- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
VPN adguardot el kell felejteni, szerintem eszi az akksit. Lehet tévedek, de nekem nem százas az, hogy folyton vpn kapcsolatot létesít.
Egyébként rengeteget számít, hogy mobilnettel használja az ember vagy wifin, SOT-ban nagyon sokat számít
Plusz munkahelyeden lehet több a fény, és így magasabb fényerőn van a kijelző is, mint esetleg otthon
-
CsGábor
tag
Fejlesztői !? Tudtommal nem engedélyeztem ilyesmit és emiatt nem hiszem hogy újra rakom. Hol tudom ellenőrizni hogy ebben a módban van e?
Egyébként reggel óta háromszor hívtak telefonon a hívás bejött, tudtam fogadni, hang mind két oldalon jó. Fényképezőben is minden rendben. A beállításaimat megtartja és a kép minőség sem rosszabb mint a 6-os rendszeren . Alkalmazás telepítések és futtatások szintén teljesen rendben eddig. Nem érzem lassúbbnak a rendszert de gyorsabbnak sem, inkább olyan finomabbak lettek a képernyő váltások, animációk. Kezelőfelület csinosabb lett. Pár dolog másképp érhető el de ez nekem nem okozott problémát. Tehát eddig minden oké és tetszik a 7.0 . -
gerner1
nagyúr
Multinál pont az a lényeg, hiszen gyárilag nem fixre állítot, nem volt "függés" . Így a multi-CSC tartalomból bármelyik igaz . A mi 2 készülékeinken is (XEH) üres az " Eredeti CSC kód:" sor .
Van két S5 is a családban. Az egyik XEH volt gyárilag ott is ugyan ez látható. A másik függetlenítve lett (vodkás volt gyárilag) majd át állítottam XEH -re. Ez utóbbi készüléknél, abban a sorban ott van, hogy VDH, de az összes többi sornál megegyező adatokat ad, ezzel . -
-
Ja, már megilyedtem, h berendeltél egy ilyet
.
Amúgy van a lexarnak pörgős microSDXC-je is, csak sajnos a telóink nem tudnak UHS-II-t. (Még azt is el tudom képzelni, hogy bizonyos uhs-I karik jobban teljesítenek az uhs-II-nél, lévén jobb a pinkihasználtság v csak simán jobban szereti a kontroller, de ebben majd vki járatosabb kijavít ha nem így van)
-
-
Keem1
veterán
Na, tök jó!
Kíváncsi leszek, ez a lendület meddig tartNagyon remélem, hogy ez már állandósul, pozitívan csalódnék a Samsungban.
A Nexus 7 (2013)-ra még mindig jönnek frissítések, pedig lassan 3 éves modell lesz. És az már ne legyen érv, hogy Nexus. Igenis a többi gyártó is minimum 2 évig adjon ki mindent legalább egy flagshiphez. Én két évre vállaltam hűséget, kiadtam 2 évre való középkategóriás telefon árát, tessék csak frissíteni, hogy 2 év múlva S9 edge-t válasszak. Remélem, dereng már a Samsungnak is ez.
-
Keem1
veterán
Az alarmdump információira lenne szükséged, de szerintem az csak root után érhető el.
Én egy régebbi telefonomon terminal emulator segítségével exportáltam az SD kártyára. Ez egy szöveges log fájl, amiben benne van minden app, ami ébresztette a telót a legutóbbi töltés óta, és az is, hogy mennyi ideig tartotta ébren.
Ha megoldod valahogy, itt van az export parancs, bár valószínű, az sd kártya hivatkozása már más ennél a telónál.
cd /sdcard
su
dumpsys alarm > AlarmDump.log
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest