- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
hyperspace #14937 üzenetére
Na ma raktam még csak fel. Nem kellett volna. Nem működik vele az ujjlenyomatolvasó... Hiába hirdetik az ellenkezőjét. Volt 4 regisztrált ujjlenyomatom. Felraktam, egyet sem ismert fel. Gondoltam, újra regisztrálom őket így, üvegfóliával. Töröltem mindet, aztán próbálnám hozzáadni újra, de nem bírja beolvasni, akárhogy forgatom, nyomom, erőszakolom... Semmi. Optishield Lux fólia a Gizzmótól. Ne vegyétek!
-
Taci
addikt
válasz
hyperspace #14937 üzenetére
Rendben.
De ugyanazt várom tőle, mint a Note8-nál volt ugyanez: felraktam, azóta tökéletesen rajta van, már több, mint másfél éve.
Más:
Panaszkodnak, hogy nem hallanak olyan jól az S10+-ról. Most felhívtam kollégámat, és az ő S9+-án valóban jobban hallom magam, erősebben, míg az S10+-on érezhetően halkabb, így hangosabban kell beszélnem, hogy tisztán értsék - ami nem minden szituációban kivitelezhető/kellemes.Van tapasztalatotok erről? Más is észrevette?
-
Markizmark
addikt
válasz
hyperspace #14495 üzenetére
S10e - semmi.
-
icemad
nagyúr
válasz
hyperspace #10329 üzenetére
-
válasz
hyperspace #9468 üzenetére
S10-hez adott gyári fülest nem lehet venni külön? Olvastam, hogy jobbak már, mint amiket még az előző szériához/Note 9-hez adtak, így vennék egyet.
-
válasz
hyperspace #9340 üzenetére
-
stewe780
őstag
válasz
hyperspace #9257 üzenetére
Tényleg nem tudom átállítani, akkor nem tudom...
Mindenesetre, amit írtál beállítottam, köszönöm szépen, legalább most már nem villan fel a kijelző minden mozdulatra -
válasz
hyperspace #9151 üzenetére
Igaz igaz
de inkább erre nem írok semmit...
-
válasz
hyperspace #8843 üzenetére
Ja, igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest