- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuri
aktív tag
válasz
Tsebacsi #5039 üzenetére
Money Manager Ex
Van hozzá desktop app is. -
lukoz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5042 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #5042 üzenetére
Biztos, írja is.
-
lukoz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5037 üzenetére
Nekem tökéletesen műkszik a snapseed
-
Lehet nem témához tartozik, de ki milyen kiadás-nyilvántartó progit használ? Az se hátrány, ha tud magyarul, és nincs halálig bonyolítva.
Köszi!
-
gyga
senior tag
válasz
vadászcsiga #5025 üzenetére
Lightroom
-
lukoz
aktív tag
válasz
Telón is kezeli
és reklámmentes
-
laci0530
senior tag
válasz
Grafy12 #5031 üzenetére
Annyit tudok, hogy a Xiaomi Piston 2.1-gyel és a Hybrid-del működnek a szabályozó gombok. Először én is Piston 3-at akartam rendelni, de jellemzően basszusorientált zenét hallgatok (a Hybrid és a 2.1 ebbe az irányba mutat, a 3 az elmondások szerint inkább kiegyensúlyozottabb), így a Hybrid mellett döntöttem. A 2.1 egyébként (persze hosszú bejáratás után) jobban szól összességében.
-
-
cousin333
addikt
válasz
A Raw Therapee például tudja kezelni őket. Ingyenes.
Érdekes, hogy a PH szerint a hozzászólásom pár perccel a jövőben született.
-
ShadowX
őstag
válasz
Jano_023 #5020 üzenetére
Ez tényleg jónak ígérkezik (nexus 6p). A gyári always on használatakor S7-en az ujjlenyomatolvasó működik? Mármint ha azt használjátok, akkor felold és a homescreen-re visz rögtön? Mert ennek az appnak és az összesnek az a baja, hogy nem működik együtt az ujjlenyomatolvasóval, hanem először fel kell ébreszteni hozzá a kijelzőt.
-
glacious
addikt
válasz
Corel PSP-t használok, az kezeli.
-
a8l
aktív tag
válasz
MartOOn #5024 üzenetére
Én megvárom amíg kijön a xeh romhoz a frissítés. Az akkuidő nem érdekel annyira, 1 napot kibír mindenképpen. A 4g térerő csökkenés az már baj lenne, remélem nálam nem jelentkezik majd, az egyik amiért új telefont vettem az a 4g net, már nem bírtam a 3g lassúságát(pár éve még az volt gyors).
A kamera javítást nagyon várom, addig nem is nagyon használom a kamerát. -
vadászcsiga
félisten
A raw fotókat sikerült már valakinek szerkeszteni valamilyen appal vagy pc-s programmal? Nikon .nef képeket Nikon Capture NX-el szoktam de .dng-t természetesen nem nyit meg. Pc-n PS-el sem az igazi. Még egy fehéregyensúlyt sem tudtam állítani.
-
MartOOn
addikt
Nalam detto ugyanezek az okok miatt ment vissza a regi. Akkor csak nem kepezeltem. Ehh... Samsung hozza a formajat. De most már legalább havonta jonnek az új 'javitasok'
na mindegy. Az elso verzio (APAW) a kamerat leszamitva sztem sikerült olyan jól hogy booooven használható es bármikor vissza lehet "menekulni" rá. Szóval nincs gáz.
-
Jano_023
őstag
Egy always On app. Nézzétek meg, érdemes. http://www.xda-developers.com/xda-external-link/always-on-ambient-clock-for-android-4-0-devices/
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Én az elmúlt 1 hónapban mióta megvan a készülék egyáltalán nem pörögtem rá erre a kamera torzítás témára, magam észre se vettem volna szerintem ha itt nem írjátok. Feltettem a APD1 (NEE - nordic) romot és tényleg ég és föld a különbség. (ugyebár a torzítás érdekes módon ki-be kapcsolható a kamera beállításokban.)
Az is jó ötlet, hogy a DPI is állíható mostmár, sokkal kényelmesebb a "sűrített" beállítás mert sokkal több minden elfér a képernyőn. (tudom Nova-ban ezt a rejtett beállítást elő lehett csalogatni a korábbi rendszerben de azért jó, hogy bekerült hivatalosan.)
-
-
isakamay
tag
válasz
james008bond #5009 üzenetére
Meglepetés volt a vihar, pont éjszakás voltam, a DSLR meg természetesen nem volt nálam. Csak B-terv volt, hogy telefonnal próbáljam, de pozitívan csalódtam. Legközelebb állvánnyal és raw-ban próbálom.
Vagy visszavisszem gariban cseréltetni, mert az a villám nyílegyenes volt, képen meg cikkcakkos -
mtm800
senior tag
Frankó lett, gratula
-
válasz
vadászcsiga #5008 üzenetére
Epic win
-
james008bond
őstag
Kár hogy a telefon szar kamerája cikcakkosra görbít a teret...vagy mi... izé...és így nem lehet nagyon klassz képeket készíteni vele...
Én is gratulálok. Klassz képet lőttél. Egyszer nekem is sikerült villámot fotózni de ez jobb :-) -
isakamay
tag
Köszönöm mindenkinek! Még egy kollázs a jobbakból:
Nagyban: [link] -
isakamay
tag
teljes méretben
Éjszakás műszakban időzítővel 10 másodperces záridővel, ablaküveghez belülről hozzászorítva, végtelen fókusszal, visszatartott levegővelKb 70-80 képet lőttem, 20on van villám, 5 értékelhető...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest