- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
600700
senior tag
válasz
Akosh87 #14162 üzenetére
Porban levo kvarctol mennyire karcolodik a szuperfolyadekkal kezelt uveg? A kulcs , apropenz nem jatekos attol kijelzo uvege is kemenyebb.valamit biztos er ez a nano cucc de ha megkarcolodik cserelhetsz kijelzot , egy foliat v uveget egyszerubb ujat ratenni.Amugy a leirasukban sem vallalnak karc ellen garanciat sem.
-
heidrich
senior tag
válasz
Akosh87 #13020 üzenetére
én is nagyon sűrűn cserélgetem, de maradtam ennél, egyszerűen zseniális készülék.
Előrendeltem márciusban majd 3 hónap után jött egy hülyeségem, hogy lecseréltem egy OnePlus 3-ra, de 1 hónapon belül jöttem vissza S7 Edge-re. (OP3 1 hetet bírt nálam) Note 7-be gondolkozom de az S Pen-t nem használnám ki szóval nekem nem éri azt a felárat.
-
-
600700
senior tag
válasz
Akosh87 #12493 üzenetére
Az a lenyeg , ha neked jo es bevallt hasznald megelegedessel.Viszont az teny ami 6H nal kemenyebb anyag az karcolni fogja. En sem dobalom , viszont hasznalom , nekem ha nem lenne rajta folia karcos lenne az biztos. De mint irtad nem vagyunk egyformak. Mindenki ugy vedi vagy sem ahogy szive joga.
-
Bossi
őstag
válasz
Akosh87 #12255 üzenetére
Értem csak ugye az üveg fóliák azért jók, mert azok felveszik a feszültséget amit a kijelző kapna és a fólia sérül nem a kijelző... a nano bevonat esetében ez nincs meg ezért vagyok kicsit szkeptikus .
Vigyázni én is vigyázok rá nekem most üveg volt rajta (nem túl jó minőségű eleve cseréltem volna) és elrepedt úgy, hogy igazából nem is tudom mikor sérült meg... (tippem van, de biztosra nem tudom) -
expendables
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest