Hirdetés
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz
eladogeppc #11474 üzenetére
Mikor gyanútlanul frissítettem és kiderültek a dolgok 😠 felhívtam őket. Azt mondták sajnos ez van, ők sem tudják visszzafele frissíteni. "Behalna tőle". Hihetetlen 😂
-
Jarod1
veterán
válasz
voyager4.4 #11497 üzenetére
hali a minibe milyen tipusú akksi van?
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Krisza0508 #11496 üzenetére
Grand prime felejtős, S4 minit ajánlanám, de mostanában nekem is gondjaim vannak így ... khm... ajánlom a "melyik okostelefont vegyem" topicot további tájékozódásra.
Más: Lehet én is garanciális vizekre evezek. Ma csinált egy olyat a telefon, hogy mobilnet + zene + hearthstone (1. menet volt, így a felhevült készülékre nem fogható, egyébként is arra mindig figyelek) közben egyszercsak bedobott egy sötétkék képernyőt és úgy maradt, mindezt sípoló hang kíséretében... restart segített. Reprodukálni nem sikerült... Valaki talákozott már ilyesmivel ? Ha noti lenne mondanám, hogy kezdődő hw hiba, de droidnál nem vagyok így képben.
Illetve más anomáliák is tapasztalhatók. Múlt héten nem sikerült bekapcsolnom a mobilnetet (a lehúzható kapcsolóval és menüből sem) restart sem segített... előtte pár héttel Makó környékén roamingba kapcsolt... bár ez lehet inkább szolgáltatói hiba. Kb. ennyi. Megér egy szervízt ? Igazából elégedett vagyok a telefonnal csak nagyon nem ér annyit amennyiért adták...
-
Krisza0508
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Szerintetek melyik lenne a jobb vétel.
Samsung S4 Mini 24000.-Ft, bár most nincs készleten
Samsung Galaxy Grand Prime 38000.- Ft, szolgáltatónál.
A keretbe mindkettő belefér. Jól működjön, az a lényeg. Főként internetezésre kéne, telefonálás mellett, meg néha fényképezésre, ha más nincs kéznél. És persze ne nagyon kelljen vele szervizbe rohangálni.
A válaszokat előre is köszönöm. -
-
Jarod1
veterán
A GPS az működik repülő módban is?
-
framling
tag
Sziasztok!
Raktam fel 4.4.2-es androidot, és beleütköztem a folderkezelés problémájába. Rootoltam a készüléket, de kéne segítség, hogyan tudom rw mount-olni az extsdcard partíciót állandóra. (Ráadásul mindezt duos-on, de ha itt csinálta valaki, hátha azon is menne...) -
Tobiás
csendes tag
Sziasztok!
Szabadkezes módban belehet valahol állítani hogy ébresztőnél Magyarúl beszéljen? -
deka10
senior tag
válasz
eladogeppc #11477 üzenetére
Ez egy teljesen gyári 4.4.2 pár dolog az alkalmazás kezelőben letiltva.
-
deka10
senior tag
Nálam 4 nap 10 óra volt most a bekapcsolva töltött idő, csak gsm hálózaton 2 óra 25 perc kijelző ugyanennyi wifi, pár perc telefon. Nálam is volt hasonló a Note 2 4.3 rommal.
-
Csabi1984
addikt
válasz
eladogeppc #11474 üzenetére
Az még szemétség, hogy ugye fejlesztenek - Készülék frissül és tőle rosszabb lesz
Azért a felhasználók kaphatnának szabadabb kezet "Garanciálisan" persze nem a csili-vili romokra értem hanem a gyári romok közti választásra
-
eladogeppc
veterán
Én úgy látom, hogy a hardver bőven elég lenne sokmindenre, de ahogy haladunk előre az időben, egyre kevesebbet bír a telefon. Na de nem az akku miatt, hanem a firmware-ek hemzsegnek a hibáktól.
HA valakit nem érdekel a garancia, nyugodtan vegyen ilyet, gyomlálja ki, és jó lesz.
A Jedi-kkel az erő, a Samsung-al a Knox van.Kiváncsi lennék mit mondana a Samsung szervíz, ha megkérném őket, hogy rakják vissza ők hivatalosan a gyári 4.2.2-t. Ez basszus olyan, mintha a Windows 8.1-et kipróbálnám és nem tetszene, akkor már nem lenne visszaút a Windows 7-re, mert az alaplapon egy kis elektrobiztosítékot kinyír a frissítő szoftver.
VICCC !
-
törölt tag
Visszaraktam a STOCK ROM-ot. Ha megunom a telefont el fogom adni,mert csak a szenvedés van vele. Gyári ROM-ban is vannak hibák,és a CM is rossz rajta+nem biztos hogy megkapja az 5.x-et hivatalosan. 2-3 éve vannak Androidos telefonjaim,és eljutottam arra a pontra hogy megunjam,részben a Google töketlenségei miatt,részben a gyártók hanyagsága miatt. WP-t ki fogom próbálni hogy milyen.
-
Tesztelte már azt valaki, hogy legfeljebb milyen gyorsan tud írni ez a készülék egy, a másik oldalon "elméletben végtelen gyors" SD kártyára, avagy legfeljebb milyen gyors kártyát érdemes beletenni?
-
Acef
addikt
válasz
eladogeppc #11465 üzenetére
O.K.
Downgrade
A gar megtartása mellett nem tudod visszarakni a 4.2.2-t.Beállítások
Szerintem nézd át -blogomban/Alapbeállítások/link/van egy általános, és van külön a kk-ra. Esetleg még a Root nélkül is tiltható ... -
akos_ur
aktív tag
-
Acef
addikt
válasz
eladogeppc #11463 üzenetére
Hi!
Még garanciás?
Kell a garancia?Nem biztos, hogy a 4.4.2 tehet róla, inkább csak amiatt van, hogy a Samu 4.4.2-t "nehezebb" jól beállítani.
-
Csabi1984
addikt
válasz
voyager4.4 #11459 üzenetére
Természetesen módosított Rom van rajta amivel jóval fürgébb mint a gyári szoftverrel
-
Sziasztok fiúk,lányok!
Egy kollégám vett a gyermekének egy Galaxy Core2 telót.4gb belső tárhely van benne.Azt hogyan lehet megoldani,hogy az SD kártyára mentsen mindent?Játékokat,annak mentéseit,stb....kevés a 4gb.Beállítás,vagy külön alkalmazás kell hozzá?
Bocsi,de gondoltam itt teszem fel a kérdést,bár nem s4 mini,de csak egy Samu...
Előre is kösz. -
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal a CM11 legújabb Snapshotjában, hogy ha a telefon több időt tölt lezárva, akkor az első home/menü gomb lenyomásra nem kel fel, hanem csak a második gomblenyomásra villan fel a kijelző? -
r859
csendes tag
Valaki cserélt/cseréltetett már micro usb csatlakozót a telefonon? Speedshop adott egy 10ezres ajánlatot anyag+munka, ezt azért sokallom
.
-
deka10
senior tag
válasz
donjohnson #11455 üzenetére
Ja smart tutor a neve, előzetesen egyeztetünk időpontot késtek fél órát de működött.
-
geucsa
tag
válasz
donjohnson #11455 üzenetére
Nekem a tévémet is javították már úgy.
-
deka10
senior tag
válasz
deka10 #11421 üzenetére
Na a mai napon távvezérlessel megnézték a telót, megnézték a beállításokat meg törölték a play szolgáltatások adatait de semmi, csak nem akar működni a fránya screen mirroring. Az ügyfélszolgálatos szerint ez szokott segíteni a problémán, még azt javasolta vigyem be egy szervizbe, hogy ott is meg tudják nézni mi lehet a probléma forrása. Mondtam neki az itt olvasott hozzászólások szerint korábbi verzióknál nem volt ez a probléma, azt mondta jelezni fogja a fejlesztőnek.
-
Csabi1984
addikt
Köszönöm a válaszokat
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok, ezen a készüléken mennyire "pörgős" a facebook? Jelenleg S Advance készülékem van de azért már érezhető, hogy a facebook néha akadozik valamint amikor másnap fellépek az internetre az összes szinkronizálási folyamat egy időre belassítja a készülékemet. Lehet, hogy "izmosabb" készüléknél is így van ezért kérdezem.
-
szemesi69
addikt
Szar az alaplap ennyi, nálam is a cellaérték volt magas 67% körül éjszaka, holott a térerőm meg jó volt. A szerviz megtudja magyarázni simán hülyének nézik az embert, ráfogják a memoriakártyára az adó állomásra, mikor leírtam nekik, hogy sim és memóriakártya kivéve, sőt repülő módban is magas volt a cella érték. Ne agyalj rajta szerintem, mert csak ideges leszel mint én voltam. Kérd a cserét. Én keményen megharcoltam érte de megérte, most egy A3-at nyúzok, na ez nem merül, tegnap 2 nap és 20 óra után 25%-on volt több mint 4 óra kijelző idővel. Elméletileg a magas cella éték a hálózat keresés miatt van.
-
Veron
addikt
-
Veron
addikt
válasz
lajozs #11435 üzenetére
Valóban? Köszönöm a segítséget, remélem, tényleg így van!
Bár tegnap beszéltem a Samsung ügyélszolgálattal, ahol megerősítte a nő, hogy kell a számla is, sőt ezt leírták mailben is. "A kérést a sehhsupport@samsung.com e-mail címre kérjük megtenni, csatolva a jótállási jegy másolatát a számla másolatát és az esetleges szervizes szakvéleményt"
Megkérdeztem azt, akitől vettem a telefont, hogy hol az eredeti, Telenoros számla, de azt a választ kaptam, hogy nála nincs.Itt állok egy adás-vételivel, a garanciapapírral és a többször javított prémium telefonommal.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket és tapasztalatotokat, erről a telóról. Mezei user használatra lenne, gyári ROM-mal: telózásra, fényképezésre, videózásra , fb messenger és hangouts használatra, meg néha játékra. Van valami gyári hiba vagy gyengeség a bevezetőben olvasott rádiós jack hibán kívül? Mennyire gyors ez a 2 mag?
A válaszokat előre is köszönöm!
szerk: Videó hibák nincsenek? ( itt olyanra gondolok pl, hogy hd felvétel közben esetleg elveszti az autófókuszt...stb)
-
törölt tag
Valakinek van valami ötlete, hogy miért csinálhatja a készülék, hogy sem a wi-fi-t, se a bluetooth-ot nem kapcsolja be?!
Rányomok, hogy bekapcsolás, picit vár, és kikapcsolja, bármelyiket próbálom.
Restart, akksi ki-be volt már... -
törölt tag
dupla
-
lajozs
aktív tag
Hetente egyszer van egy fogyasztóvédelmi óra a Klubrádióban, a Főfelügyelőség képviselője válaszolgat. Éppen ma szögezte le nyomatékosan (pont a Te eseted), hogy jóllehet sok eladó próbálkozik a számla ÉS garanciajegy együttes igénylésével, de nem kell bedőlni: elég a garancia. Mi több, válasza szerint a kettő közül csak az egyik is játszik; lényeg, hogy legyen papír a szabályszerű vásárlásról. Ez utóbbi engem is meglepett...
-
gyborsos
csendes tag
http://www.cmxlog.com/12.1/serranoltexx/
-
törölt tag
válasz
Trooper82 #11426 üzenetére
Vannak a CM12.1-ben hibák.
Trebuchet Launcher néha "összeomlik" és nem jelennek meg az ikonok alul. Megoldás: Újraindítás
Kamera: Nem lehet SD-kártyára menteni+bizonyos időközönként nem tudok vele képet csinálni,mert a fényképező ikon szürke lesz fehér helyett. Megoldás: Kamera APP-ból kilépni és ismét elindítani,ekkor jó lesz egy darabig.UI: Valaki nem tud CM11 utolsó Nightly linket küldeni nekem?
-
Trooper82
senior tag
-
szemesi69
addikt
-
Veron
addikt
Hello!
Segítsetek légy szíves!
Tegnapelőtt kaptam vissza a telefont a szervizből, harmadjára járt ott túlzott merülés muatt, már az ügyintéző is azt mondta, hogy legközelebb kérelmezzek telefoncserét. Ma éjszaka (kb. 7-8 óra) 40%-ról teljesen lemerült a telefon, reggel nem is ébresztett. Nyilván elfogadhatatlan, hogy éjszaka, interakció és képernyőhasználat nélkül ennyit merüljön a telefon.
Ezért akarok új telefont kérvényezni, de ehhez állítólag a garanciapapíron kívül kell a számla is. Nos mivel én egy GSM boltból vettem nincs nálam a Telenoros számla. Hogyan tudom ebben a helyzetben csereutalványt szerezni? Tényleg kell a számla, mit tehetek?Köszönöm!
Veron -
gyborsos
csendes tag
-
deka10
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy független s4 minit, olvasgattam már a screen mirror problémáról van esetleg másik megoldás mint a vodafonos szoftvert telepíteni. 4.4 gyári szoft van rajta sajna ezzel adták, bármit teszek nem működik. -
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Gyári 4.4.2, nem működik a wifi hotspot...
rányomok a gyorsgombra, nem akar aktiválódni, a beállításoknál írja, hogy "engedélyezés..." és ennyi
a wifi megy, az usb-s netmegosztás megy, de a wifi hotspot nem...
egy factory reset megoldaná a problémát? esetleg valami más ötlet ezen kívül?
köszi
-
törölt tag
Legújabb CM12.1 van fent a készülékemen. (20150514) 20150513 hibás (System UI stopped repeat error).
Továbbra is fenn áll az a problémám hogy kikapcsolt Wifi mellett is az akkumulátor menüpontban folyamatosan megy a Wifi. Korábban az egyik tulaj írt valamit a Wifi beállitásokban talalható keresési mód kiiktatását,csak hogy nekem ki van kapcsolva. Vagy máshol keressem a megoldást? Googpe szolgáltatások BUG nem lehet ez?
Mellékelek egy képet:
-
Csabi1984
addikt
válasz
voyager4.4 #11410 üzenetére
Az a helyzet, hogy most a T-mobilnál egy árban van előfizetéssel a két készülék.
Jelenleg Samsung S Advance készülékem van és hát szeretnék mellé egy újat, ennyi -
tomi613
aktív tag
Nem tudom ki mennyire próbálgatta, frissítette a minit. De az I9195XXUCOC2-számu romnál már nem működik a towelroot!!
Csak az odinos megoldás a nyerő! Persze csak azoknak akiknek knox 0x1 nem számít.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #11409 üzenetére
Ha a teló fémkerete megsérült azaz ütődés van rajta akkor csak kijelzővel együtt lehet cserélni?- targytalan a milyen okosmobil topikban hamarabb kaptam valaszt.... -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ha a teló fémkerete megsérült azaz ütődés van rajta akkor csak kijelzővel együtt lehet cserélni?
-
-
joey04
titán
Sziasztok. Adott 2 s4 mini. ha az egyik sima videóhívást kezdeményez a másik felé, akkor a másik készüléken hogy fog megjelenni a beérkező hívás? Csak sima hívásként, és amikor felveszed akkor derül ki, hogy ez egy videóhívás, vagy pedig már mielőtt felveszem értesít a készülék, hogy most videóhívás fut éppen be? A másik, hogy hogy lehet letiltani, hogy egyáltalán ne legyen elérhető az ember videóhívással?
-
ToZo85
tag
jött egy ilyen frissítési lehetőség: "Samsung Security Policy Update"
4.2.2 android van rajta.Ez mit takar?
Ha letöltöm nem fog bezavarni?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 4 LTE OctaCore Snapdragon,5,5 FHD, Dobozában!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest