- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krazo
csendes tag
válasz
collstock #4119 üzenetére
Kb. egy hónapja, két nap alatt háromszor előfordult, hogy pár perc beszélgetés után egyszer csak nem hallott a hívó/hívott fél. Ha bontottam visszahívtam akkor se. Utána megszűnt, nem volt ilyen gondom. Sima S20 ,1-es SIM Telekom, arra nem emlékszem bent volt -e a 2-esben a telenoros. A SAMSUNG hivatalos (angol) fórumán is többen panaszkodtak ilyen hibára.
-
TODI1111
veterán
válasz
collstock #1632 üzenetére
Szerintem ott valami nagyon nincs rendben. Igaz, hogy nekem ultrám van és nagyobb az aksi de jóval nagyobb kijelzőt is kell meghajtania. Ennek ellenére 120Hz-en mostanáig ezt hozta ma:
Ez már 2 óra kijelzőidő. Ha ehez hozzávesszük, hogy ezt nem wifin hanem ennyire sz@r lefedettségű helyen hozta:
Plusz ilyen térerő melett közel 3 óra internetes rádió is volt bluetooth hangszórón, akkor nem is olyan rossz. Ebből gondolom, hogy nálad valami nem stimmel. -
PedroPascal
őstag
válasz
collstock #1632 üzenetére
Nekem S9+ volt az előd, de teljesen mindegy mivel hasonlítod jelenleg össze mert ez kőkeményen szarul van optimalizálva, de ez javítva lesz ha végre jönne a nyamvadt rendszer frissítés! Gondolom hogy sok meló van vele így a legelején főleg de akkor adják ki 2 részletbe mondjuk, mert az akkumulátor így megdöglik az első hónapban ha nem csinálnak valamit!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest