- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
-
sgeza
veterán
válasz
bostone #33040 üzenetére
Ha inaktív az a gomb, akkor nem tudom, miért nem kérdezi meg újra.
Mindenesetre ezt megint elcseszték, mert korábban volt egy beállítás arra vonatkozóan, hogy a kiválasztott kérdés nélkül alapértelmezett legyen, vagy kérdezze meg mindaddig, amíg én azt nem mondom valamelyikre, hogy legyen alapértelmezett. -
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
bostone #33035 üzenetére
Használj Total Commandert! Szerintem a legjobb.
Egyébként azzal nem vagyunk előbbre, hogy videolejátszó. A konkrét alkalmazást kell megtalálnod, és ott levenni az alapértelmezést, ha akarod. Ha nincs ilyen nevű alkalmazás telepítve, akkor nem az a neve. Egyébként ha nem derül ki, hogy mi nyílik meg, akkor az egy tök jó megoldás az alkalmazás nevének kiderítésére, hogy amikor az van előtérben, nyomsz rá egy képernyőmentést. Az elkészült fájl nevében benne van, hogy melyik alkalmazásról készült! Én ismerősök telefonján szoktam így kéretlen reklámdobáló alkalmazásokat megtalálni. A leggyorsabb módja, hogy kiderüljön, hogy mi jelenítette meg. Szerintem.
Igaz, hogy az alkalmazásválasztóból is meg lehetne tudni, de ott nem biztos, hogy benne marad (reklám esetén). A te esetedben az is működhet. Hosszan rányomsz fent az ikonra, majd alkalmazásinfó. -
sgeza
veterán
válasz
bostone #32992 üzenetére
Magának az alkalmazásnak a beállítási lapján, amit legegyszerűbben úgy érsz el, hogy hosszan rányomsz az adott alkalmazás ikonjára, majd az i betűre. Ott a legyen alapértelmezett menün belül töröld az alapértelmezést!
Egyébként beállítások - alkalmazások, majd ott kikeresed a kérdéses alkalmazást, ha netán olyan alkalmazás beállítási lapját akarnád megtekinteni, aminek nincs kint ikonja. -
karldergroße
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
-
-
Usländer
kezdő
válasz
bostone #8813 üzenetére
Dehogy sikerült rosszul, ez csak a szokásos sírás-rívás amit minden új készülék tesztje után olvashatsz a kommentfolyamban.
Az s10 nem tökéletes, de melyik az? Annak idején az s7e-nél is ment a nyafogás, de szerencsére nem hallottam meg és elégedett, boldog tulaja voltam majdnem 3 évig. Tovább is bírta volna, de figyelmetlen voltam és eltörtem. Itt az s10-nél mást sem lehetett olvasni az elmúlt hónapokban, mint hogy milyen gyenge aksi fronton. Már majdnem bekúszott az én agyamba is ez a hülyeség, viszont az s7e elhalálozása miatt sürgősen vennem kellett egy új mobilt és az s7e után nem láttam értelmét gyártót váltani. Jó döntés volt! Tökéletes folytatása lesz az előző készüléknek. Az aksi pedig nem gyenge, hanem a Huawei gurított óriásit ami a mai felhozatalban a csúcs nem pedig az átlag. Az s7e-t délután 4 körül már töltőre dugtam a kocsiban, az s10-ben még van 30% 6-kor mikor hazaérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest