- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz rothfb #35462 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Hááát igen, ez az egyik problémám a frissítések hiányával, hogy használok bankos appokat és tartottam tőle, hogy ott bizony nem árt.
Az S23 Ultra az nálam sajnos szóba sem jöhet, azt a cég tutira nem fogja kifizetni az már az a kategória. Bőven megleszek én majd a sima S23 vagy S23+-al (esetleg)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Telefon csere előtt állok és így megnéztem jó pár telefontesztet, leírást. Jól láttam azt, hogy a jelenlegi S10+ kijelző felbontása jobb mint az S23 vagy S23+-é?!?
Rosszul gondoltam eddig, hogy a gyártók évről évre azon fáradoznak, hogy jobb készüléket adjanak ki, hogy előrelépés legyen az új és ne vissza!?
Ok, hogy a proci felett eljárt az idő és hogy az akksi sem olyan már mint új korában volt - sajnos frissítés sem érkezik már rá - de gyakorlatilag akkor a mostani telóm az kis túlzással jobb? (Mondjuk cseréltetek benne akksit)Frissítés:
Leírná nekem vki azt, hogy ha nem kapok már frissítést az miben korlátoz engem, miben lesz nekem telefon használónak hátrány, negatívum? Kérem olyan válaszoljon, aki nem kioktató stílusban tud írni, komolyan érdekelne.
Lesz új telóm a cégen keresztül, de ettől függetlenül érdekelne.
Köszönöm szépen"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz pietrrr #35446 üzenetére
Hááát a jack hiány az engem is nagyon bosszant, de ahogy nézem az újabb telókról már lassan mindenhonnan eltűnőben van....sajnos.
Van USB-C - Jack átalakító, ami megbízható és jól továbbítja a hangot?gabe_: a Honor 90 néztem én is, de mivel nagyon megszerettem a Samut és az ökoszisztémáját - van egy Samu okosórám, ezért maradnék ennél a márkánál.
Engem a vezeték nélküli töltés hiánya annyira nem hatna meg, mert kb 1x használtam anno, mikor megvettem kipróbálni, de gyakorlatilag mindig este tőltöttem a telót és vezetékesen. Mondjuk az okosórát azt azért töltöttem róla párszor, ahhoz mondjuk lehet hiányozna."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Ki milyen telóra cserélné jelenleg az S10+ telóját?
Mivel nem jön rá több frissítés, fontolgatom a cserét.
Maradnék mindenképp Samsungnál.
S23, S23+ és S23 FE nézegetem.
Ki, mit gondol ezekről?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Az új - elvileg utolsó - frissítést mikor kapjuk meg vagy megkapjuk-e egyáltalán?!?
Nekem utolsó frissítésem 2023. március 13-án volt.
Alapsáv verzió: G975FXXSGHWB3"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Vinczenzo #35353 üzenetére
és vajon ez mikor lesz elérhető, mert nekem még márciusi az utolsó frissítésem.
Sajnos nem követtem a fórumot, meg úgy a híreket sem, csak használtam a telefont és szomorúan látom, hogy megszűnik - vagy már meg is szűnt - a támogatás a telóra?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Mr. XYZ_001 #34596 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, mert korábban is volt gond vele, de a mobilnet újraindítása megoldotta, most még az sem.
Ellenben úgy tűnik megtaláltam a megoldást - legalábbis mióta átállítottam az APN protokollt Iv4/Iv6-ról csak Iv4-re, jó lett, van újra netem.
Amúgy mi ez az Iv4 és Iv6?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz MrBazsi #34590 üzenetére
Én pont ellenkező érzéssel vagyok a frissítés iránt, mert mióta felment azóta a mobilnetet nem látja a telefon!? Tapasztalt ilyet esetleg más is vagy ez egyedi probléma?!?
Volt már minden - telefon újraindítás, mobilnet ki/be kapcsolás - a netem 12GB minden hónapban és még sosem sikerült lemerítenem, most még csak 7.-e van, tehát biztos nem ez a gond! Mit gondoltok, mi lehet a baj? Samsung S10+ telóról van szó.
12-es android
SAOMC_SM-G975F_OXM_XEH_12_0008 szolgáltatói verzió"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Markizmark #30351 üzenetére
Nekem ez a feketedés mindig telefonáláskor jön elő! Nem tudom esetleg másnál, ahol jelentkezett ugyan ez a probléma, ott mikor figyelhető meg!? Hátha ez hozzásegíthet a megoldáshoz vezető úthoz. Nincs fent új telefon app, ugyan azt használom amit korábban is - gyárilag fentlévőt
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz karldergroße #30353 üzenetére
+1, én is csak javasolni tudom, szerintem is hasznos dolog.
-
jano_77
nagyúr
válasz akooos #30341 üzenetére
nekem a legutolsó frissítést követően jelentkezett ez a gond, előtte nem volt.
One UI: 3.1
Android: 11
Rendszer frissítés: 2021.02.01.
Szolgáltatói szoftververzió: SAOMC_SM-G975F_OXM_XEH_RR_0005 XEH/XEH
Android bizt. javítási szintje: 2021.03.01.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #30326 üzenetére
Mielőtt megcsinálom a gyári visszaállítást, mivel, hogy érdemes mentést készíteni a jelenlegi beállításokról, appokról, hogy utána vissza tudjam tenni, ne kelljen újra mindent egyesével beállítani? Simán adatok mentése Google Drive-ra vagy Smart Switch-el egy külső tárolóra?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz AnonymusX #30322 üzenetére
Nem telepítettem semmit csak az éppen aktuális frissítést. Mióta meg van a telefon, ugyan azok a programok, appok vannak fent és eddig semmi gond nem volt vele. Mint jeleztem, kikapcsolt kijelző mellett is látható ez a fekete sáv. Akkor mi lehet?
-
jano_77
nagyúr
válasz csorbajeno #29404 üzenetére
Aha....nagyon köszi, hogy így leírtad, de egy kukkot nem értek abból, amit leírtál nekem. Frija, Odin, BTU, XEH és talán az OTA az meg van, ha az jelenti a hivatalos frissítést.
Azt hiszem marad inkább a megszokom verzió
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz csorbajeno #29401 üzenetére
S10+, de én nem láttam nekem érkezett választ. Megnézem újra
szerk: ERRE gondolsz? Mert ha igen, ebből sajnos nem sokat értek
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Megkérdezem ismét, hátha elkerülte a figyelmeteket, hogy ha frissítettem android 11-re, de nem jönnek be az újítások - pl messenger nem dobja ki a kezdőképernyőre az arcát annak, aki üzen vagy nekem nem tetszik a hang beállításának módosítása - akkor hogyan tudok, vissza lehet-e egyáltalán térni vhogyan android 10-re? Holy light mutatta mindig, hogy éppen mikor milyen üzenetet kaptam - megfelelő színekkel jelölve egy karikában a AOD-on - de ez sem működik frissítés óta.
-
jano_77
nagyúr
válasz AnonymusX #29347 üzenetére
Sajnos ez nem oldotta meg a problémám.
Volna még egy dolog, ami talán ettől is jobban bosszant és nem a frissítés következménye: egy ideje a beszélgető partnereim area panaszkodnak, hogy nagyon halkan vagy egyáltalán nem hallanak. Már-már kiabálnom kell, hogy értsék amit mondok! Szervizbe vigyem, tudnak ott kezdeni ezzel vmit? Esetleg az lehetséges, hogy a mikrofon tömítődött el, koszolódott el?Esetleg hogyan lehet visszatérni android10 utolsó verziójára? Nincs mókolva a telefon, minden gyári, még a frissítések is normál módon jönnek a telóra, nem volt fontos, sosem, hogy az elsők között legyen a telefonomon.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz kgergo89 #29342 üzenetére
Sziasztok
Nekem az új 11-es verzió óta, mióta felkerült olyan problémám van - nem tudom más is tapasztalta-e esetleg? - hogy a Messenger-en ha kapok üzenetet, akkor pittyen a telefon és az információs sávon is megjelenik a Messenger ikonja, de a kezdőképernyőre nem rakja ki az illető arcát és hogy hány üzenetem van!? Frissítés előtt ez működött és kerestem a beállítások között, hogy esetleg vmi elállítódott volna, de engedélyezve van mindenhol az Értesítések. Mi lehet a gond akkor szerintetek?
Valamint azt is észre vettem, hogy az arcfelismerő is sokkal gyengébben muzsikál. Korábban 10/9 alkalommal még korom sötétben is feloldott, most meg jó ha 50%-os.Tudtok esetleg megoldásokat, vagy volt már ez téma? Köszönöm
(csak mellékesen, nem értem, hogy ha vmi jó, miért kell hozzányúlniuk? pl nekem a hangbeállítási csúszkáknak a korábbi megoldása sokkal jobban bejött, szerintem használhatóbb volt mint a mostani szürke semmit mondó )
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Jelenleg a feleségem iPhone SE-el volt párosodva az óra és azzal frissíti éppen magát. Tegnap próbáltam az én S10+-al párosítani úgy, hogy a feleségem telefonjában törölte a párosítást. Most jelenleg arra várok, hogy a frissítés - ami a telefonban kiírta, hogy 100% - befejeződjön, mert az órán még mindig a frissítés homokórája látható. Na ebben a pillanatban véget is ért, most indul újra az óra.
És sikerült is. Köszönök minden segítséget!
-
jano_77
nagyúr
Nem veszi észre, pont ez a baj.
Huawei Health appon belül a listában az új apk után már benne van, de a párosítás nem jön létre.Csorbajeno: megpróbálom csak megvárom amíg a karkötő firmware frissítés lefut
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Hátha találkozott már itt vki a problémámmal.
S10+ telefonom van és szeretném párosítani egy Huawei Band 4 Pro karkötővel, de hiába frissítettem a telón a Huawei Health apk-t nem látják egymást az eszközök!
Esetleg vkinek tippje, hogy mi lehet a gond? BT nem találja meg a karkötőt egyáltalán."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz csorbajeno #26208 üzenetére
Nekem van fent lencsevédő üveg, de nem vettem észre semmiféle torzítást a fotókon.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Egyik kollégám kapott most egy új céges telót - Samu, de nem 10-es - és az lenne a kérdésünk, hogy Spigen vagy Wozinsky üvegfóliákkal van-e tapasztalata bárkinek és ha igen, mit tudna elmondani róluk? Pro és kontra érdekelne. Köszönöm
-
jano_77
nagyúr
válasz laci1892 #26007 üzenetére
Tulajdonképpen az ujjlenyomatolvasó tökéletesen működik, nincs semmi baj a telefonnal működés szempontjából és ezek a "karcok" is csak bizonyos szögben láthatóak. Viszont akkor kezdek megnyugodni, ha mindketten azt mondjátok, hogy a kijelző nem sérülhetett meg az üvegfólia alatt!
Egy másik kérdés: Most rendeltem ismét kijelzővédőt, több félét is.
Használt-e már vki Alien Surface védelmet, ha igen, mennyire volt megelégedve vele?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Jó régen jártam erre - hál Istennek nem volt szükségem rá - most viszont volna egy kérdésem azokhoz, akik használnak a telefonhoz üveg kijelzővédőt - ultrahangos, ragasztósat!? Elképzelhető az, hogy ha leesett a telefon pofára - BKV buszon - a kijelzővédőn egy karc sincs, de alatta a kijelző meg tropára törik!?
Az van ugyanis, hogy bizonyos szögben tartva a fényben látszódnak karcok a kijelzőn, viszonylag sok, de hiába húzom rajta végig az ujjam, körmöm, nem érzékelhető a karc, repedés! Emiatt fordult meg a fejemben ez a meredek gondolat, amitől egyre jobban tartok és félek!
Mit gondoltok erről? Leszedem a kijelzővédőt és lehet, hogy szét esik a telefon kijelzője?
Sasmung S10+ és Whitestone Dome Glass védő van rajta."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm. Érdekes mindenesetre.
Nekem sem teljesen fagyott le, hanem csak megröccent! A görgetés nem működött egy pillanatra, aztán jó volt ismét. Majd egy pillanatra megint megállt, de aztán újra jó lett. Szal nem a teljes telefon fagyott meg nálam sem.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
sziasztok
Történt egy kis malőr, most mikor frissült a telóm Android 10-re, akkor újrainduláskor megkérdezte, hogy One UI vagy Nova Launcher legyen az alapértelmezett. Én kiválasztottam a Nova-t, mert azt hittem az volt fent, de most látom, hogy nem ilyen volt. Hogyan tudom a ONE UI-ra visszaállítani? PLS ez most nagyon gáz. Nem értem miért változtatott meg mindent mert új android lett?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz kengyel #15942 üzenetére
Nálam is ez van. Most elindult a letöltés, de a biztonsági szintem az 2019. október 1. és annál is ez volt, ami eddig volt.
Elülső kamera új funkciót kapott
Intelligent wi-fi 1.5
Automatikus hotspot funkció
wi-fi tippek funkció
javított ujjlenyomat funkció"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz bandi0000 #15838 üzenetére
Mint írtam is a hsz-omban, tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal - sosem volt korábban Samu telefonom - nagyon szeretem, de nagyon meglepődtem, hogy egy ilyen csúcskészülékkel ez megeshet.
De a lényeg, ahogy írtad is, hogy javították! Most már csak a bankoknak kell újra megbízni benne és engedélyezni a lenyomatos azonosítást.Én mindig tettem a telefonjaimra kijelzővédőt, mert féltettem őket a sérülésektől, esetleges karcoktól. Mondjuk amiket eladtam, azok olyanok is voltak, mintha újak lettek volna.
Most is a legjobbat szeretném, mert tényleg szeretem a telefont és baromi szépnek tartom, nem szeretném, ha megsérülne. Nagyon fájna.
ILYET használ esetleg vki, tapasztalat van róla?
Vagy ERRE azt írják az oldalon, hogy gyári fólia, de nekem úgy tűnik, hogy ez a sima lehellet vékony tényleg csak egyszerű fólia, ami véleményem szerint nem védi meg a kijelzőt mondjuk attól, hogy ha véletlenül leesik, akkor betörjön. Max a karcoktól."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz bandi0000 #15833 üzenetére
Közben megtaláltam és ellenőriztem. Verzió szám rendben, töröltem a régi lenyomatokat és hozzá adtam újból. Mondjuk most nincs rajta semmilyen védőfólia, mert nem volt még időm venni. Milyet javasoltok rá? Az említett Whitestone Dome Glass nagyon bejött, mert tényleg meg is védi a kijelzőt és amúgy sosem volt gondom az ujjlenyomatos feloldással sem.
Az bosszant mondjuk, hogy az OTP Smart Bank-ba nem tudok ujjlenyomattal belépni - de végül is az én érdekemben lépte meg a bank nyilván.
Van-e esetleg olyan fólia, ami szerintetek szintén tökéletes védelmet nyújt és a lenyomat olvasóval is kompatibilis és az sem baj, ha nem olyan arany árban van, mint az általam említett üvegfólia!?Még1x, bocsánat, hogy kérdeztem és nem olvastam vissza először, de mivel semmi gondom nem volt a telefonnal - én csak használom - nem követtem napi szinten a fórumot.
dkovizoli: igen sajnos ez van, OTP nem megy, a Samsung Pass-t ellenőriztem, az rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz bandi0000 #15825 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy több 100-1000 hozzászólást nem olvastam vissza. Mea Culpa.
Nekem a Samsung által jóváhagyott Whitestone Dome Glass üvegfólia volt fent.
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a telefonomon már fent van-e ez a javítás?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #15823 üzenetére
Nem tudom ki hallotta a hírt, de legalább tudom, hogy nem a védőfólia eltávolítása miatt nem tudok belépni, hanem a Samsung szar ujjlenyomatolvasója miatt, amit gyerekjáték volt átverni a hírek szerint! Hát ez több mint szomorú úgy gondolom ezen telefonokat használók számára! Számomra ez hatalmas csalódás, pedig eddig nagyon meg voltam elégedve a telefonnal és szerettem!
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Volna egy nem is apró gondom, hátha tudtok rá megoldást:
Hétvégén le kellett vennem a kijelzővédő üvegfóliát, mert megsérült - Whitestone Dome Glass - és ma reggel próbáltam belépni az OTP Smart bank-ba és fura módon nem ujjlenyomatot kért az azonosításhoz, mint egyébként korábban MINDIG, hanem a korábban megadott 6 jegyű kódot - természetesen nem emlékszem rá, mert sosem kellett használnom.
A kérdésem, hogy lehet-e összefüggés a fólia eltávolítás és a között, hogy a Smart Bank is és a Samsung Pass is kódot kér ujjlenyomat helyett?!?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
jano_77
nagyúr
válasz telefonmágus #15007 üzenetére
Köszönöm, ott a pont! Állóra volt állítva, de nem értem, hogy miért és hogyan? A lényeg, hogy most rendben működik, köszönöm még1x!
-
jano_77
nagyúr
Igazából maga a Kezdőképernyő sem fordul el, pedig azt a beállításokban megtaláltam és át is kapcsoltam, de nem volt változás. A Samsung saját böngészője sem fordul el. Gmail, FB, Waze, Naptár sem. Úgy tűnik, mintha ez a készülék problémája lenne. (giroscope hiba?)
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Bizonyára beállítási kérdés, de nem tálaltam rá, segítsetek nekem pls.
Böngészőben - chrome - hiába fordítom el a telefont, az oldal amit nézek nem fordul el?! Mi lehet a gond?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Az mitől van, hogy nekem úgy volt beállítva a fényképezőm, hogy NE legyen exponáláskor hang. Ma készítettem pár fotót és vmiért lett hangja. Mi változtatta vissza, illetve miért nem tálalom most a beállításokon belül, hogy hol lehet kikapcsolni?
-
jano_77
nagyúr
Most jött le és települt a júniusi frissítés. Mi várható tőle, mi lesz még jobb?
-
jano_77
nagyúr
válasz MikeWazowski #9824 üzenetére
ITT az AODNotify app beállításaiban vagyok és azt veszem észre, hogy van olyan kapcsoló, amit csak akkor lehet átkapcsolni, ha megvásárolom az app-ot. Nem feltétlen szeretném. Elengedhetetlen?
-
jano_77
nagyúr
válasz MikeWazowski #9821 üzenetére
Nekem ez a képernyő villanásos dolog csak akkor működik, ha a képernyő amúgy is működésben van és nem aludt el. Ennek ilyen formában sok értelmét nem látom sajnos. Ha viszont lezárt képernyő van, akkor hallom, hogy jött vmi, de se villanás, se előzetes betekintés.
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm. Beállítottam, hogy ne ikon jelenjen meg, hanem rövid üzenet ként látszódjon az értesítés, de továbbra is csak ikont mutat a kijelző (AOD) és nem is éled fel. Kell egy újraindítás a beállítást követően, nem lép életbe azonnal az új beállítási mód?
Megnéztem újraindítással úgy, hogy AOD bekapcsolva, majd kikapcsolva szintén újra indítva a telefont és ha nincs zárolva a kijelző, akkor villan, viszont ha már fekete képernyő van, akkor nem ébreszti fel nekem sem. Se üzenet betekintés, se villanás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Igazad lett. Tényleg pontatlan lett a tok mérete. Tegnap vettem át és azonnal fel is próbáltam és adtam is vissza. Sajnálom, mert amúgy jól nézett ki és nagyon meglepődtem, hogy a Nilkin, amivel eddig csak pozitív tapasztalatom volt, hogy adhatott ki ilyet a kezéből.
-
jano_77
nagyúr
válasz osszaki #9702 üzenetére
Amit én tudok - nem túl sok, de hátha segít - hogy ki tudod választani, hogy melyik listát kezelje, használja a tárcsázó progi vagy akár mindkettőt egyszerre. Amikor én használtam így, akkor a telefonszám mellett megjelent, hogy SIM1 vagy SIM2 - pontosan így SMS küldésnél is. Lesz egy fő kártyád, amit Te választasz ki, melyik legyen az elsődleges és a net arról fog menni - így emlékszem, de ha tévedek, majd mindjárt kijavítanak a többiek.
-
jano_77
nagyúr
Tokban Nilkin tokot szoktam használni - ezt pl épp most találtam. jól néz ki és még a vezeték nélküli töltést is támogatja. A jelenlegi sajnos nem, le kell venni a tokot, hogy felvegye a töltést -, most is az van/volt. Azért volt, mert apák napjára kaptam a kicsi lányomtól (feleségemtől) egy UMAS tokot a lányom fotójával és most az van fent természetesen.
Kijelző végőben pedig a Whitestone Dome Glass-t használom. Elvileg a Samsung is fogja majd - vagy már lehet, hogy van is náluk - árulni.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz SuperMario #9208 üzenetére
Esküszöm csupán kíváncsiságból kérdeztem, semmi közöm a céghez azon túl, hogy otthon ők vannak.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Sokat járok a városban - Budapest - és lépten nyomon látom a DigiMobil-os plakátokat.
Azt nem értem - és örülnék, ha vki felhomályosítana - hogy a Diginek hol, miért éri meg kvázi ingyen adni egy szolgáltatást? Nincs havi díj! Hálózaton belül INGYENES hívás és SMS! Hálózaton kívül is CSAK 5 Ft/perc! Mindezt korlátlan internettel! Hol van itt az apró-betűs rész áruljátok el pls"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Normális az, hogy kb fél óra videózás után a telefon felmelegszik elég rendesen!?
-
jano_77
nagyúr
válasz N.YCityBoy #8851 üzenetére
TROLL-t ne etessétek
-
jano_77
nagyúr
Jött tegnap egy értesítés, hogy frissítés érhető el. Tegnap szundira tettem, ma újra feljött, hogy akarom-e telepíteni. ASE5 (122,02 MB) Legutóbb, mikor jött ASE5 akkor 68x MB volt és mivel már régen tudták, hogy hibás volt a frissítés - vissza is vonták - azt gondoltam, hogy akkor ez biztos már a jó, még rá is kérdeztem!?
Most meg jött ugyan az a 122 MB, amire akkor azt mondtátok, hogy a javítás. Létezik az, hogy annyira töketlen a csapat - Telekomos kártya van független telefonban - hogy annak ellenére, hogy volt már javított pöcs, elküldték a telefonomra mégis a rosszat!? Vagy az, hogy a jó pöcsre küldenek mégis javítást!? Csak akkor a kérdés, hogy ez a javítás ugyan az-e vagy ez vmi más? Illetve, hogy ha van már ASE7, akkro miért az ASE5 javítását ajánlja fel a telefon és miért nem a legújabbat?!? Tud nekem ezekre vki érthető és elfogadható választ adni? Csak mint egy hozzá nemértő, laikus kérdezem és nem kötekedésből.
Amúgy érdemes feltenni a most jött frissítést vagy hanyagoljam inkább?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz mihail38 #8592 üzenetére
nekem az S8-hoz kapottal nincs összehasonlítási alapom, de használtam már sok féle fülest és azokhoz képest azt kell mondjam, hogy nagyon kellemes meglepetés volt. Szépen szól és még nem is kényelmetlen - utálom az agybadugós füleseket.
-
jano_77
nagyúr
válasz N.YCityBoy #8577 üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy a Messenger app miért nem jelenik meg a kiválaszthatóak között? Nálam ugyanis nincs a kiválasztható appok között, amikhez ezt a világító szél jelzést be akarom állítani!?
-
jano_77
nagyúr
válasz HGab777 #8570 üzenetére
Nekem pont így van, de mégsem működik.
VoLTE:
Jeleztem kolleginánál aki a kapcsolattartó, hogy kapcsoltassa be. Mondja, hogy nem tudja a csomagunk tartalmazza-e. Mondom azért csak kérdezze még. Fél óra múlva már jött az sms és telefon újra indít és MŰKÖDIK!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
De miért? Elvileg a cikkekben azt írják - volt egy 4G hanghívás teszt - hogy a Telekomnál mindenkit bekapcsolnak folyamatosan. Akkor a céges számokat miért ne kapcsolnák be? Illetve több helyen is azt olvastam, hogy ez a szolgáltatók érdeke is, mert az így felszabadult 2G és 3G hálózatok kapacitását át lehet csoportosítani a 4G-re illetve majdan az 5G-re. Akkor ezek a felvetések hülyeségek?
Egyébiránt azt nem értem, hogy miért fontos a Telekomnak vagy bármely szolgáltatónak, hogy milyen telefonom van az adott számhoz? Úgy is a számhoz aktiváljuk a szolgáltatást és nem telefonhoz, nem!? Vagyis tök mindegy lenne, hogy Huawei P30 Pro vagy Samsung S10+-om van.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz Evil Snowman #8522 üzenetére
Felkeltettétek az érdeklődésemet a VoLTE iránt, annyit olvastam most itt róla.
Megnéztem a Telekom oldalán és ott azt írja, hogy a Beállításokon belül kell bekapcsolni, hogy láthatóvá, elérhető váljon. Megnéztem a telefonban és nálam be van kapcsolva. Hálózati módnál direktben az LTE-t kell választani vagy jó az, ha mindegyik verzió van kijelölve? Illetve miből is veszem észre, hogy épp VoLTE hálózaton telefonálok?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
ILYET használ-e vki?
-
jano_77
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy a Bixby rutinokról van-e esetleg vhol egy érthető leírás vagy egy olyan magyar videós által készített összeállítás, amiben érthetően elmagyarázzák, hogy mit és hogyan lehet beállítani? Nem kapcsoltam be eddig, de mostanság olvastam egy írást, amiben említettek pár olyan lehetőséget, amik felkeltették az érdeklődésemet. Magyarán, hogy ezzel gyakorlatilag ütemezni tudom a telefonomat, előre beállítani napi rutinokat, amik gyakorlatilag minden nap ismétlődnek - pl ugyan akkor fekszem le és akkor ne legyen mondjuk bekapcsolva mondjuk az adatkapcsolat vagy ha haza érek, akkor mivel van wi-fi, akkor kapcsoljon ki a mobiladat stb - lehet tennék egy kísérletet vele.
-
jano_77
nagyúr
Járt már úgy valaki, hogy nem tudott kimenő hívást indítani, mert a rendszer azt bofogte hogy nincs regisztrálva a hálózaton!? Ez, mi ez?
-
jano_77
nagyúr
Vagyis akkor szerinted ez lehet, hogy a még rossz frissítés!? Annak nem örülnék. Ha egyszer már tudnak róla csak van annyi eszük, hogy azt már nem adják ki, hogy újra kelljen javítást küldeni!?
Most fejezte be a frissítést. Most az Alapsáv: ASE5; Build verzió: ASE6."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Nekem pont most indult el!? 619,61 MB! Ez remélhetően a javított ugye!? Vagy inkább állítsam le, mit gondoltok?
(#8327) Teal'C: hmmm....ilyet még nem is hallottam és eddig is így használtam a telefonom, de azért köszi az infót, majd figyelek rá.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Ghostman78 #8264 üzenetére
Túl sokat nem keresgéltél ugye!?
LINK(#8282) Evil Snowman: köszönöm, megnézem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik