad kamerát, vagy legalább rá pénzt, vagy nem honorálja, hogy nekik könnyítem a munkát ezzel, addig kapják be. Csak engem baszogatnak, hogy "na, megvetted azt a legdrágább szart, és ezzel se lehet jó képeket csinálni, bezzeg az én xiaomi tökömtudja mimmel!"... Addig nem érdekel az se, ha 2x2 pixeles a kép, elküldöm, megcsinálom, nincs ezzel baj, de kapják be.
Antutu, ami kis pontokat csinál, már többször fagyott ki. Facebook naponta 1x biztos, de lehet 2x is, Uber folyamatosan elhagyja a gps jelet. Jön az autó, és nem mutatja. Kilépsz-belépsz, frissít a pozíción, majd megint ott áll. Belépsz az uberbe menübe, majd vissza, megint frissít. De ha simán nézed, semmi. iPhone-on hibátlanul megy, egy barátomnak LG G3-on szintén. Gmail szórakozik néha, értesítésekkel csak a baj van. Sípol, de nem mutatja. Vagy mutatja, de nem sípol. Messenger chat fejek van hogy random eltűnnek, kezembe a telefon, csippan, hogy üzenet, fej sehol, fent notification barba megjelenik, de ennyi. Megnyitom, előjön a kis ikon, egy 5-10 percig jó, random eltűnik. Vagy leteszem, egyszerre csippan vagy 30-at, hogy annyi üzenetem jött, megnézem, utolsó üzenet 10 perce. Mondom aha, jó.
Ilyen gondok... Sok androidos felhasználónak fel se tűnnek. Pl egy barátomnak LG G3 van, mióta megjelent, agyon rootolja, hackeli, 66 egyedi romot tett rá, én már követni sem bírom. Épp beszélgettük hétvégén, hogy de nézd, ez meg az, így megy úgy laggol, élőbe mutattam neki. Jah, hát ezt neki is csinálja, de észre se vette, ameddig nem szóltam. Mondom basszus, de hogy nem zavar évek óta? 1 hete váltottam vissza androidra, de már kikészít néha...
-
mtm800
senior tag
válasz
t72killer #13819 üzenetére
....én pl mind a három platformot használom párhuzamosan....hozzátartozik a melómhoz. Nem szidom egyiket sem, mindegyiknek megvan a maga helye.Az meg hiú ábránd lenne , hogy a háromból egyet összegyúrjanak amolyan mindenki kedvencét.....kisebb dolgokon is dőltek be gazdaságok már
-
válasz
t72killer #13783 üzenetére
Valamiért az értesítésjelzés nekem ott jobban tetszik, sms és email szinten is, meg a határidők-találkozók jelzése, szervezése. Lehet csak hülye vagyok és újdonság kell, de ezt érzem. Aztán meg szívok az apple hülye rendszerével, buta megoldásaival, az itunes baromságaival, etc.
Az a baj, ha 1 hétig használhatnék egy Iphone-t, el tudnám dönteni, de így...
Emellett imádom a sebességét (néha azért akad, főleg hívásindításnál), a vízállóságát, és a jó kameráját. Meg hogy úgy néz ki, mint egy Iphone (francba
)
-
a8l
aktív tag
válasz
t72killer #13748 üzenetére
A lencse nem ugyanaz, a note7 nem torz annyira mint az s7 lencséje. Néztem egymás mellett a kettőt. S7-nél szoftveresen javították de ettől még a képernyőn torz marad a kép és a videók is olyanok. Note7 már sokkal jobb ilyen szempontból.
Majd az s8 lesz tuti visszakapja a 16mp-t gondolom. -
Keem1
veterán
válasz
t72killer #13585 üzenetére
Én is erre gondoltam. Hogy ha kétszer annyiba kerül a cucc, mint egy kínai, akkor tessék a mögöttes tartalmat is hozzátenni. Kezdve a "jó napot, azért vagyok, hogy ön minél elégedettebb legyen" szituval, a szervizben a bőrfotel+kávé, a lehető leggyorsabb javítás, MINŐSÉGI szervizpartner, normális szoftverfrissítés (legalább egy flagship esetén) és minden, amivel a gyártó a fenekünket kinyalja azért, hogy legközelebb is Samsung készüléket válasszunk. Amúgy ha azzal érvelnek különböző dolgok esetén, hogy kapitalizmus van, pénz kell, ennek csodálatosan eleget tesz az ügyfélközpontúság. Ha elégedettségben tartanak, akkor őket választom. De ehhez az kell, hogy a 2. év végéig (addig használok egy telefont) teljesen elégedett legyek az előzővel. Ne siettessenek a vásárlással, mert akkor mást fogok venni. Hagyják, hogy megelégedve használjam 2 évig a készülékemet (mert jó, mert jó a szerviz, mert jó a támogatás, mert jó, gyors és stabil a szoftverfrissítés), és akkor az új telefonom is Samsung lesz.
Tudom, hogy miről beszélek, én is ügyfelekkel foglalkozom. Nekem az a lényeg, hogy az ügyfél elégedett legyen. Mindegy, mikor fordul ismét hozzánk, addig ki van nyalva a feneke, legyen az 1 év, vagy 2 év, nem a pillanatnyi bevétel a fontos, hanem az állandó. Az egyik ügyfelünk 7 éve csak hozzánk jön, van hogy 1 év múlva, van hogy 2, de visszatér. Stabil, és időnként magasabb összegű megrendelést bonyolít, mint 2-3 új ügyfél együttesen. Én ezért nem értem, hogy miért tojják le a meglévő ügyfelet. Az új is fontos, de sokkal fontosabb a régi.
Na, kicsit elkalandoztam -
Keem1
veterán
válasz
t72killer #13160 üzenetére
Én se láttam ilyet, de sajnos ennyi idő után simán elhasználódásra (is) hivatkozhatnak. Nem kizárt, hogy a mai tömítések már nem olyanok mint a régiek, de én nem merem 2 évesen vízbe tenni.
Régen egy ketyeréből, amit szétszedtem, csak úgy kipotyogott darabokban a gumi tömítés, anélkül, hogy hozzányúltam volna (csak a hátlapot vettem le), ez egy kb. 10 évvel ezelőtti műszer volt, nem rémlik, hogy mennyi idős lehetett szétszedéskor (lehet 2 volt, de az is lehet, hogy 5-6 is akár). Bennem ezért maradt meg a tömítés elöregedése.
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #12955 üzenetére
Igy van elonyos hogy barmelyik halot hasznalhatom.Nekem az a csomag ceges csak azert kell mert sokszor nem vagyok wifi kozelben es online live stream video aukcio van 30gb azert kell, elszamolon az arat .Privatban nem vennek olyat. Kint meg van O2 elofizum, meg egy sima medionos 20eur os flat aztan annyi. Itthon meg T flat elofizus csomag.
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #12951 üzenetére
Igazad van jol is teszed hogy nemet sim et fogsz hasznalni. En most is nemet kartyat hasznalok az egyikben vodafone black csomaggal , eleg durva cucc 30GB net 225Mbit/s korlatlan minden mindenhol eu flat roamingal+usa , kanada+ nemetbol 1000perc kulfoldre is ingyen es evente adnak egy altalad valasztott csucsmodellt + vip ugyfelszolgalat.
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #12947 üzenetére
Telefont pl S7 vagy barmi 1EUR es 40EUR havonta korlatlan csomag minden EU roamingal 3GB 4G nettel. Szoval szerintem magyar se igy se ugy nem olcsobb nemettel osszehasonlitva.Meg a Pick szalami is olcsobb nemhogy a mobilkommunikacio... arrol nem is beszelve minimum a nemet munkas keres 370eFt ot... abbol 12eft ...
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #12947 üzenetére
Igen jaratos vagyok elegge :-)
En nem ertek veled egyet egyaltalan ebben. Elsokent ha rakeresrl a googleban talalsz egy rakas tablazatot hogy Magyarban EU szinten talan a legdragabb a csomeg ill percdij.
De mondok egy peldat ha mar a feltoltokartyast emlitetted 19EUR mindent ingyen hivsz korlatlanul , sms szinten, 2GB 4G net tulforgalmazasi dij nelkul feltoltokartyasan.
Magyarban ha bemegyek az utcarol 2 rablanc mellett 10eFt vagy 15eFt ert kapok egy hasonlot...
Vagy 7EUR 300 perc barhova es 750MB net feltoktokarisan ha keveset beszelsz. -
Galahed
senior tag
válasz
t72killer #12936 üzenetére
Tudom hülyén hangzik, meg nincs is igy, de a pénz nem számit (lejár a hűség, olyan a konstrukció, hogy megérné bármilyen a Telekom jelenlegi kinálatából)
Huawei -t a Leica optika miatt gondoltam, (nem játszunk, nem nézünk filmeket rajta stb de sokat fényképezünk (mobillal)
Köszi a válaszokat.
-
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #12853 üzenetére
Szerintem nem er ennyit ez a dolog hogy foglalkozzunk vele. Jok ezek az akku val foglalkozo oldalak de ez az egyik oldala az eremnek. Mondok egy peldat amikor kijott az i5 megvettem 2,5even keresztul napi 2-3x toltottem nyuztam a telefont sem kimeltem es az akku igazabol szinte olyan volt mint uj koraban.Volt egy s3 som anno az ugyanettol 1 ev alatt ko lett az akku. Folos ezt tulparazni lemerult feltoltod kesz. Meg nezegessem mikor tegyem toltore meg huzzam le...Ez egy hasznalati targy erted van. Kopik , amortizalodik ennyi. Ha meg rossz az akku kicserelteted.1-1.5 ev mulva szerintem egy 10 esbol megcsinaljak. De tobbet bir ez mint gondolnank szerintem.nehogy mar az uj tulajnak tartogassam vitrinben...persze vigyazok ra normal keretek kozt. De tulzasba sem kell esni
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #12840 üzenetére
Volt olyan készülékem amit napi 3x töltöttem majdnem mindig több mint 4 éves teló s2 és most lett aksi cserélve benne mert a csáládban maradt de még normál esetben is kibírta a jelenlegi használójának az 1 napot az újjal 3-at.
Az mennyit kaphatott?
Tehát annál jóval többet a lipo model aksik úgy, hogy azok sokkal nagyobb terhelést kapnak 300 ciklust kibirnak ha nem merűl túl mert akkor hamar kuka És utána még legalább 2-3× ennyit más célokra használva mondjuk kamera aksi töltésére és azok nem fémtokosak az elektrolit réteg szárazon van nem úgy mint ebben folyékonyan.
Tehát szerintem 1000 ciklust telefonban kibír egy lítium ion aksi persze a teljesítménye minnél jobban csökken.
Amúgy 1 teljes ciklus azt jelenti amikor az aksit ergo 0-ról ami litium esetén 3.6 V /cella -4.2V/cella 100% töltést jelent. De ilyen telefonok esetében soha nincs. -
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #12836 üzenetére
Én használom a telefont ha kell töltöm nem ilyen dolgokkal töltöm az időm.☺
Van pár drónom 1-2 rc helim is elég komolyak ott szoktam néha a töltés merítés limiteket figyelni de ez egy telefon esetében csak a gyártó álltal írt szoftverek esetétől függ.A 100 % töltöttség itt kb 85% ami valós, a kikapcsolás szintje tehát a 0 a valóságban 10-20% közötti töltöttség az aksiban.
Ergo ha ez máshogy lenne hamar kivégződne az litium ion aksi. -
600700
senior tag
-
Gabes13
tag
válasz
t72killer #12505 üzenetére
Nem tudom kaptàl e vàlaszt a kèrdèsedre a powerbank ès a repülèsre gondolok. Többször repültem a mùlt hònapba 50.000-es powerbankal a kèzi poggyàszomba ès nem volt gond, mert nem lehet. Euròpàn belül voltam a többit nem ismerem, ellenőrzèsnèl megkèrdezik van e benn laptop, tablet, powerbank stb. ha nem kèrdezik azèrt mondom hogy powerbank van. Nem lehet gond vele, főleg ugy hogy ha az öngyùjtòt is fel lehet vinni
persze csak az elektromosat.
-
-
válasz
t72killer #12388 üzenetére
Nekem minden szinkron bekapcsolva (3 Gmail, Fb, viber, whatsapp), mobilinterneten lógva 14 óra alatt merult 5%-ot. Hozzá sem volt nyúlva, ott pihent az asztalon.
Éjszaka 2-3%-ot szokott merülni. Akkor is minden online, egyedül a ne zavarjon uzemmod aktív.
A nap végére, ha használom olyan 6 óra SOT jön ki mindig. +- 20 perc.
Szerintem elég korrekt.
-
-
taranis
addikt
válasz
t72killer #12181 üzenetére
Rendszerfrissítés nincs újabb annál mint ami fent van, email szinkron azonnalira van állítva, de szerintem nem az a hunyó. Ez a merülés mindig hajnal 2 körül indul, mintha valami ütemezett dolog lenne, de nem tudok semmi ilyenről. Az tény, hogy pont a rendszerfrissítés lehetne ilyen, de azt írja a legújabb van fent.
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #12053 üzenetére
Valos teszteket nézted az uhs-ii ről. Koránt sem azt tudja sebességben mint ami rá van írva. 130mb/s korul volt teszt sandiskkel.kicsit kiabrandíto. De amugy teloban 8k hoz esetleg ha lesz . A tobbihez 4K elég az uhs-i u-3 kartya.
Az meghogy egy kártya se azt teljesiti ami ra van irva max ertek ...botrany -
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #11748 üzenetére
A komplett művelet kerül ennyibe. Az akku, hátlap, hátlapra a kamera védőlencse - a kerettel, és az ezekhez szükséges új tömítéskészlet + a munkadíj + Cé és Yfa együttesen. Akku ennyiért erlérhető, tehát a service hivatalosan még alcsonyabb áron éri el, szóval a hátlap se egész egy 10-es nekik, stb, stb ...
-
sb
veterán
válasz
t72killer #11741 üzenetére
Nem részletezik, 2 szövegrész van, de 3 táblázat. Mivel sok közül nincs egymáshoz, gyanítom külön.
Ha rákeresel kidobja a pdf-et kb. első találatként.A toknál nyilván igaz amit írsz. Nem szofisztikáltam, de a lényeg, hogy fizikailag vmi olyan cucc kell ami kellően el tudja nyelni az energiát, főleg az élén. Rugalmas toknál masszív, vastagabb valami kell nyilvánvalóan, fizikai paraméterek alapján, túlnyúló toknál meg jelentősebb túlnyúlás és vmi merevebb, de nem túl merev cucc ami felfogja az ütést gyűrődéssel, stb... sima fizika. De nehéz minden szempontból jót választani és még értelmesen is nézzen ki. Fedett tok kell, ami esés közben nem nyílik, stb...
És még akkor is ráeshet pofával egy kavicsra pl. aztán annyi. Ott is elég macerás másfelé vezetni az energiát egy vékony fedlappal.
Kb ahogy írtad... de a valóságban nehéz minden ellen bevédeni. Egyébként az én esetemben lehet, hogy egy l*fsz tok is megvédte volna. Na nem az eséstől hanem, hogy a full üveg hátlappal ki sem csúszik a zsebemből pl. (Már írtam, de soha nem értettem az S3-amnál sem, hogy miért megy a fika menő, tapadós, kellemes fogású, hajlékony szétpattanó műanyag szappantartók ellen, a fém, üveg, unibody felé. Most még kevésbé értem.)
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #11716 üzenetére
Kár ezen érvelni a garancia 2 év ha ezalatt behal akkor cserélniük kell utána meg már nem érdemes tartani a készüléket mert ha nem az aksi akkor más hal be rajta pld a kijelző beégés és az usb aljzat és nem hinném,hogy akkor ez gazdaságos dolog lesz.
De itt a legtöbb ember 1 éven belül telefont cserél emiatt kár ezt tolni.
Nekem az s6 tavaly április óta meg van csak gyorstöltést használok van,hogy napi 3x is mert ha megyek valahova mindig tele töltöm de semmi probléma nincs az aksival ellenben az usb aljzat már lett cserélve garanciában.
A sima s7 most volt kijelző cserén mert 2 hete legalább 10 pixel behalt rajta.
A gyorstöltés sok időt spórol és az idő nálam is pénz és sokkal többet ártok neki ha minden alkalommal le fel csatlakoztatnám a töltőröl telefont amikor mennem kell valahova. -
válasz
t72killer #11642 üzenetére
Here-re megtaláltam a megoldás: az Android\data\com.here.app.maps\files\.here-maps\diskcache-v4\41E0F866 mappát átmozgattam az SD-karira.
Az oculus is elvileg meg fogja találni a 3D filmeket SD-n, ami még nem kerek, az a google maps offline térképei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest