- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leslien
nagyúr
válasz
xedamen #1072 üzenetére
valószínűleg már a Note 20 nem fog Exynos-al jönni ... 1 nap alatt 4100- an írták alá a petíciót..tudom ez még édes kevés ,de majd ha nyáron a 30 fokban csak sütőkesztyűben tudod megfogni akkor jóval több panasz lesz.. viszont frissítéssel tudnak javítani,de annak ára van, szorosra fogják a gyeplőt...ahogy az elején mondtam nagyobb a gond mint az elmúlt években..
-
leslien
nagyúr
-
Lajtorja
aktív tag
-
PeteePeti
őstag
Nekem is Telekom és nincs 5G opció, viszont a RAM 12, és a doboz is 5G verziós! S20+ amúgy! Szépen is néznénk ki, ha a hírdetettel szemben csak 4G verziót adtak volna!
Szerintem ez csak valami szoftveres tiltás egyenlőre a részükről! Engem mondjuk ez nem zavar egyenlőre itt a nyugati végen Szombathely környékén!
-
-
-
Ezért írtam, hogy a nagy többségre biztos nem vonatkozik. Az tény,hogy iPhone nekem jobban bírta, köszönhetően a csodálatos, szinte nulla IDLE fogyasztásnak, de ha mindkettőt folyamatosan használom, kb. ugyanúgy merülnek (i11 vs. Note 10+.). Ezért hülyeség a sok merülős teszt, mert az üresjárati fogyasztást nem veszi figyemebe.
-
Szerintem meg se várd, amíg beáll az akku (ahogy ma már vagy 3szor le lett írva), könyveld el, hogy ez így sz*r és add el.
Amúgy én totál irigylem azokat az embereket, akik 7-8+ óra SOT-al elégedettek. Ha ennyit tudják nyomkodni egy nap a telefont, irigylem azt a munkahelyet
(Persze tudom, egy nap nem 7-8 órából áll, de ha van ennyi idő csak pusztán SOT-os mobil használatra, az szerintem durva).
Nem trollkodok, vegye magára az, akire vonatkozik, nyilván kevesen vannak.
-
Nyilván, de én nem is mondtam, hogy bármit is le kellene tiltani. Tisztában vagyok bele, hogy idle-ben szépen fogyaszt a droid, ezt mindig visszasírom iOS-ből (ott gyak. nulla az idling fogyasztás).
Puma K: Pár nap, max. egy hét. Érezhetően jobban bírta ezen idő leteltével.
-
Valószínűleg arra reagált, hogy ha kikapcsolja a 120-at, akkor sem sokkal jobb a helyzet... Nem is értem, miért kell egyből siránkozni, várni kell pár napot, mire a rendszer már befejezi az optimalizálgatást, felfogja azt a sok dolgot, amit állítgat, telepít az ember az elején. Bár hiába van ez leírva minden ötödik hozzászólásnál, akkor is előjön.
Kicsit olyan ez, mint mikor valaki oprendszert vált (tökmindegy, hogy doridról ios-re vagy vissza), elkezdi használni, majd pár óra után mivel semmi sincs ott, ahol megszokta a másik rendszeren, illetve máshol kell beállítani, közli, hogy "Hát ez szar, adom el a p*csába, nem tudtam megszokni". Mégis pár óra alatt mit lehet megszokni? Max. a f*ngszagot egy ablak nélküli meeting szobában basszus.... nem pedig átszokni több év alatt kialakult berögződésekről.
-
Puma K
nagyúr
"Az a baj, hogy elértük azt a pontot, hogy az aksi nem tudja kiszolgálni a technológiát."
Tegnap mentem el egy S10e-ért és gyalázatosan merül a telefon... a telefon használat közben bitang, de ilyen akkuidővel botrány.
Mindenféle felesleges sz@rt letöröltem-tiltottam (beleértve a Bixby-t is) és csak Wi-Fi-s kapcsolatot állítottam be adott alkalmazásoknál amiket egészen biztos, hogy soha nem fogok használni, de a mobilnet állandóan be van kapcsolva....
Mindezt nagyon hasonló szinte 1:1-ben azonos használat mellett... 2db SIM kártya, állandó mobilnet, autózáskor BT kapcsolat amely során Firefox-ból megy az asztali nézetes zenelejátszás... Messenger egy kis FB-kal kiegészítve...
Meizu Pro 7 vs Samsung S10e
Android 7 vs Android 10
3000mAh vs 3100mAh1 : 0
-
fogtunder
nagyúr
szerintem ezt a pontot már évekkel ezelőtt elértük, én az előző két évben ezért hanyagoltam a Samsungokat, mert nem bírtam egy full napi használatot kihozni belőlük, miközben a Note 7 simán ment másfél napot, meg amúgy a Mate 20 Pro és a P30 Pro is. itt nagyjából megcsinálták, de ha akarom a 120Hz-et, akkor ugyanott vagyok, vagy rosszabb a helyzet, pedig tényleg tök jól néz ki és wow, de ennyit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest