- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #2605 üzenetére
Igen, a note10+ az egyetlen samu teló, amire a jelenlegi kínálatból az s7e-met cserélném, ott is rezeg a léc.
Azért nem csak az agresszív memókezelés a különbség, bár ebben tleg problémás a hüvej. Az amcsi snapdragonos samuk rendszerint körbehugyozzák az exynos verziókat akksiidőben, nem hiszem, h a snapis samu ROM-ok agresszívebben pucolnák a RAM-ot.
Ja, és azt nem tudom hova tenni, hogy a hüvej dual SIM tulajokkal ellentétben nagy a sírás a samu 2simes fogyasztás miatt. Nem mondom, kapcsolgathatom a második karit, de egy még mindíg 800EUR-s telefonnál ez picit cikinek hangzik...
-
Wayne
aktív tag
válasz
icecave #2367 üzenetére
Igen, láttam már ezt, sajna s20 ultra, sok memóriával, amivel persze, hogy mól megy. De néztem sima s10 (8 GB ram) dex-vel is. Egy videóban sem panaszkodtak a lassúságra. Próbálom magam lebeszélni az elállástól, túl sok herce-hurca lenne. Mivel számhordozással is éltem, ami már megtörtént..... így azt is vissza kellene csinálni.
-
Ck.
addikt
válasz
icecave #2335 üzenetére
Sajna ez csak sima aptX, és úgy hallottam hogy ez alól az S20 sem kivétel. Nehéz elhinni, hogy egy Samsung flagship nem támogatja a High definition BT kodekeket.
Állítólag a Sony audio eszközök esetén pedig hiába kerül az LDAC kiválasztásra, automatikusan visszavált sima aptX-re, tehát sem aptX-HD, sem az LDAC nem alternatíva a külföldi fórumok alapján.
Neked megvan még a WF-1000XM3? Működik a Note10 alatt LDAC kodekkel? Ha kiválasztod, majd elindítod a Sony zene appját, akkor ott is mutatja aktívként az LDAC-ot vagy visszaáll aptX-re? -
bfgbobo
újonc
válasz
icecave #2170 üzenetére
Az S10e az mindenkeppen maradna a "fo" telefon napi hasznalatra, viszont kellene egy masik nagyobb kijelzovel, foleg filmet vagy meccset nezni, gps-nek vagy neha jatekra
A videok alapjan nyilvan az S20+ a jobb telefon, de ar-ertek aranyban az A71 tunik jobb valasztasnak, hiaba a szolgaltato alltal felkinalt extrak
Nagyon tetszenek amugy Huawei telefonok(teljesitmenyre es kinezetre is) csak hat az orajuk nem tul acelos a Samsunghoz kepest, meg az a franya google tamogatas... -
DaDa
senior tag
válasz
icecave #1919 üzenetére
Igazad lehet, de szerencsére ez a headset usb/jack. A mate 20-ammal egy otg type c - usb átalakítóval is próbáltuk és azzal tökéletesen működik. Kipróbáltam a talált jack átalakítóval azzal a mate sem vitte. Most már csak abban reménykedünk, hogy az S20 is vinni fogja usb-vel.
-
nightzone
aktív tag
válasz
icecave #1769 üzenetére
Èrtem. A gyàri fólia mennyire működik jól a tokokkal felhajlàst tekintve? Mert ez(ek, pl MO) àllitólag nagyon jól.
A màsik meghogy az elöző telefonomom nem volt fólia, ezért a biztosító nem fizetett. A gyàrival illetve ezekkel ha bereped fizetni fog? Van erről vkinek tapasztalata? -
válasz
icecave #1352 üzenetére
Kiléptem a játékból, be a beállítások menübe és ott vettem észre görgetésnél. Ahogy lehült(hamar), megint vajsima lett a görgetés.
Én nem vettem észre eddig sehol, hogy ne menne 120hz-en. Csak most, játék után közvetlenül.
De ez eléggé EXTRÉM körülmény volt szerintem, órákat játszani...legalábbis nekem elképzelhetetlen
Ha játszanék, azt nem telefonon csinálnám, vagy ha mégis, akkor egy gamer képességűn. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
icecave #1142 üzenetére
Talan a Gsam foglalta ossze a legjobban. Root nelkul, adott programmal, ADB is eleg.
A varhato elettartam meg egy kamu. Neztem en mar a Samsung Phone INFO-t is, az se mutatja pontosan. Root ellenere sem. Persze vannak akik ezt cafoljak.
-
PeteePeti
őstag
válasz
icecave #1123 üzenetére
Az első pár másodperces uv fényezés után az alkoholos törlőkendővel óvatosan körbe kell takarítani az üveg alatt kifolyt folyadékot! Szépen le lehet törölni olyankor még, és a kereten nem marad belőle semmi! Utána kell rajta aztán végigmenni a hossz uv fénnyel, amikor már merevre köt! Én így csináltam már többször is és az általad említett probléma nem állt fenn soha, se a porosodás, se a ragasztó kikaparás törléskor!
-
Schuler888
senior tag
válasz
icecave #1080 üzenetére
Egyet tudok erteni, padtarsamnak is mezei i11 van(nekem note10+ 5g), es maniam a hasonlitgatas, oosszehasonlitottk es egyikonk se mondta a sajatjara hogy jobb lenne
pedig am sokszor huzzuk egymast ebben abban telefon teren, de tenyleg mind2 telo ki van maxolva hangzasilag egy telefonhoz kepest
-
-
csacsi67
addikt
Érted az az érdkes nálam már mindent kikapcsoltam a samsung munkatársai 5x nézték át a telefont smart tudorral hibát nem találtak. Ha töltön van minden rendbe a szinkronnal .Ezen kivül van 2 db Huawei telefon 1 db Iphone 1 db Galaxy Tab azon minden ok a gmailal .Ugyan az az email fiok van használva mind1- ken . Nagyon bosszant megmondom öszintén. Fogták itt már az Android 10 de az sem igaz mivel egyik Huawei-n Android 10 fut pedig a Huawei elég drasztikusan kezeli az alkalmazások kilövését és semmi gond .A tabon sem. Másik email fiokkal is kiprobáltam a telen minden van mindig engedve ugy gondolva hogy mobilnet is. Akkor is ugyan ez a probléma fen áll. Kb 25 factory resetnél tartok . Sajnos a Samsung emaill appja szabályosan eszi az akksit. Bocsi hülyeség de irtam a Samsungnak ez olyan ha vennék egy autot és csak akkor tudnám le engedni az ablakot ha az autó megy. Kb ez a hasonlat.
-
csacsi67
addikt
-
-
xedamen
senior tag
Vannak emberek, akiknek a telefon munkaeszköz is
És ha 5 óra lenne 7 helyett, akkor azt mondom "majd beáll" de ez a ló túloldala (főleg12 óra készenléttel). Látszik azért az aláírásomból, hogy nem 1 és nem is 2 eszköz fordult meg a kezeim között. Tudom mi az, hogy "beáll", Note is gyengébb volt az első héten, de nem ennyire... (Mindezt 15%-kal energiatakarékosabb SoC-kal és nagyobb teleppel). Pár napig még megtartom, aztán megy vissza 14 napba
-
xedamen
senior tag
2020-ban ne kelljen már letiltani futó folyamatokat meg "lebutítani" a készülékemet, azért, hogy kibírjon egy napot... Meg frissítésre várni, hátha javít a gyártó. Egyébként bármely gyártó megoldaná, de sajnos (és ezt elégedett Note 10+ tulajként mondom) Samsungéknál a fejlesztők csak két szót nem ismernek: optimalizálás és energiahatékonyság... Nincs még egy gyártó, aki pl a Note 10+ 4300 mAh-s aksijából csak 5-6 óra SOT-ot tud kisajtolni. Csak a Samsung képes erre
-
xedamen
senior tag
Note 10+-ról én sem biztos, hogy váltok... Kamera tökéletes nekem most is, aksi nem lesz jobb s20+-nál sem. Sőt... 120Hz olyan szépen le fogja zabálni, mint annak a rendje. Amúgy tényleg sokkal jobban kézreáll az S20+
Berendeltem, meglátjuk... Ha meg tud győzni, akkor megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged