Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
atomka78 #8379 üzenetére
Különböző figurákat tud kirajzolni. Pl ha fotózol be lehet állítani mondjuk egy mosolygós smileyt. Ha visszaszámlálót állítasz fotózáshoz, akkor mutatja. Hangerő állításnál hangjegyet mutat, plus a mértéket. Üzenet érkezéskor boríték. Nekem fekete tokom van, de megfelelően fényes.
Igazából inkább csak jópofa kiegészítő, mint hasznos, de ennyiért sima tokot szoktak adni. Ezért is írtam, hogy akinek tetszik a fehér annak jó lehet -
TODI1111
veterán
válasz
atomka78 #6444 üzenetére
Kérdezz rá az [Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik-ban] Lehet, hogy valamelyik könyvolvasó (például a Moon+ Reader ) tudja.
-
MadMancs
veterán
válasz
atomka78 #5323 üzenetére
Nekem nem írja hogy gyorstöltés, simán vezeték nélküli töltés. Valós időt írt kb mert fél 1 körül tettem fel és kb háromnegyed 3 körül végzett. Jó kardomba nem dőlök mert kizárólag akkor töltöm amikor alszom, akkor meg ráér. Veletlen sos helyzetre meg ott a kábel.
Amj jobban idegesít hogy folyamatosan rátölt 99% ra. Mint a grafikonon is látszik. Ez nem problémás akkunak? -
MadMancs
veterán
válasz
atomka78 #5232 üzenetére
Persze, ezt ismerem. Ez működött korábbi rendszereken is, csak nálam valtozó kit melYik sim ről hívok épp. Logikusabb és egyszerűbb volt amikor a 2 hívás ikon ott volt és azzal hívott amelyikre nyomtam. Hely lenne ehez bőven, nem értem miért kellett elvenni a lehetőséget.
-
MadMancs
veterán
válasz
atomka78 #5205 üzenetére
Közben megtaláltam még az adaptív energiatakarékosságot is az automatikus folyamat menüpontban illetve egy "turbó módot" speciális feldolgozás néven.
Ezek alapján az alapjárat a régi optimalizált mert van energiatakarékos és turbó verzió. Így megvan a régi 3 mód. Amit viszont én se találok az az ultratakarékos. Bár nem tudom egyáltalán S20 szeriában volt e egyáltalán 10 alatt ilyen ( A50ben még volt). -
-
Rinocerosz
őstag
válasz
atomka78 #4623 üzenetére
Azt lehet látni, hogy a Német Vodafone-nál vetted, de azt már nem, hogy TMH kártya lenne benne. ( gondolom benne van a tmobilos kártya)
Összességében akkor van baj ha nem kapsz frissítést. Szerintem figyelgesd, hogy mikor jön frissítés ha nem kapsz 2-3 hónapig akkor van baj.
Persze nincs világ vége otthon fel tudod rakni a legfrissebb firmware-t.Sajnos én se vagyok ennek a nagy szakértője. Majdcsak jön valami nagyobb tudású aki elmondja szakszerűen
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest