Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
james008bond #4893 üzenetére
Azt ugye elolvastad az energiatakarés módnál, hogy mit csinál? Letiltja a háttéradatokat, tehát a szinkronizálást is, amíg meg nem nyitod a programot, amit használni szeretnél.
-
Limpii922
csendes tag
Nemtudom mi bajotok van. Éjjel nappal romokat cseréltek. Meg ez nem jo meg az...
Mióta kivettem a dobozból frissített, jelenleg apc8 a vége. Minden tökéletesen működik közel 8 óra a SOT 30 óra készenléttel. Minden működik frissít nem fagy le nem indul újra jó a 4g is! -
Grafy12
aktív tag
válasz
james008bond #4893 üzenetére
Lehet hogy Bug! Még nagyon új minden, nem lepne meg! Ha nem javul, Odin megoldja!
Nálam is van furcsaság! Pl: a SmartLock helyalapú üzemmódban nem oldja fel a képernyőzárat, pedig kellene neki! NorthEu rom! -
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Arra van valakinek tippje, hogy Instagram értesítéseket miért nem kapok? Rendszer alatt és az appon belül is engedélyezve vannak az értesítések. Intelligens kezelőben teljesen ki van kapcsolva az energiatakarékos alk. használat ami lelövi az appokat. Próbáltam mar resetelni az Instát alkalmazáskezelőben de az sem segített. Minden mást viszont rendesen megkapok.
Valakinek van valami tippje?
Köszi!
xxxPC8 vegu verzió, XEH
-
vadászcsiga
félisten
válasz
james008bond #4889 üzenetére
Eddig minden telefonom frissített ha úgy akartam, ez is. Annyira nem bonyolult a rendszer. Ha minden be van kapcsolva akkor máshol van a hiba.
-
james008bond
őstag
válasz
csaszi7000 #4890 üzenetére
Persze hogy be van kapcsolva. Az imént ellenőriztem . Most az akkumulátornál levő beállításokban kikapcsoltam az akkukímélő módot a kérdéses programoknál. Meglátom segít-e. Egyébként általában energiatakarékos módban használom a telefont. Nem tudom ez számít-e? Ja és wifin se szokott mindig frissíteni, főleg facebook. Ott mindig el kell játszani, hogy bezárom a futó programokat, majd újra megnyitom a facebookot és csak akkor frissül.
-
Grafy12
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4888 üzenetére
Hátja
-
csaszi7000
csendes tag
válasz
james008bond #4889 üzenetére
A fiókoknál a szinkronizálás az adott alkalmazásra be van kapcsolva??
-
james008bond
őstag
válasz
vadászcsiga #4888 üzenetére
Én pŕóbálnám. Nem is panszkodom. De ez, hogy nem frissít semmit se magától...azért korábban ez nem így volt.
-
vadászcsiga
félisten
Néhanyatoknak használni kellene már azt a telefont nem a hibákat keresni mert ahogy látszik be is vonzzátok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
james008bond #4883 üzenetére
Szerintem te bénázol. Nekem minden megjön azonnal, semmiféle ilyen problémám nincs. Továbbá nincs rés a hátlap között, es szarok a kamera torzításra.
-
csaszi7000
csendes tag
válasz
james008bond #4883 üzenetére
Na nekem speciel meg ezzel a szinkron témával semmibajom :-)
-
james008bond
őstag
A sok tok meg fólia meg rések mellett arra tud valaki megoldást, hogyan és mikor fog automatikusan frissíteni és jelezni pl a Messenger, Viber, g-mail? Mert mégiscsak alapvetően ezért van " okos" telefon, hogy ne kelljen mindig a pc előtt ülni, megkapjam időben az üzeneteket. Úgy érzem ez a 6-os Android óta van így. Annyit azért nem hozott üzemidőben ez a " nem frissítek a háttérben, mert minek, csak ez lenne az oline eszközök értelme" hogy erről le kellene mondanunk. Vagy lehet csak én bénázok? Csak akkor az előző 6 Androidos év és 4 telefon után???
-
MartOOn
addikt
válasz
Helltak #4871 üzenetére
Sztem igy akarja elerni a samsung hogy megelegedjunk a kicsit torzítós kamerával, mert igy köszönöm nem kérem a 'javítást' hogy közben elmegy a jó uzemido es romlik a térerő. Du megy vissza APAW. Addig marad amig valami tuti ki nem jon. En tobbet nem probalkozok. 4fajlos teljes gyaluval visszarakom es kezetcsokolhat a samsung. Max en leszek az egyetlen akinek torzit a kameraja.
es majd egyedul sírok itt tovabb(ra is)
Szerk: eddig 80% korul mentem haza melóból, most 56%-on áll. Azért van különbség.
Szerk 2 térerő tekintetében számomra használhatatlan az új rom egyszeruen egy tetves hszt nem tudok elkuldeni a melóhely 90%-áról...
-
csaszi7000
csendes tag
válasz
Grafy12 #4879 üzenetére
Ha a rés a gomboknál van, akkor ott belátsz úgy, hogy látsz ott valami fém valamit??... ahogy az előbb linkelt képen? Én bizonyos szögben látok és mindháromnál látok.
Én már nem cseréltetem ezt is mert agyamra megy az egész téma meg hülyének is néznének már.Remélem tényleg vízálló...
Ez legalább másban hibátlan.
Szeretném már nyugodtan használni... -
Grafy12
aktív tag
válasz
csaszi7000 #4877 üzenetére
Nekem is van rés. Pont 1 papírlap fér be! Ettől még természetesen vízálló! Pár napja osztottam meg itt róla képet! ☺️
-
csaszi7000
csendes tag
Nem tudom...
Nekem most 3 új lett a látókörömben és mindháromnál kicsit van rés a jobb vagy a bal oldalon a kijelző és a keret között.
Nem ekkora, de van:
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s7_edge_a_tokeletesseg_hataran/hsz_4312-4312.htmlReméljük ettől vízálló.
Én cseréltettem emiatt de a 2. is ilyen volt és a kollégámé is. -
Grafy12
aktív tag
Végül inkább olyan tokot választottam ami a kijelzőt is védi....teljesen bőr és minőséginek néz ki.ITT a honlapjuk. Az EBAY-en kapható természetesen.
-
simii
tag
Daydream funkcióról tud vki vmit?
Kijelző menüpont alatt kéne lennie, de nem találom.
Nemcsak ott, máshol sem. -
a8l
aktív tag
Ma néztem egy új s7 edge-t most lett kivéve a dobozból,ennek nem ferde a hangszóró rácsa és nem huppog a hátlap a kamera bal alsó sarkánál. Úgy látszik ezek ilyen gyártás eleji gyermekbetegségek.
-
-NRGyP-
tag
válasz
xabolcsy #4849 üzenetére
Na akkor úgy hiszem beruházok egyre ha Neked is ez a véleményed. Más G4 tulaj is inkább a Samsung mellett tette le a voksát. Köszi az infót. Mivel tényleg az időtállóság fontos tényező számomra, plusz tetszik az ip is, nekem megéri a felárat. A Note1 -ről meg biztos nem bánom meg a váltást
Szép napot!
-
manokaki
addikt
válasz
vadászcsiga #4863 üzenetére
Nem, nekem telekomos gyári van fent ...
-
MartOOn
addikt
válasz
vadászcsiga #4860 üzenetére
Az.
-
MartOOn
addikt
Samsung miért kell ezt? Egy valamit javit egy más valamit meg elqr.
felraktam az új rom-ot es kb 20 mp alatt felb@szott, ugyanis duplakoppos lezárás után nem oldható fel csak ujjlenyomattal. A biztonsági hazirendre hivatkozva keri a mintát vagy a pint. De ha magatol zar le a kijelzo vagy a bekapcs gombbal zárom le akkor simán működik, csak a dupla koppal van baja... De miért? Mivel biztonságosabb egy qrva minta mint az ujjlenyomatom?
-
törölt tag
Lehet játékokat futtatni full hd-ban?
-
simii
tag
Van egy dolog amire az istennek nem tudok rájönni...
Miért van az, hogy néma módban is cseng?
Agyam eldobom. Már nem tudok mit nyomni.
Mutatja az ikon, hogy némára állítom, mégis hangot ad ha hívnak. Ötlet? -
xabolcsy
aktív tag
válasz
-NRGyP- #4809 üzenetére
Ha a pénz nem számit akkor s7 edge
Kamereába jobb a g4!
Az összes többibe pedig hajszálla de s7.
De miért ne számitana a lóvé, 100-120e többet kell kicsengetni, azért az nem kevés!
Ip, és akku, ez ha fontos, ezt tedd mérlegre.
+ s7 a hardver miatt jóval időtálló befektetés.
Nem bántam meg a váltást. -
leslien
nagyúr
válasz
Telefonőrült #4844 üzenetére
örülj neki... ami fontos lesz az később jön majd úgyis...
vagy feldobod odinnal.. de akkor elmászik a cs.. bár nem érdekes... -
Gabmami
tag
Sziasztok! Ma vettem egy ilyen szépséget. Egyelőre ismerkedünk. Az elődje egy samsung galaxy s6 edge plusz volt (van). Pont annyival kisebb a plusznál, hogy végre kényelmesen meg tudom fogni egy kézzel
Egyelőre nagyon nagyon tetszik. Imádom az órát ami egy kicsit a Nokia n8-ra emlékeztet
Kártyafüggetlen XEH régiós és már frissített is. -
Telefonőrült
tag
Az nem jelent jót ha én még egyik frissítést sem kaptam meg?
Már 3 hete megvan a telefon de még egyik frissítés se jött meg.Kártyafüggetlenül vettem,Vodafone-os kártya van benne. -
leslien
nagyúr
torzítás ide oda azért szerencsére a P9 et 3 x pofon vágja a S7 testvér pár... még egyetlen esélyes van a Htc M10...
-
RichErm
csendes tag
válasz
spanglee001 #4838 üzenetére
De ezt valahonnan van lehetőségem letölteni?
-
petrson
senior tag
Vodás telefonra kapott már valaki frissítést? Nekem előrendelés óta megvan, semmi nem jött...
-
laci0530
senior tag
válasz
vadászcsiga #4824 üzenetére
Van karakterszámláló az sms üzeneteknél, de csak az utolsó 10 karaktertől mutatja a hátralevő mennyiséget.
-
RichErm
csendes tag
Sziasztok.
Kaptam kolcson egy Ebayes vr szemuveget, viszont ezek a playbol szarmazo vr jatekok vagy filmek eleg googyik..Media Marktba mondta a srac hogy az ottani keszulekeken az Ocolus storebol vannak a programok, melyek ugye minosegibbek joval..
Honnan tudom letolteni az ocolus appot?
Szerintetek a javitott 6.0.1et mikor kapjuk mi?
Koszonom
-
Grafy12
aktív tag
Mi a véleményetek ERRŐL ?
Szerintem egészen jól néz ki.... -
fjanni
tag
Sziasztok. Én is váltottam S5-ről arany S7E-re, nagyon szép, tetszik. Átlátszó sima szilikon tokba tettem, nem csúfitja el, mégis megvédi. Szinte nem is látni hogy tokban van és a tapintása is kellemes, olyan mintha a telefont fognám. Az elejére pedig nem kell semmi, soha nem tettem és nem fordult elő ezeknél az üvegeknél karc.
Két dolog zavar csak, az egyik az hogy az akku idő nem hosszabb mint S5-nél, estére lemerül ez is pedig a fiókoknál a szinkronizálásokat kikapcsoltam.
A másik pedig az hogy WiFi alatt ott ahol az S5 tudott 100 Mbps feletti sebességet a speedtesten, ez jó ha eléri az 50-t.
Másnál mi a helyzet? Lehet hogy mindkettő a ROM miatt van? -
válasz
vadászcsiga #4824 üzenetére
Én már találkoztam vele
De most keresve nincs meg. Furcsa...
-
vadászcsiga
félisten
SMS-ben van karakterszámláló?
-
lukoz
aktív tag
válasz
andersen10 #4811 üzenetére
Benne vannak
-
lukoz
aktív tag
válasz
andersen10 #4811 üzenetére
Valószínű igen.
Mindjárt kiderül -
andersen10
aktív tag
Mai ROM, Észak EU
http://www.sammobile.com/firmwares/download/68962/G935FXXU1APD1_G935FNEE1APC5_NEE/
Vajon ebben a friss javítások benne vannak?
-
-NRGyP-
tag
válasz
xabolcsy #4805 üzenetére
Ez jó volt köszi! Úgy látom a G4 is szépen muzsikál!
Neked mi a véleményed? Megéri a felárat a G4-hez képest? Úgy volt, hogy a héten veszek egy S7E-t, leváltom a jó öreg Galaxy Note1-et, de még mindig nem szántam rá magam. Céges flottába elég jó kedvezménnyel meg tudnám venni, de bevallom a G4 külalakra jobban tetszik. Meg sokat használnám autós tartóban is, ez az Edge elég sérülékenynek néz ki (persze lehet nem az!). Itt a fórumon is elég sok mindent olvastam a tokokkal és fóliákkal kapcsolatban, elég macerásnak tűnik a használata úgy, hogyha vigyázni szeretne rá az ember. Ráadásul én a sima "kihúzós" tokokat kedvelem, nem tudom, hogy az abban való napi szintű ki-be húzgálás milyen ráhatással lenne a lekerekített élre. Persze valami minőségit választanék, a Note is abban van négy éve és a kijelzőn egy karc nincs, a hátulján is csak jelentéktelen kopás látható. Bár ennyi idő után nem csoda...
Ha most az árkülönbséget nem nézem, melyik lehet a jó választás teljesen átlagos használatra (sok navi, jegyzetek, 4G), de hasonló hosszú távra mint a Note1?
Szerinted/szerintetek?
Szívesen venném más felhasználó véleményét is
!
Köszi a választ és jó hétvégét mindenkinek!
-
vadászcsiga
félisten
Most jöttem rá, hogy zárképernyőn úgy is megnyílik az értesítés ha duplán koppantok rá. Eddig nem így csináltam.
-
xabolcsy
aktív tag
Akit érdekel össze hasonlitottam a g4-el. (sebbeség)
[link] -
Jano_023
őstag
Kedves topick gazdák, lassan itt lenne az ideje az összefoglaló elkészítésének, nem ? Lassan van 5000 hsz és még nincsen. Az S7-re már van. Hasonló vonalon mi is elindulhatnánk. Szívesen segítek benne és szerintem többen is segítenénk összeállítani.
-
andersen10
aktív tag
s7 edge duos, 2 hét után: 5 collos vékonyka teló (nubia z7 mini) után , nehezen szokom a nagyobb méretet. Az még jól ment egy kézzel, ez már nem. Elég lett volna az s7, utólag azt mondom. A titán-ezüst szín egyre jobban tetszik, jó választás volt. Eddig volt két fagyás, reboot. Egyszer teljes hálózatvesztés. Nagyon várom az új romot, csalódás, hogy a samu ilyen hibákkal piacra dobta. Akksi 6-7h, jó. Dual sim jól működik, micro sd - nano sim összegyógyítós hekket hamarosan kipróbálom. Ringke fusion átlátszó tok bevált, de asszem csak outdoor alkalmakra teszem fel túl szép ez a teló, hogy tokban tartsam 😃 Ultimate shield full fóliát kap és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest