- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77 #35461 üzenetére
Jól látod, nem tudnak akkora felbontást. Egyedül az Ultra tudja (én erre váltottam 12/512-esre). Nem mintha ekkora kijelzőn sokat számítana. Sőt, talán akkunak még jobb is. Viszont az 1-120 ltpo amoledet csak az ultra tudja, a sima 23-ak 48-120 Hz-ig tudják ami kevésbé energiatakarékos.
Visszatérve a kérdéseidhez. A frissítés hiánya nem jelent komoly problémát. Ennek ellenére, ha pl bankolsz a telón, szerintem érdemes ragaszkodni a szoftveres update-ekhez.
Szerk.: Még annyit azért hozzátennék, hogy bár nagyon jó telefon az S10+, nekem az van, volt (megvan, megmarad tartaléknak), de ég és föld az S23 Ultra és a régi S10+-om. Egyszerűen nem egy kategória. Akkuban meg aztán főleg. 8-9-10 óra képernyőidő. Kb 3x jobb akkuban. Is. -
Oldman2
nagyúr
válasz
jano_77 #35448 üzenetére
Van USB-C - Jack átalakító, ami megbízható és jól továbbítja a hangot?
Én ilyet rendeltem november elején, nemrég jött meg. Tökéletesen működik.
Akkor, 5,07 EURO volt az ára. Akcióban.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
jano_77 #35431 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy S10+-ról ki mire vált(ott).
Nekem az utóbbi hetekben kezdett el villódzni a kijelző, így lassan nekem is cserélnem kell
Eléggé megszerettem a Samsung rendszerét, de elnézve az S szériák árát, kis esélyt látok rá, hogy maradjak a vonalon, na meg a lekerekített kijelző is hiányozna.
Jelenleg nekem talán a Motorola Edge 40 jön be kinézetre és ár-érték arányt nézve, csak sajna nincs olyan hosszú támogatás, mint itt a Samuknál (meg persze a jack is hiányzik...). -
Gedeon31
addikt
-
Theodorci
tag
válasz
jano_77 #35431 üzenetére
Én 23+ra cseréltem a 10+t még februárban. A 10es mérete miatt nekem a sima 23 nem jött szóba, mert az kisebb. Igazából nem bántam meg, nagyon szuper telefon. Az üzemidő brutális. Kicsit hiányzott az elején a lekerekített kijelző, de megszoktam a tégla típust. 23FE akkor még nem volt képben, nemrég láttam élőben, szerintem brutálisan bumszli a káva körbe, vicc 2023ban a képernyőből ennyit elvenni. Meg ugye az is a sokat szídott s22es exynosával jött ki.
Szerintem menj el és tapogasd meg èlőben az összeset, méretre stb bejön-e. Sokáig lesz rájuk frissítés, én is azért váltottam az s10ről mert már nem támogatják+ elég gyatra volt már az akksi (regalaxyban cseréltettem, mai napig használatban van a családon belül, továbbra is szuper telefon az s10 szerintem).
Nem olcsók de sokáig jó lesz szerintem. -
AnonymusX
őstag
válasz
jano_77 #30327 üzenetére
Pár sorral fentebb tárgyalták éppen. Ha az alkalmazások adatai is kellenek neked, akkor Google biztonsági mentést is készíts más mentésen felül (pl. SmartSwitch), ugyanis a SmartSwitch ezeket nem menti le.
Én a SmartSwitchet szoktam használni, az alkalmazások adatait nem bánom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #30326 üzenetére
Mielőtt megcsinálom a gyári visszaállítást, mivel, hogy érdemes mentést készíteni a jelenlegi beállításokról, appokról, hogy utána vissza tudjam tenni, ne kelljen újra mindent egyesével beállítani?
Simán adatok mentése Google Drive-ra vagy Smart Switch-el egy külső tárolóra?
-
-
sgeza
veterán
válasz
jano_77 #29403 üzenetére
Vissza tudsz térni, de én a sima S10-es firmware-t linkekeltem, szóval azt ne tedd fel!
Viszont talán van még olyan régió, ahol nem jött ki a 11, azzal le tudod kérni Frijával az utolsó 10-est a biztonság kedvéért, de persze ellenőrizd a build számot!
Egyébként nem lesz gondod vele. Szerintem nincs hangerő gond, azt beállítod egyszer, és jó lesz, "chat fejek" pedig már rendszerszinten állíthatók minden olyan alkalmazáshoz, amelyik támogatja. -
csorbajeno
veterán
válasz
jano_77 #29403 üzenetére
Mivel a tied S10+, így Frija-val keress egy olyan független ROM-ot, ami meg A10-en van. Ha ez megvan, akkor azt Odinnal fel tudod tenni (Azt hiszem a BTU még A10-es). Ezt követően a Google tarcsázót telepíted, a bűvös kóddal kiválasztod az XEH régiókódot és elvileg egy olyan keverék ROM-ra fogsz jutni, amit hivatalosan nem adtak ki, így nem fog OTA frissülni, ami neked jo is lenne, ha A10-en akarsz maradni. Amikor meg váltani akarsz, akkor Frijával leszeded a legfrissebb ROM-ot, Odinnal telepíted és kész.
-
sgeza
veterán
válasz
jano_77 #27692 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy az alkalmazáson belül kell hozzáadni, nem a telefon BT menüjében. Nekem hasonló van, majd megnézem, de most nincs nálam. Az is lehet, hogy az S10-hez még nem is használtam sosem. Talán az S8-hoz volt még valamikor párosítva, azzal működött rendesen.
-
nkmedve
őstag
válasz
jano_77 #26019 üzenetére
Én használtam S10e-n. Üveghez, de még a gyári fóliához képest is nagyon furcsa (ragacsos) tapintása volt (gondolom az ilyen típusú fóliáknál ez normális). A széleken elég hamar kezdett fodrozódni/elválni, bár ez lehet a kicsit problémásabb felrakás miatt is (többször is neki kellett fussak, elég körülményes volt nekem mint tapasztalatlan fóliázónak, mivel a buborékok kipréselése közben nyúlt össze-vissza
). Talán 2 hónapot volt a telefonon, így nem mondanám, hogy nekem megérte volna a viszonylag borsos árat.
-
laci1892
őstag
válasz
jano_77 #26006 üzenetére
Ha üvegfólia van rajta, véleményem szerint kizárt hogy alattawaz üveg törjön. Már magán a telefonon.
Vagyis elképzelhető tulajdonképpen.... Dr ahhoz előtte mindenképp törnie kell szerintem magának az üvegfóliának is. Az már sokkal valószínűbb hogy az uv ragasztón ( a fólia alatt ) lett valami repedés. Amit te nem látsz... Dr az ujjlenyomat érzékelő igen... És ez miatt nem működik.
De ez csak a saját elméletem...
Nem hiszem hogy a fólia alatt - ha nem tört a fólia - bántódása esett volna magának a telefon kijelzőjének.
-
törölt tag
válasz
jano_77 #18564 üzenetére
Sajnos én is. Iphone-ról váltottam, és a 9-es androiddal gyakorlatilag tökéletes működést kaptam, komolyabb lehetőségekkel.
Ez a 10 nagyon messze van ettől,megbantam hogy frissítettem....laggol, bugos, nemrég először a böngésző még le is fagyott...
Remélem mielőbb kijönnek valami javítással mert ez így nagyon nem ok. -
-
GaS-
aktív tag
válasz
jano_77 #16740 üzenetére
A párom telefonjával tökéletesen működik, igaz az csak egy alsó-közép kategóriás Samsung és a videó csak fullhd.
Lapozom, zoomolgatok a képekre és kb. 4-5 kép után disconnect. Videókat pedig 4K 60FPS -el készítettem, ami korábban hibátlanul ment, most folyton megakad kb 3mp -ként. -
dkovizoli
addikt
válasz
jano_77 #15888 üzenetére
Van aki szeret tesztelni új dolgokat. Vagy csak simán kipróbálni, hogy mik lesznek benne újítások. Én már nagyon hosszú ideje tesztelek így, még a Nexus5 időkből. Azelőtt pedi rengeteg főzött romot használtam, próbáltam. Sok custom rom rosszabb volt, mint ezek a públic béták. A másik, hogy van ez mellett még néhány telefonom.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
jano_77 #15835 üzenetére
Én már sokszor javasoltam de szerintem senki nem vett még
Ultimate Shieldet használok, hivatalos oldalról asszem 3k a full védelem, szappanos vízzel kell felrakni és ezáltal elég kicsi a hiba lehetőség cserébe viszont rohadt jól tapad és a szélekig kiér
Amúgy nem azzal volt a baj, hogy nem olvastál vissza, hanem rögtön betámadtad a Samut, hozzáteszem jogos volt, mert nem szabadna ilyen eéseket hagyni viszont elég bugyuta ez a hiba, szóval eszükbe se juthatott sztem hogy ilyen előfordul, lényeg hogy javították
-
bandi0000
nagyúr
válasz
jano_77 #15832 üzenetére
Ennyire azért nem kell félni tőle
a verziószámokat tegnap talán linkelték, gondolom az ujjlenyomat olvasó appot kéne megnézni
Amúgy a legegyszerűbb teszt, hogy próbáld feloldani egy másik ujjal és ha nem tudod akkor nem is vagy érintett
(#15831) Parallaxis Én ezt azért nem tudom valahogyan elképzelni, mármint nagyon nagyot kellett volna ehhez hibázni, mitől viselkedne egy fólia "mester kulcs"-ként? Nekem inkább a régi verzió hiteles, ahol regisztrálni kell vele az ujjat, kb az az ember érzése hogy olyan mint mikor minden 2. tulajnak "felgyulladt" a samuja
-
sgeza
veterán
válasz
jano_77 #15824 üzenetére
Hát abban biztos, lehetsz, hogy amit olvastál, az helytelenül fogalmaz, vagy te nem értelmezted jól. Nem lehet átverni a leolvasót. Csak akkor van gond, ha valami fos fóliát/üveget teszel fel, és annak a texturáját tanulja meg, nem pedig az ujjad. Ez ettől még hiba a készülék részéről, amit már javítottak is, de semmiképp nem arról van szó, hogy simán átverheted.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #15823 üzenetére
Nem tudom ki hallotta a hírt, de legalább tudom, hogy nem a védőfólia eltávolítása miatt nem tudok belépni, hanem a Samsung szar ujjlenyomatolvasója miatt, amit gyerekjáték volt átverni a hírek szerint! Hát ez több mint szomorú úgy gondolom ezen telefonokat használók számára! Számomra ez hatalmas csalódás, pedig eddig nagyon meg voltam elégedve a telefonnal és szerettem!
-
vaguny
tag
válasz
jano_77 #9535 üzenetére
Kívánom, hogy Neked jó legyen! Esetleg majd oszd meg Te is a tapasztalataidat...talán másnak is segít majd a döntésben.
Egyébként nekem sem volt eddig semmi bajom a Nillkin tokokkal. Volt nekem is egy régebbi HTC telefonomon, családtagoknak több Samsung készülékén, teljesen jól illeszkedett...de ez most valahogy nem jött össze nekik, vagy én nyúltam bele egy "lazább" pédányba. -
vaguny
tag
válasz
jano_77 #9532 üzenetére
Az említett Nillkin tokot egyáltalán nem ajánlom. Tettem vele egy próbát és S10 Plus-hoz rendeltem egyet...de egyszerűen lötyög benne a telefon (legfőképp a tok oldala áll el). Folyamatosan olyan érzésem volt, mintha ki akarna esni belőle a készülék. Most küldöm vissza éppen.
Ellenben a Spigen termékekben még nem csalódtam eddig. Több előző telefonomon volt és ismét az lett befutó. Jelenleg Spigen Rugged Armor védi a telefonom. Nagyon jól illeszkedik, biztonságosnak tűnik, nem mellesleg kellemes a tapintása is. -
-
SuperMario
tag
válasz
jano_77 #9209 üzenetére
Nem gond, csak annyira eltaláltad a kötelező pontokat, hogy ez minimális átalakítással mehet rádióba is
Én is így reagáltam amúgy, csak sem létező előfizetésem, sem optimális földrajzi pozícióm hozzá. De érdekes a kezdeményezésük, pár éven belül akár komoly dolgokat is ki lehet majd ebből hozni.
prisz:
Mármint egyedül ezt az appot vetted ki az auto-frissítésből, vagy az egészet tiltottad? Mert én utóbbival vagyok, de eddig nem kelt életre magától - legalábbis azok alapján amit látok. De ha te is, akkor elkezdek figyelni rá. Ha előbbi, javaslom az utóbbit, nekem naponta jön egy értesítés, hogy hány új, hány 'függőben lévő' frissítésem van, így nem maradok le, de ha esetleg egy hibás verziót dob ki valaki, nem is futok bele. -
prisz
senior tag
válasz
jano_77 #9209 üzenetére
Ez jelenleg csak egy tesztelés alatt álló hálózat. Pont ezért csak aktív kábeles előfizetők igényelhetik, ráadásul nekik kell vagy ajánlott visszajelezni a hálózati problémákra. Pillanatnyilag a lefedettség kb. az ország fele, és akkor még sokat mondtam, ráadásul erősen sebesség limites a 4G és a hanghívás is, roaming pedig nuku. Ezért a hálózatért pillanatnyilag még az 5ft-os percdíj is sok. Persze idővel ez sokat változhat...
-
zzola
titán
válasz
jano_77 #9202 üzenetére
Egy kicsit eltévedtél!
Kérlek fáradj át !IDE ! KLIKK! -
guriga1234
addikt
válasz
jano_77 #9048 üzenetére
+1
Nálam 1 érintésre jön az AOD (duplára lehet feloldani), és látszik minden számomra, lényeges dolog. Ezért semmi értelmét nem látom további app telepítését, amik sokaknál pl. nem is működnek.
Egyébként meg az órámra (Watch) is átkerül minden lényeges dolog, így aztán duplán nem érdekel semmilyen egyéb értesítési megoldás. -
válasz
jano_77 #9041 üzenetére
ahogyan írták is már, ez a gyári AOD-t kapcsolja be de csak akkor, ha értesítés jön.
nálam sincs bekapcsolva alapból mert tök felesleges, de így hasznos értesítő led helyett és legalább egyből az is látszik, mi jött. meg nem mellesleg szolidabb is, mint a kamera körüli fénykavalkád.
ja és azt is be lehet állítani, meddig maradjon a kijelzőn, csak akkor tűnjön el ha törlöd az értesítést is vagy feloldáskor, stb.
-
-
-
bigsee
addikt
válasz
jano_77 #8544 üzenetére
Ez nem jó?! Egyébként nem bonyolult, feltételeket tudsz hozzáadni, amik ha teljesülnek, akkor ki-bekapcsolnak. Nekem pl. meg van adva, hogy 07:15-16:15-ig, amíg úton vagyok és melóhelyen, kapcsolja ki a wifit, kapcsolja be a netet, stb... Otthon, pl. a hely alapján kapcsolja vissza a wifit és offolja a netet.
-
SuperMario
tag
válasz
jano_77 #8554 üzenetére
Én is erre következtetnék már csak a saját példámból is. Előrendelve vettem egy S10+-t náluk, március 27-én küldtek egy SMS-t, hogy bekapcsolták nekem, indítsam újra a telót. Akkor újraindításkor pár másodpercig volt egy VoLTE ikon a jobb felső sarokban, azóta 'csak' a híváskor jelzi ki a név felett, de működik és kérés nélkül csinálták, földrajzi helyre való tekintet nélkül.
Érdekes, hogy a szolgáltatók mennyire különbözően állnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest