- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Próbálta már valaki az új United Kingdom firmware-t? [link]
Én kétszer is letöltöttem, de a 7-zip mindkétszer CRC hibát írt.Uppsz, mellé ment, nekem a sima S7 van, nem az Edge...
-
cousin333
addikt
válasz
Tsebacsi #5057 üzenetére
Nem olyan vészes ez: [link]
Ami segíthet:
sok napfény: a rövid záridő miatt
sport mód: inkább nagyobb ISO, de rövidebb záridő (külön letölthető)
sorozatfelvétel: egy kép csak jó lesz...
előre befókuszálni az adott céltárgyat (pl. virág, amire leszáll), akár manuálisan: de figyelni is kell mert ilyenkor tényleg a virág lesz éles, nem az, ami rászáll. Szóval elé kell fókuszálni. Kivéve, ha oldalról látszik, mert akkor mindegy. -
cousin333
addikt
válasz
vadászcsiga #5025 üzenetére
A Raw Therapee például tudja kezelni őket. Ingyenes.
Érdekes, hogy a PH szerint a hozzászólásom pár perccel a jövőben született.
-
cousin333
addikt
válasz
james008bond #4173 üzenetére
Csak gyorstöltés közben kapcsol be a ventilátor, vagy minden esetben?
-
cousin333
addikt
válasz
vadászcsiga #4169 üzenetére
Néha nem találja el, túl sötét vagy túl világos lesz. Vakító napsütésben meg feltolja maxra, ha kell, ha nem, és nem enged szabályozni, csak manuális módba téve. Ha erre gondoltál, akkor igen.
-
cousin333
addikt
válasz
vadászcsiga #4164 üzenetére
Nem tudom, nincs ilyenem. Még... Állítólag nem vészes. A fényárra többen panaszkodtak, nem tudom, hogy az S7 döntött töltője milyen ezen a téren, de visszafogottabbnak tűnik.
Íme az értelmetlen bemutató videók új királya: [link]
Az mondjuk látszik rajta, hogy ez sem kicsi. -
cousin333
addikt
válasz
MartOOn #3936 üzenetére
Igen, de azt nem írtad, hogy mire váltottál, illetve mire nem kellett volna...
Az ABC rendezés később is úgy marad nálam, de ha újat telepítesz, akkor az a végére kerül. Nem biztos, hogy logikus, de ez ilyen.
laci0530: Köszönöm. Az APC8 jelenleg a legfrissebb S7 fronton is, de a kezdő verzió az APB4, legalábbis nálam.
Nekem mondjuk pont nem hiányzik a fektetett mód, sőt.
-
cousin333
addikt
Én is azzal használtam, amíg a kollégám próbaképpen zsebre nem rakta. Akkor a fele felhólyagosodott, így inkább levettem. Előbb-utóbb persze úgyis erre a sorsra jutott volna, de gondoltam, amíg nincs vele baj, maradhat.
Normál esetben nem használok fóliát, tokot is csak hordozáshoz. Ezzel kapcsolatban találtam ezt a céget: Benittorre. A nevével ellentétben állítólag magyar. Nekem a sima S7 van, arra pedig jó az S6-os tokjuk. Az edge-hez talán az S6 edge+-é, de nem biztos. Neten is lehet rendelni, én egy helyi Samsung boltban találtam rá, olcsóbban, mint itt. Ha valaki hozzám hasonlóan nem rejti állandóan tok mögé a telefonját, akkor tudom ajánlani, mert szép és jó, emberi áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest