- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #29119 üzenetére
A menüből nyomj gyári alaphelyzetet, az mindent töröl! Ha a recoveryt használnád erre, akkor viszont előtte ki kell jelentkezned mindenhonnan, különben életbe lép a védelem. Arra is egyszerűbb alkalmazni egyébként a menüből történő gyári alaphelyzetet, azzal gyorsabb elvégezni ezt a műveletet. Utána meg már egyébként is felesleges a recovery.
Ha netán bármikor odinoztál, és nem akarsz rosszat a vevőnek, akkor ellenőrizd, hogy amelyik CSC régión vagy, ott kiadták-e azt a buildet, ami épp a készüléken van. Ha nem, akkor nem lesz OTA, ezért Odinnel fel kell tenni egy megfelelő kiadást!
[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
válasz mSchumi87 #28912 üzenetére
Nekem nem tölti be nekem a cikket a telómról a gyári böngésző :D Mindenestre a melegedést sima böngészésnél is tapasztalom.
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
trebrona
nagyúr
válasz mSchumi87 #28515 üzenetére
Szervező a Promóciót kizárólag a Promócióban Résztvevő Termékek, valamint a Kedvezmények
készleteinek erejéig tudja biztosítani, a Promócióban Résztvevő Üzletek folyamatai szerint.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gabber01
addikt
-
-
csorbajeno
veterán
válasz mSchumi87 #27307 üzenetére
Hát én nem tudom...az S10 biztosan marad, esetleg az S9-et váltana az S21, de megvannak a kritériumok ehhez. De a plasztik hátlap nem tartozik ide. Ennyi pénzért elvárom a prémium anyaghasználatot. Amikor az S3-at használtam, nem érteþem, aki így vélekedik, de az S6 óta értem és azóta fura érzés az S3-at fogni.
-
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #27087 üzenetére
ACR AFG AFR ARO ATO AUT BGL BNG BRI BTC BTU CAC CAM CHO COO DBT DKR ECT EGY EON ETL EUR GLB ILO INS ITV KSA LAO LUX LYS MID MM1 MWD MYM NEE NPL ORX PAK PHE PHN ROM SEB SEE SEK SER SIN SKZ SLK SMA STH THL THR TMC TPA TPH TTT TUN TUR WTL XEF XEH XEO XEU XFE XME XSG XSP XTC XXV ZTO
-
Micsurin
nagyúr
válasz mSchumi87 #25662 üzenetére
T-s még az augusztusin ül, sad.
DaDa köszönöm mod.: akkut mennyire fogja fogni a háttér futással?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kleroo
veterán
válasz mSchumi87 #24778 üzenetére
A gyorstöltés önmagában nem gyilkos.
Amit a modern LI akksik nem kedvelnek, az inkább a szélaőséges töltési állapot.
Tehát ha csuma 0%-ig kihasználod, aztán csurig 100%-ig töltöd.
Ha ad-hoc napközben rádobod pl egy wireless quickcharge-ra, ha alacsony 20-30%-os a töltöttség, és 80-90% körül leveszed, akkor az tökély.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #24778 üzenetére
Nagyon elméletileg igen, de szerintem a gyakorlatban ennek nagy jelentősége nincsen. Már eleve viszonylag nagy teljesítménnyel tölti, igazán változás akkor történne - talán -, ha tényleg sokkal lassabban töltené. Gondolok itt arra, hogy mondjuk este felteszed tölteni, és nem másfél óra múlva tölt fel, hanem éppen reggelre, mire felkelsz. Egyébként a Sony elvileg valami ilyesmit csinál. Figyeli a használati szokásokat, és éjszaka, amikor mondjuk 6-8 órát nincs kézben a telefon, olyankor pont az akku kímélése érdekében lassabban tölti. Elvileg.
Ja, a válasz a kérdésedre: én használom a gyorstöltést, amikor úgy adódik, bár nagy arányban az autó usb csatijáról töltöm az Android autó miatt, az meg nem tud gyorstöltést. Az irodában pedig egy szintén gyorstöltést nem tudó vezeték nélküli töltőn van. De csak azért, mert ez van, ezt adták annakidején az S6-hoz ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #24770 üzenetére
Milyen mértékegység szerint mennyivel? 5V-ot kap 9 helyett, cserébe valamivel nagyobb áram folyik (ez mondjuk változik a töltés során, de a 9V-os mindenkori állapotához viszonyítva 5V-on valamivel nagyobb lesz), viszont összességében kisebb teljesítménnyel megy a töltés.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz mSchumi87 #23574 üzenetére
Értem, akkor beszerzek egy gyárit majd egy akcióban. Köszi
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
BabMester
senior tag
válasz mSchumi87 #23495 üzenetére
iPhone 2g,3G,3gs,4,4s,5,6,6s, Galaxy S8,S10, iPhone 11 pro a timeline.
Annyit már el tudok mondani, hogy az első nap több buggal meg fagyással találkoztam mint az S10en egy év alatt és ehhez végre már gyári gyorstöltő van ugye, de úgy forrósodik tokon keresztül is, hogy kellemetlen kézben fogni közben. A vissza gomb is nagyon hiányzik.
Ugyanakkor az overall experience, a kamera és meglepetésemre a kijelző minősége egyensúlyozza a negatívumokat, egyelőre úgy érzem jó csere volt.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #23414 üzenetére
Több irányból is eljuthatsz oda, hogy magát a funkciót bekapcsold:
1. Üzenetek alkalmazás - Beállítások - Csevegés beállításai - Speciális hívás és üzenetküldés
2. Telefon alkalmazás - Beállítások - Speciális hívás és üzenetküldés
3. Beállítások - Kapcsolatok - Egyéb kapcsolatbeállítások - Speciális hívás és üzenetküldés
Azt nem tudom, hogy A40-en ez pont így van-e. Ha nem találod, akkor próbáld ki a Google messages alkalmazást a gyári üzenetek helyett, mert az is tudja saját magától ezt a funkciót, ráadásul a kétféle üzenetküldő egymás között is működik, mert gondolom maga a rendszer ugyanaz hálózati szinten. -
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #23348 üzenetére
Persze, hogy hasnálható! Ha külön van a mikrofon bemenet és a stereo audio kimenet, akkor kelleni fog egy olyan Y elosztó, amit a kolléga linkelt, vagy csinálsz magadnak.
Viszont ha jól tudom, akkor eezekből a négypólusú jack dugókból kétféle van attól függően, hogy az árnyék és a mikrofon/gomb pólusok milyen sorrendben vannak! A kétféle verziónál egymással felcserélve helyezkednek el. A hegyétől a tövéig: Bal-Jobb-Mic-Föld vagy Bal-Jobb-Föld-Mic. Ergo ha vásárolod az Y elosztót, akkor nem mindegy, hogy melyik verzót veszed! Most ezt csak emlékezetből írtam, lehet benne hiba, de úgy emlékszem, így van.
Illetve azt most meg nem mondom fejből, hogy a Samsungé melyik, de ezt megtalálod a neten. Az én laptopomon egy jackben van minden, és simán megy ezzel a fülessel minden gond nélkül. Bár az is elképzelhető, hogy a laptopok hozzá tudnak igazodni a füleshez, bármelyiket is dugod bele (ez csak feltételezés, mert nem lehetetlen).Most hirtelen utánanézve talán OMTP és CTIA a kétféle verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz mSchumi87 #21375 üzenetére
Otthoni VPN szerverhez OpenVPN, cégeshez Cisco Anyconnect.
A PPTP klienseket a biztonsági elavulás miatt érdemes kerülni, emiatt maga a gyári beépített kliens is kerülendő, ha lehet.Ha a szervert is te üzemelteted, mindenképp az OpenVPN szerver-kliens javasolt.
De a kérdésedre úgy lehet igazán felelni, ha tudjuk, szerveroldalon mi várható. -
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #19791 üzenetére
Simán csak indítasz egy ftp szerver alkalmazással egy ftp szervert a telefonon, és pc-ről ehhez csatlakozol. Érdemes beállítani a rejtett fájlok átvitelét is a biztonság kedvéért, amit egyébként az MTP fájl átvitel nem tesz meg.
Én a "The Olive tree" által készített FTP server alkalmazást használom nagy megelégedéssel.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz mSchumi87 #19574 üzenetére
Sajnos a Samsungnak nincs, pedig jó lenne egy tökéletes, gyári megoldású AirDrop klón (tudom, vannak 3rd party próbálkozások).
Alternatíva: Solid File Explorer. Én évekkel ezelőtt megvettem a pro verziót, így telefonról elérhetők a PC megosztott mappái, vagy fordított irányból van benne FTP szerver (egyszerűbb. lényegretörő opciók a dedikált FTP szerverekkel ellentétben), így nagyon egyszerűen megy az oda-vissza másolgatás wifin. -
vg
addikt
válasz mSchumi87 #18867 üzenetére
Összefoglalóból:
Ami nem számít üzemidőben, vagyis felesleges kapcsolgatni vagy állítani:
- BT kikapcsolása (ha semmi sem használja, önmagában nem fogyaszt a modul)
- GPS kikapcsolása (lásd BT)
- Felbontás kisebbre vétele (csak játékoknál, esetleg videólejátszásnál számít) -
Taci
addikt
válasz mSchumi87 #17810 üzenetére
Én beállítottam egy "üres hangfájlt", mert nem szeretem, hogy csipog, viszont az értesítésekre igényt tartok.
https://github.com/anars/blank-audio
https://github.com/anars/blank-audio/blob/master/250-milliseconds-of-silence.mp3Furcsa, hogy nem lehet(ett? 10-ben még nem ástam bele magam annyira) kiválasztani, hogy néma legyen (audio-ügyileg), viszont látható maradjon. Tehát hogy jöjjön értesítés, de hang nélkül.
És lock screen-en is látható maradjon, mert @savoo beállításával a leírtak szerint sajnos az is kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
válasz mSchumi87 #16022 üzenetére
Azt nem tudtam.
Akkor hagyom. Az nekem magas...
Az is gond lehet, hogy nem a "ASII" végű romot tettem fel Odinnal, hanem az "ASJA " végű.Egyszerűen így nem is tölti be az Sd kártyát.
Olyasmi a hibaüzenet.
" couldn't mount sd" ilyesmi...Pedig szerettem volna próbálgatni :(
-Galaxy S20 - The best-
-
marquuard
veterán
válasz mSchumi87 #15885 üzenetére
Beta2-n vagyok a release óta, volt már jócskán újraindítás de nem volt ilyen eddig.
(#15888) jano_77: Erős lenne megkérdőjelezni a bétaprogram hasznát. Aki felrakja, az nyilván vállalja annak a lehetséges következményét, hogy ugrik mindene. Te nem vállalod, és nem rakod fel. Pusztán ennyiről szól.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
fulton
addikt
válasz mSchumi87 #15863 üzenetére
Az én a5 2106(elől hátul üveg ez is) om már esett le betonra földre parkettára is. Ezen egy vékony szilikon tok es üveg védelem van. Az üveg már tört el rajta de a kijelzőt megvédte. Az a bajom hogy ilyen üveg protektor t nem tudom hogy az s10 s10+ ra tudnék e tenni az ujjlenyomat olvasó miatt...(?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest