Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
-
NoahM
junior tag
Látom nem értetted az iróniát, pont arra gondoltam amire te...A zártságért cserébe sok midnent kapsz, de a tónusodból ítélve nem is szeretnénk ebbe belemenni. Az iphone nem add forrdalmian újat, de amit nyújt azt nagyon jól és megbízhatóan teszi ennyi.
Sajnos nekem is fotózás terén a S20+ csalódás volt, és nem azért mert nem tud szép képeket lőni mert nagyon is tud, hanem inkább hogy többször lett elmosott v használhatatlan a kép és nem akarok semmi “emléket” elveszteni emiatt. Igen a pixelekről olvastam hogy híres a kameraképessegeiben de még nem volt szerencsém egyhez -
xedamen
senior tag
Az a baj, hogy egyre fogy az alternatíva...
Mit vegyen az ember? Oppo Find X2 Pro-t 360 ezerért? Se támogatás, se gari rendesen, se semmi.
Xiaomi-t 1080p-s kijelzővel? Huawei elkaszálva (bár erősen agyalok rajta, meglátjuk hogy fejlődik a HMS). Menjek vissza almára? Oké, az óra hiányzik, de az Apple üzletpolitikájától hányok, főleg annyi pénzért... Sony? (#azmi?)
Nem sok lehetőség maradt flagship szegmensben, ami hasonló tudású lenne. Samsungnak ki kellett volna használni a jelenlegi helyzetet, de csak azt érte el ezzel az S20 szériával (nálam legalábbis tuti), hogy mosógépen kívül mást többé nem szívesen vennék tőlük. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest