- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krazo
csendes tag
válasz
ADAM1337 #4112 üzenetére
Sajnos én nem tudok megszabadulni az S20-tól (majdnem két évig a munkadómé), várom azt a frissítést ami nagyjából használható állapotba hozza. Visszaolvasva 2.5 UI elég biztató. Fotózásban valóban jobb a Huawei(még a régebbi modellek is) leginkább a portré módot hiányolom az S20-nál, talán a videóknál van keresnivalója a Samunak. A jelenlegi Mate 20 Pro-t nagyon szeretem, de csak áll benne a pénz.
-
eladogeppc
veterán
válasz
ADAM1337 #4112 üzenetére
Az S20 nálam most hogy állítólag kikalkulálta hogy mit akar, 4 óra SOT.
Előtte amíg kalkulált 5,5 óra megvolt. Kezdem nem érteni.
Még írtam is, hogy egész nap nyomkodtam. Youtube, Face olvasás, stb volt. 5,5-6 óra SOT-al.Ami változott, az a mobil net. Most azon nyomom. Lehet, hogy azért kevesebb a SOT ?Térerő van rendesen.
-
krazo
csendes tag
-
ClioRS
őstag
-
NY_A
őstag
válasz
ADAM1337 #3022 üzenetére
Nálam most az S20+ végig csinálta úgy a hétvégét, hogy péntek kora este vettem le a töltőről 94%-al. Még aznap este nyomkodtam kb. 1 órát. Aztán mivel a hétvégém viszonylag eseménydús volt bírta egészen Vasárnap 18-ig. Akkor 14%-al tettem fel. Igaz, a két nap összesen nem volt 4 óra kijelzőidőm, de a pénteket is belevéve az majd 5 óra, és húzta kb. 48 órát. Bár én csak 1 simmel használom, és este altatom, de 120hz-en. Én ezzel így elégedett vagyok. Mielőtt megvettem olvasgattam a fórumot és úgy voltam vele, hogy akku terén hozok némi áldozatot mert a Huawei idejét meg sem fogja közelíteni, de én ettől rosszabbat vártam. A sima S20-al lehet nagyobb lenne a szakadék ami biztosan nekem sem nagyon tetszene. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én nem lógok egész nap a telefonomon. A munkámhoz nem szükséges, így csak alap kommunikációhoz és a szórakoztatásomhoz használom. Digitális Jólét szerint a napi átlagom 2 óra 34 perc. Így én biztosan ezért nem veszem észre azokat az akku gondokat amiket mások sérelmeznek, mivel ha én magamhoz képest extrémen használom a mobilt akkor is nevetve kibír egy napot.
Nálam ami rengeteget dob a felhasználói élményen az a 120hz. Mielőtt nem volt meg a telefon nem is érdekelt ez a tulajdonsága. Előtte nem használtam és nem is próbáltam mást 60hz felett. Amikor beüzemeltem azonnal feltűnt a változás, sokkal simább minden. De akkor a legdurvább a különbség amikor kézbeveszem más 60hz-es telefonját így, hogy már ehhez szoktam. Ezek után nem szívesen lépnék vissza.
Azóta nyomkodtam 90hz-est is, az is jó, de a 120hz után már más az élmény.
-
mrThomi
addikt
válasz
ADAM1337 #2884 üzenetére
Igen a felhasználási terület nem mindegy. Haver félig tolt fényerőn bekapcsolt kijelző(Note10+) mellett nyomta a yt vancedet, ráadásul kocsiba blutoothon, és arra lettem figyelmes hogy 15 perc után még mindig 95%on van. Mondom ez hogy, beragadt a mutató ?
aztan elkezdte nyomkodni és leesett. Én meg amíg ezt megírtam(szintén Note10+) 1%-ot esett 3 perc alatt. Úgy hogy valóban érdekes dolgok ezek
-
kengyel
nagyúr
válasz
ADAM1337 #2732 üzenetére
Tényleg nagyon folyékony, még kicsit szokni kell. Biztos hamar menni fog, a jót hamar meglehet szokni. A szoftver régiókód zavart meg, azt hittem, mókolták a telefont. Arra viszont nem számítottam, hogy a Vodafone, VDH - val adja ki. Már az előző is, XEH volt. Ennyi bajom legyen vele, még használom.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
ADAM1337 #2695 üzenetére
Nálam 120hz max fényerő és nulla akkusave mellett az 5-5.5 óra sot megvan ha egyhuzamban hajtom. 17-17.7%/óra. Viszont készenlét nagyon kajálja, akár 3%/óra is leugrik... volt olyan nap hogy reggel 90-ről éjfélre 15-re merült 1óra 14 perc sot-al. Ezen kéne még valamit reszelni. Amúgy meg kezdem megszokni, bár tény hogy lehetne jobb is (valószínűleg lesz is).
-
-
-
NY_A
őstag
válasz
ADAM1337 #2548 üzenetére
Nagyon köszönöm, de ma munkából hazafelé vettem már egy tokot. Azzal ki vagyok segítve amíg megérkezik az Alis rendelés.
Ma reggel rendeltem a telefont és azt mondta az ügyfeles, hogy lehet már holnap megkapom. Ezért ma mindenképp akartam venni valamit de szerencsére sikerült. -
-
-
válasz
ADAM1337 #2523 üzenetére
Ha van kedved egy kísérlethez, kíváncsi lennék egy ilyen kombóra:
-60Hz
-waze helyett guglimap, előre letöltött térképpel
-a második sim-en voLTE kilőve (ha lehet ilyet)
-fix közepes, esetleg 60% körüli fényerő
-fészbúk app altatása (ha ez nem történt volna már meg)Kb ez még eltántoríthat a p30 pro-tól...
-
-
-
-
-
válasz
ADAM1337 #2493 üzenetére
Érdekelne mondjuk, hogy szuperál 70-80% környékére leszabályozott fényerőn, 60Hz-en. Navigációnál kétlem, hogy bármire menne az ember 120Hz-es frissítéssel. Mondjuk az is gáz, ha a dupla SIM miatt eszik sokkal többet, nekemis 2SIM lenne benne
(+nekem nem 1értelmű, hogy miért is coppantja az akksit a második SIM, nejem őskőkori moto g2-je vidáman elvan 2 kártyával)
-
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
ADAM1337 #1938 üzenetére
Semmi extra. Navit még nem is használtam. Fb, böngésző... Nem sokat telefonálok BT folyamatosan megy Galaxy Watch miatt. Reggel töltőről leveszem és mire munkából hazérek 30-50% az akksi. Úgy gondolom sokszor átlag alatti a felhasználásom, nem nyomkodom sokat munka időben. Mire haza érek és használnám töltőre kell tenni. Pár napot próbáltam 60Hz-en de minimális volt a javulás. Egy ekkora nagy akksitól nem ez lenne az elvárható. 100% hogy a rendszer optimalizálás hiánya okozza ezt. Remélem hamarosan orvosolja a Samu mert ez komolyan kiábránditó.
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
ADAM1337 #1935 üzenetére
Jelenlegi szoftverrel dual sim-el nem bír ki egy normál napot az s20+ ugyan olyan használattal az előd S9+ kb 20-30%-al jobb volt üzemidőben érzésre. Nem a dual sim 120Hz miatt. Egyszerűen a jelenlegi rendszer üzemidő gyilkos. Ez egy hónap tapasztalata nem csak humbuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged