Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
640XL-t használtam teszteléshez. Win 10 még gyerekcipőben jár. Alkalmazásáruház siralmas. Stabilnak stabil, de kb olyan, mintha most kezdenél el Win98-at használni...
Tud minden alap dolgot. Netezni lehet, szinkron megy, jó akku idő... egyszerű mint a faék. Extra pedig 0. Teszi a dolgát olcsón.Ami nincs: hívásrögzítés sehogyse. (ami miatt nekem nem vált be)
-
kisbancsa
senior tag
Pont ugyan ezen az állásponton voltam én is. Csajom megvette az Apple iPhone 6s-t és 1bol vissza az android. Ez a nyomom erősen a kijelzot és huuu bead valamit dejo.... Nekem nem tetszik az ios rendszer pedig nyomogattam vagy 10 percig és őszintén elég volt (nem akarok senkit megbantani ez az én személyes véleményem az almarol. Érthetetlen számomra az egész rendszer gyors példa :mp3 zene beállítása :tölts le 1 zenét konvertald át mp4re és itoolson keresztül másold fel a telora. Nah itt lőtte ki az agyam) szal lényeg én maradok az androidnal. Teljesen testreszabhato tele ficsorrel stb
-
Xeon7
aktív tag
Ami engem kur... zavart sokszor nem talált hálózatot, vagy fogta magát és simán elment magától.
Wifi se volt az igazi elég sokszor, szobámba 3 méterre van a router de a telefonon hiába jelzett full wifi-t a net az nem jöttApróságokat már nem is említek. Pl. baromira nem tudtam megszokni ezt az itunes függést.
Pedig nem ez volt az első alma telom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest